• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
inşallah...solunumu düzeldi biraz.3 gündür hud denen alette. ama beslenmesini kestiler yine 3 gündür..geri çıkarıyomuş içtiği azcık sütü..sütmde gittikce azalıyo..inşallah bitmeden biraz içirebilmek kısmet olur yavruma..
Allah bu durumdaki bütün bebeklerin ve bütün annelerin yardımcısı olsun

inşallah...solunumu düzeldi biraz.3 gündür hud denen alette. ama beslenmesini kestiler yine 3 gündür..geri çıkarıyomuş içtiği azcık sütü..sütmde gittikce azalıyo..inşallah bitmeden biraz içirebilmek kısmet olur yavruma..

sakınnnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnn azaldı deme sütün için...
sağarken oğlunu düşün canım ...
3 saate bir sağ
sanki oğlun emiyormuş gibi hayal et.....
:1hug:

Canım solunumu düzeldiyse artık yavaş yavaş toparlıyor demektir. Beslenme konusunda bazen tolere edemeyebilir biraz ara verip tekrar denerler bu şekilde gittikçe alışır bunlar normal şeyler yani. Süt konusunda hiçbir zaman sütüm bitecek yetmeyecek gibi sende stres yaratacak şeyleri düşünmemeni tavsiye ederim. Bebeğini kucağına alıp eve geleceğin günü düşün. Senin sütün onun için en değerli ilaç olacak şu an azsa da güzel şeyler düşünüp, strese girmeyip, beslenmene ve uykuna dikkat edersen artacaktır. Bir de bol sıvı tüketmeye çalış canım. İnşallah bebeğini uzun süre emzirebilirsin.

nınım, mehtap3 teşekkürederim desteğiniz için..
sütüm tam kesiliyo derken 2 gündür eskisindende fazla gelmeye başladı şükür..metpamid diye bi ilaç içmeye başladım dr bi arkadaşın tavsiyesiyle..bide yine bu siteden aldığım tavsiyeyle medela pompa aldım,onla sağıyorum yine 2 gündür..hangisi etken oldu bilmiyorum ama süt tekrar gelmeye başladı..dediğiniz gibi artık enerjimi umutsuzlukla tüketmek yerine,oğlumun eve geldiğini hayal ettiğim düşlere harcamaya çalışıyorum..
21 gün oldu..hala hudda ve hala beslenemiyor..ama hala hayatta,hala mücadele ediyor,hala tutunmaya çalışıyor..o benim 6 yıl sonra bulduğum mucizem,tek evladım,biriciğim..Allah yardımcısı olur,elini bırakmaz inşallah

Rabbim acil şifalar versin, inşallah bir an önce iyi olup evine gelir yavrunuz. Allah onu size bağışlasın, hayırlı ömürler versin.

sütüm tam kesiliyo derken 2 gündür eskisindende fazla gelmeye başladı şükür..metpamid diye bi ilaç içmeye başladım dr bi arkadaşın tavsiyesiyle..bide yine bu siteden aldığım tavsiyeyle medela pompa aldım,onla sağıyorum yine 2 gündür..hangisi etken oldu bilmiyorum ama süt tekrar gelmeye başladı..dediğiniz gibi artık enerjimi umutsuzlukla tüketmek yerine,oğlumun eve geldiğini hayal ettiğim düşlere harcamaya çalışıyorum..
21 gün oldu..hala hudda ve hala beslenemiyor..ama hala hayatta,hala mücadele ediyor,hala tutunmaya çalışıyor..o benim 6 yıl sonra bulduğum mucizem,tek evladım,biriciğim..Allah yardımcısı olur,elini bırakmaz inşallah

Canım bildiğim kadarıyla metpamid mide ilacı. Emziren annelerin mümkün olduğunca ilaç kullanmaması gerekiyor. Bu ilacın kullanımı konusunda kendi doktoruna da bir danış istersen. Sütüne karışıp bebeğine zararı dokunabilir.

canım sütünün gelmesine sevindim...
tabiki gelecek..burda herkes birbirine destek oluyor..
hepimizin başına geldi..
benimde doktorum bir mide ilacı vermişti sütüm artsın diye..
arttı ve halen ilacı kullanıyorum ...

