Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim o küçük meleklerini bizden daha iyi koruyacaktır hayırlısı ile kavuşsun sizlere ınşaallah

kızlar dua ve temennileriniz için hepinize binlerce kez teşekkürederim..
bu sabah gelen haberler biraz can sıkıcıydı, moral ve umut oldu okuduğum msjlar bana..
ve umarım Allah içimizden birinin olsun duasını kabul eder oğlumu almaz bizden.çok korkuyorum arkadaşlar,çok

işallah oğlunu kucağını eline alır en kısa zamanda evine sağlıkla gelirsin işşallahhhh

Allah yardımcısı olsun küçük oğlunun umarım biran önce saglıgına kavuşur ALLAH size bagışlasın minik yavrunuzu

canım bende ruya olsa bu dedım ama olmuyo yasanması gerekenler malesef yasanıyo...........ınş canım senın bebegınde benım bebeklerımde ıyı olur gelırler yanımaıza evlat cok zor............benım kızlardan bırı kotuleştı tekrar makınede.........rabbım yardım etsın bıze hergun bı haber beklemek cok zor...........cok kuçukler bellı olmaz sozlerı can yakıyor..............ınş canım rabbım guzel gunler nasıp etsın bıze..........bebegın ınş guçlu olur benımkılerde hergun dua edıyırrıum bu cokzor bı bekleyış...........

yağmurlu arkadaşım hemen kötü şeyler düşünme moralini yüksek tutmalısın..şu an bebeğin durumu nasıl ne diyor doktorlar? inşaallah herşey yoluna girecek bu kötü günler geçicek ama biraz sabır diyoruz...bebeğin meleğin evine dönücek en kısa zamanda..ama sen dik durmalısın pes etmemelisin... dualarımız seninle....

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim meleğimde küvezde yaşam mücadelesi veriyor 11 gündür 2 gün öncesine kadar hergün kötü diye bilgi verdiler durumu hakkında ciddişeyler söyledi doktorlar onların her lafı yüreğimi dağladı dua edip yavruma Allahın izni ile güç vermeye çalıştım hastanede olmayan imkanalrı tedarik ettik ilaç makina vs şuanda durumunda düzelme başladı ve 4 günlük iken kalbi durmuştu hastaneye görmeye gittiğimizde gözümün önünde o an benim için umutların bittiği andı fakat yüce rabbim o kadar büyükki yavrumuzu bize bağışladı drların ve bizim çabamızla umudunu hiç birzamaan yitirip isyan etme Allah acil şifalar versin umarım bir an önce hepimiz meleklerimize kavuşur öpüp koklarız

pes etmem imkansız,insan yavrusuna ölümü nası yakıştırabilirki..inşallah Allahın izniyle aşacak hepsini diyorum hep..ama her çalan telefonda yüreğim pır pır...

sher... oğlumunda küvezde 11.günü bugün.Allah seninde yardımcın olsun,sanada kısa zamanda yavrunu bağrına basmayı nasibetsin inşallah

ablanın sınavı bizimkinden zormuş;üç bebek...maaşallah şimdi büyümüşler,sağlıkları yerindeymiş..dilerim her bebeği Allah anasına babasına bağışlasın,kimseye evlat acısı göstermesin

bigün hiç unutmam daha yeni doğum yapmıştım eşimde o gün gece gideriz hastaneye dedi bende üzülüp ağladım derken eşim aradı hazırlan hastaneye gidiyoruz hastaneden aradılar deyince beynimden aşağıya kaynar sular döküldü telefonda kekeledim kaldım eşimde panikle dur korkma bebeyi emzirmeye çağırıyolar dedi işte o anki sevincimi tarif edemem rabbim kimseyi darda bırakmasın hem senin hemde burdaki bütün kuvözdeki bebeklerin ve annelerin yardımcısı olsun

cnm benim ,mücadeleyi bırakmasınlar sağlıkalrı yerinde olsun iyileşsinler günlercekalsınlar küvezde yeterki iyi olsun bebişlerimiz drlar ne diyor bebişinin neyi var solunumundamı sorun belki benim kızımla aynı kaderi paylaşıyordur allah hepimize yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder benimde her telefonda yüreğim yerinden oynuyor her hastaneye gidişimde yüreğime ağrı saplanıyor ama şuanda herşey yoluna girmeye başladı güçlü ol yüreğini ferah tutmaya çalış zor olsada şuan çok küçük oldukalrıiçin uzun bir sabır ve tedaviye ihtiyaçları var teyzesi allah hepimizin yardımcısı olsun

AMİN...Allah razı olsun...

öyle duygulandimki anlatamam.Benimde iki yegenim erken dogmustu ama simdi masallah oldukca iyiler.Biri 16,digeri 14 yasinda simdi.Rabbim en kisa zamanda evladigini kucagina almayi nasip etsin.Insallah evladin ve diger dua bekleyen bebekler,cocuklar iylesirler ve annelerine yuvalarina kavusurlar.Umudunu sakin kaybetme arkadasim.Insallah güzel haberlerini bekliyorum

canım benim arkadaşımın bebişide 860 gram doğdu ve şuanda bir yaşında sağlıklı bir bebek inşallah senin bebişinde hayırlısıyla çıkacak yoğunbakımdan dularımız bebişinle canım

rabbım guç versın bebeklerımıze..............ınş sıcak koynmuza nasıp etsın onları...........ınşşşşşşşş

Allah yeğenlerini ana babalarına bağışlasın..Çok teşekkürederim temennilerin için..bugün güzel haberler almadım yine. Ama inşallah benim yavrumda iyileşir

canım benim arkadaşımın bebişide 860 gram doğdu ve şuanda bir yaşında sağlıklı bir bebek inşallah senin bebişinde hayırlısıyla çıkacak yoğunbakımdan dularımız bebişinle canım

çok teşekkürederim..inşallah benim yavrumda o şanslı bebeklerden..bende o şanslı annelerden oluruz...böyle haberler umut veriyo insana

bebeyin doğum kilosu önemli tabiki ama doğduğunda zaten veriyolar kilo benim kızım en az 2 ay yatacak demişti doktoru ama şükür 25 günde çıktı onlar hergün farklı bi mucize yaşatıyolar bize

rabbim oğluna uzun ömür versin cnm inşallah bu zorlu aşamayı çabuk atlatırsınız sabır diliyorum sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…