inşallah arkadaşlar...bi gün sevinip bi gün üzülüyoruz..pamuk ipliğine bağlı oğlumun hayatı ve kimsenin elinden bişey gelmiyo...rüya olsa diyorum keşke alıp tekrar içime soksam orda büyümeye devam etse..Allaha emanet ettim yavrumu..günler yıllar kadar uzun...
nınımdoktorlar içeri almıyorlar,10 günde 1 kere görebildim yavrumu,dokunmak zaten yasak..enfeksiyon riski nedeniyle böyle davranmak zorunda olduklarını anlattılar,ısrar etmiyoruz artık..
El-muallimAllah sanada sabır versin ve üçüzlerini kucaklayıp evine götürmeni nasibetsin inşallah...takip ettiğim kadarıyla kızların kendilerini solunum yapabiliyo ve besleniyolardı,kilolarıda 1 in üstündeydi Allaha şükür..burda doktorlar 15-20 günden sonra bebeğin yaşama şansının dahada arttığını söylüyolar,içini ferah tut
kızlar dua ve temennileriniz için hepinize binlerce kez teşekkürederim..
bu sabah gelen haberler biraz can sıkıcıydı, moral ve umut oldu okuduğum msjlar bana..
ve umarım Allah içimizden birinin olsun duasını kabul eder oğlumu almaz bizden.çok korkuyorum arkadaşlar,çok
Allah'ın izniyle kucaklarsın inşallah... benim ablamda üçüz doğum yapmıştı ve tam 6. ayını doldurduğu gün doğdular... iki tanesi 900 bir tanesi 800 gramdı... ve şimdi kocaman kızı var Allah bağışlasın... Allah yavrunuzu anne babasına bağışlasın..
pes etmem imkansız,insan yavrusuna ölümü nası yakıştırabilirki..inşallah Allahın izniyle aşacak hepsini diyorum hep..ama her çalan telefonda yüreğim pır pır...
sher... oğlumunda küvezde 11.günü bugün.Allah seninde yardımcın olsun,sanada kısa zamanda yavrunu bağrına basmayı nasibetsin inşallah
pes etmem imkansız,insan yavrusuna ölümü nası yakıştırabilirki..inşallah Allahın izniyle aşacak hepsini diyorum hep..ama her çalan telefonda yüreğim pır pır...
sher... oğlumunda küvezde 11.günü bugün.Allah seninde yardımcın olsun,sanada kısa zamanda yavrunu bağrına basmayı nasibetsin inşallah
bigün hiç unutmam daha yeni doğum yapmıştım eşimde o gün gece gideriz hastaneye dedi bende üzülüp ağladım derken eşim aradı hazırlan hastaneye gidiyoruz hastaneden aradılar deyince beynimden aşağıya kaynar sular döküldü telefonda kekeledim kaldım eşimde panikle dur korkma bebeyi emzirmeye çağırıyolar dedi işte o anki sevincimi tarif edemem rabbim kimseyi darda bırakmasın hem senin hemde burdaki bütün kuvözdeki bebeklerin ve annelerin yardımcısı olsun
öyle duygulandimki anlatamam.Benimde iki yegenim erken dogmustu ama simdi masallah oldukca iyiler.Biri 16,digeri 14 yasinda simdi.Rabbim en kisa zamanda evladigini kucagina almayi nasip etsin.Insallah evladin ve diger dua bekleyen bebekler,cocuklar iylesirler ve annelerine yuvalarina kavusurlar.Umudunu sakin kaybetme arkadasim.Insallah güzel haberlerini bekliyorum
canım benim arkadaşımın bebişide 860 gram doğdu ve şuanda bir yaşında sağlıklı bir bebek inşallah senin bebişinde hayırlısıyla çıkacak yoğunbakımdan dularımız bebişinle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?