allah yardımcın olsun aynı evrelerden bizde geçtik sabır ve bol dua gerekiyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama merak etme kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun biz 58 gün yoğun bakıma gidip geldik şimdi o günler hayal gibi hep en kötüsü söylenir ama umudunu hiçbir zaman kaybetme bize neler neler söylendi ama hiç biride olmadı çok şükür

bütün dualarım iyi dileklerim seninle ve meleğinle allahım yanınızda olsun

Merhaba Canim, bende 27 haftalik, 1140 gr. agirliginda dogum yaptim benim kizimda 4 ay yogun bakimdaydi ama simdi nurtopu gibi sagligi herseyi yerinde allaha cok sükür, seni cooook iyi anliyorum sana önerim allahdan hicbirzaman umudunu kesme hep yaninda oldugunu ona hissetdir, onunla konus masal anlat kitap oku rahatlasin kendisini yanliz hissetmesin, en önemlisi sen kendini birakma beslenmene cok iyi bak ki anne sütünden faydalanabilsin bebis bu onun icin cok önemli, Allah yardimcin olsun Gülüm, allaha emanet

inşallah kızlar..dua eden destek olan moral veren herkesten Allah razı olsun..
dün doktorla konuştuk,kalbindeki problemdenmiş solunum ve beslenme sıkıntısı..küçük bi açıklık var,kendi kendine kapanacağını umudediyoruz dedi dr.o zaman daha iyi olacakmış

Merhaba Canim, bende 27 haftalik, 1140 gr. agirliginda dogum yaptim benim kizimda 4 ay yogun bakimdaydi ama simdi nurtopu gibi sagligi herseyi yerinde allaha cok sükür, seni cooook iyi anliyorum sana önerim allahdan hicbirzaman umudunu kesme hep yaninda oldugunu ona hissetdir, onunla konus masal anlat kitap oku rahatlasin kendisini yanliz hissetmesin, en önemlisi sen kendini birakma beslenmene cok iyi bak ki anne sütünden faydalanabilsin bebis bu onun icin cok önemli, Allah yardimcin olsun Gülüm, allaha emanet

Canım Allah uzun sağlıklı bi ömür versin kızına..Sütümü sağıp sağıp buzdolabında biriktiriyorum 3*1 içiyo sadece.Oglumun bulunduğu hast.de Yoğun bakıma girmek yasak,görüp dokunmam-konuşmam mümkün değil ama gece gündüz dua ediyorum onun için..Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum,solunumu düzelsin,sütünü içsin,kilo alsın...büyüsün...büyüsün...bebek kadar olsun...günler olsun..aylar olsun...beklerim..yeterki yavrum hayata tutunmaya devam etsin

inşallah kızlar..dua eden destek olan moral veren herkesten Allah razı olsun..
dün doktorla konuştuk,kalbindeki problemdenmiş solunum ve beslenme sıkıntısı..küçük bi açıklık var,kendi kendine kapanacağını umudediyoruz dedi dr.o zaman daha iyi olacakmış

Canım Allah uzun sağlıklı bi ömür versin kızına..Sütümü sağıp sağıp buzdolabında biriktiriyorum 3*1 içiyo sadece.Oglumun bulunduğu hast.de Yoğun bakıma girmek yasak,görüp dokunmam-konuşmam mümkün değil ama gece gündüz dua ediyorum onun için..Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum,solunumu düzelsin,sütünü içsin,kilo alsın...büyüsün...büyüsün...bebek kadar olsun...günler olsun..aylar olsun...beklerim..yeterki yavrum hayata tutunmaya devam etsin

canım inşallah güzel haberleri alacaksın merak etme....
yeni yıl sana güzel haberler getirecek...
inşallah....bebeğini koklaya koklaya büyüteceksin canım....

ylmznrmn merhaba ...rabbim öncelikle erken doğumu yaşayan tüm arkadaşların yanında olsun.evladını melekler diyarına göndermişsin sende.sabırlar diliyorum.ben tam 12 yıl önce geçirdim help sendromu...oğlum 33 haftalık sağlıklı dünyaya geldi çok şükür.ama 2. ye cesaret edemedim.ama tıp oyıllara göre çok gelişti.ve riskli gebeliklerde hekimin çok önemli olduğunu düşünüyorum.inşallah yeniden hamile kaldığında daha uzman hekimlerle görüş.çünkü ben de acilen yetiştirildiğim ege üniversitesi doktorlarına borçluyum hayatımızı...önce yüce rabbim...help sendromunda doğumdan sonra çok araştırma yaptım.en önemli belirtileri mide üst bölgesinde ağrı kanda trombosit sayısında düşme ve karaciğer emzimlerinde yükselme ...ben bunların hepsini yaşadım.sendeki belirtiler nasıldı canım...konuşmak isterim....

canım inşallah mucizeni en yakın zamanda alırsın kollarına.. koklarsın kokusunu :Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

Back