Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah...solunumu düzeldi biraz.3 gündür hud denen alette. ama beslenmesini kestiler yine 3 gündür..geri çıkarıyomuş içtiği azcık sütü..sütmde gittikce azalıyo..inşallah bitmeden biraz içirebilmek kısmet olur yavruma..
Allah bu durumdaki bütün bebeklerin ve bütün annelerin yardımcısı olsun
inşallah...solunumu düzeldi biraz.3 gündür hud denen alette. ama beslenmesini kestiler yine 3 gündür..geri çıkarıyomuş içtiği azcık sütü..sütmde gittikce azalıyo..inşallah bitmeden biraz içirebilmek kısmet olur yavruma..
Allah bu durumdaki bütün bebeklerin ve bütün annelerin yardımcısı olsun
nınım, mehtap3 teşekkürederim desteğiniz için..
sütüm tam kesiliyo derken 2 gündür eskisindende fazla gelmeye başladı şükür..metpamid diye bi ilaç içmeye başladım dr bi arkadaşın tavsiyesiyle..bide yine bu siteden aldığım tavsiyeyle medela pompa aldım,onla sağıyorum yine 2 gündür..hangisi etken oldu bilmiyorum ama süt tekrar gelmeye başladı..dediğiniz gibi artık enerjimi umutsuzlukla tüketmek yerine,oğlumun eve geldiğini hayal ettiğim düşlere harcamaya çalışıyorum..
21 gün oldu..hala hudda ve hala beslenemiyor..ama hala hayatta,hala mücadele ediyor,hala tutunmaya çalışıyor..o benim 6 yıl sonra bulduğum mucizem,tek evladım,biriciğim..Allah yardımcısı olur,elini bırakmaz inşallah
sütüm tam kesiliyo derken 2 gündür eskisindende fazla gelmeye başladı şükür..metpamid diye bi ilaç içmeye başladım dr bi arkadaşın tavsiyesiyle..bide yine bu siteden aldığım tavsiyeyle medela pompa aldım,onla sağıyorum yine 2 gündür..hangisi etken oldu bilmiyorum ama süt tekrar gelmeye başladı..dediğiniz gibi artık enerjimi umutsuzlukla tüketmek yerine,oğlumun eve geldiğini hayal ettiğim düşlere harcamaya çalışıyorum..
21 gün oldu..hala hudda ve hala beslenemiyor..ama hala hayatta,hala mücadele ediyor,hala tutunmaya çalışıyor..o benim 6 yıl sonra bulduğum mucizem,tek evladım,biriciğim..Allah yardımcısı olur,elini bırakmaz inşallah
Merhaba Canim, bende 27 haftalik, 1140 gr. agirliginda dogum yaptim benim kizimda 4 ay yogun bakimdaydi ama simdi nurtopu gibi sagligi herseyi yerinde allaha cok sükür, seni cooook iyi anliyorum sana önerim allahdan hicbirzaman umudunu kesme hep yaninda oldugunu ona hissetdir, onunla konus masal anlat kitap oku rahatlasin kendisini yanliz hissetmesin, en önemlisi sen kendini birakma beslenmene cok iyi bak ki anne sütünden faydalanabilsin bebis bu onun icin cok önemli, Allah yardimcin olsun Gülüm, allaha emanet
inşallah kızlar..dua eden destek olan moral veren herkesten Allah razı olsun..
dün doktorla konuştuk,kalbindeki problemdenmiş solunum ve beslenme sıkıntısı..küçük bi açıklık var,kendi kendine kapanacağını umudediyoruz dedi dr.o zaman daha iyi olacakmış
Canım Allah uzun sağlıklı bi ömür versin kızına..Sütümü sağıp sağıp buzdolabında biriktiriyorum 3*1 içiyo sadece.Oglumun bulunduğu hast.de Yoğun bakıma girmek yasak,görüp dokunmam-konuşmam mümkün değil ama gece gündüz dua ediyorum onun için..Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum,solunumu düzelsin,sütünü içsin,kilo alsın...büyüsün...büyüsün...bebek kadar olsun...günler olsun..aylar olsun...beklerim..yeterki yavrum hayata tutunmaya devam etsin