• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
üstün dökmen bir kitabında diyorki:hayat bir sofraya benzer.önce acılar yenir en son tatlıya geçilir.üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşadık.sen de inşallah hayatın tatlısına geçeceğin zamanı düşün.ve unutma hiç bir şey çok uzakta değil...allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

canım güçlü ol.. bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün..
hastaneye gittiğinde izin verdikleri müddetçe dokun ve konuş meleğinle,
çok iyi gelecek ona dokunman canım...
en kısa zamanda inşallah evinizde güzel günler geçireceksiniz..

canım ya..........benımkılerde hala kuvezde..............rabbım hepımızın yardımcısı ols................ınş alırız kucagımıza................

inşallah arkadaşlar...bi gün sevinip bi gün üzülüyoruz..pamuk ipliğine bağlı oğlumun hayatı ve kimsenin elinden bişey gelmiyo...rüya olsa diyorum keşke alıp tekrar içime soksam orda büyümeye devam etse..Allaha emanet ettim yavrumu..günler yıllar kadar uzun...
nınımdoktorlar içeri almıyorlar,10 günde 1 kere görebildim yavrumu,dokunmak zaten yasak..enfeksiyon riski nedeniyle böyle davranmak zorunda olduklarını anlattılar,ısrar etmiyoruz artık..
El-muallimAllah sanada sabır versin ve üçüzlerini kucaklayıp evine götürmeni nasibetsin inşallah...takip ettiğim kadarıyla kızların kendilerini solunum yapabiliyo ve besleniyolardı,kilolarıda 1 in üstündeydi Allaha şükür..burda doktorlar 15-20 günden sonra bebeğin yaşama şansının dahada arttığını söylüyolar,içini ferah tut

canım 26 haftaya göre gerçekten 960 gr.doğması güzel benim kızım 32 haftalık ve 800 gr.doğmuştu (şu an 5 yaşında) diğer arkadaşlarında dediği gibi lütfen güçlü olmaya çalış sen güçlü ol ki sütünü bebişine verebilesin inan ben çok az verebildim üzüntüden sütüm tamamen kesilmişti şimdi keşke o zaman daha güçlü olabilseydimde sütümü verebilseydim diye düşünürüm hep....Allahın izniyle inşallah güzel haberlerini alırız...dualarımız seninle ve bebişinle...

canım bütün dualarım sizinle.allahım insallah oglunu saglıklı olarak hayırlısıyla hastaneden güle oynaya kucagında cıkarır evinize mutlu yuvanıza gidersiniz. a.s

geçmiş olsun zor evet o ordayken uyumak yemek gülmek sana zor geliyo vicdan azabı çekiyosun ben kızıma gidince bi aile vardı hastanenin cafesinde gördüm nasıl keyifli konuşup gülüyo annesi ve babası nasıl kızdım içimden bebekleri ordayken bu kadar içleri rahat nasıl olabiliyolar herkes aynı deyil demekki ama senin şimdi ona hep pozitif enerji vermen lazım

Allah acil şifalar versin en kısa zamanda inşallah bebeğini kucağına alırsın.. Dualarımız seninle ve bebeğinle..

ALLAH SANA SABIR BEBİŞİNEDE GÜÇ KUVVET SAĞLIK VERSİN CANIM..EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH..İNANÇLI OL CANIM VE SÜTÜNÜ BOL BOL SAĞ ANNE SÜTÜ BEBEK GELİŞİMİNDE ÇOK ÖNEMLİ..ÖZELLİKLE İLK SÜTÜN..MUHAKKAK SAĞ VE DİFRİZDE SAKLA..:teselli:

allah yüce melekleriyle meleğini korusun ve melekler hep nöbet tutsunlar bebeğin için melekler allaha yalvarsınlar yüce büyük yaratıcımız allah sana ve bebeğine şifa sabır güç yaşam gücü sabır gücü bereket huzur uzun ömürlülük versin amin allah ve melekleri bebeğinin ve senin yardımcılarınız olsun hep ayetel kursi oku hep namaz kıl hep dualar et allaha hep allaha secde et bak görüceksin bebeğin iyileşicek düzelicek allah bebeğini sana bağışlayacak melekler bebeğine senin suretinde ve eşinin suretinde görünsünler amin meleklerle allah onu kurtarcaklar melekler onun üstüne allahın ruhunu bestelesinler amin

amin....inşallah....

26.haftamda erken doğum yaptım.oğlum 10 gündür prematür yoğun bakımda...daha öyle küçükki...960 gr doğdu..dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..öyle zor ki onu hastanede öyle bırakıp yemek-içmek-uyumak...yaşamaya devam etmek....Allah yardımcısı olsun,dilerim elini hiç bırakmasın yavrumun

Allah'ın izniyle kucaklarsın inşallah... benim ablamda üçüz doğum yapmıştı ve tam 6. ayını doldurduğu gün doğdular... iki tanesi 900 bir tanesi 800 gramdı... ve şimdi kocaman kızı var Allah bağışlasın... Allah yavrunuzu anne babasına bağışlasın..

Allah yardimcin olsun,bebisinin uzerinden eksik etmesin en buyuk meleklerini...uzme canini bitanem..kilosu icin de uzulme..guclu olur boyle bebekler goreceksin hersey duzelecek aslan gibi olacak o..dua et..sahibi var onun herseye gucu yeten Yuce Allah var umutsuzluga kapilma ne olur

26.haftamda erken doğum yaptım.oğlum 10 gündür prematür yoğun bakımda...daha öyle küçükki...960 gr doğdu..dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..öyle zor ki onu hastanede öyle bırakıp yemek-içmek-uyumak...yaşamaya devam etmek....Allah yardımcısı olsun,dilerim elini hiç bırakmasın yavrumun

bir an önce toparlanıp iyileşsin inşallah sen de hayırlısıyla kucağına alıp koklarsın inşallah canım Allah sana sabir minik oğluna güç versin.....

Back