• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bebeğimi tekrar entübasyon tüpüne bağlamışlar..nolur dua edin yavrum için,ona sağlık sıhhat esenlik dileyin..elimden hiçbişey gelmiyo ..n'olur bana dualarınızla yardım edin

canım bunlar normal ..........cok mınk oğlun benımde bı kızım bı gırıp bı cıkıyo ınş guçlenecekler ınş canım............sen cıger gelşt ıgne olmuşmutydun...........baska sıtelerde okudum 26 haftalık senın gıbı .........sımdı bı yasında dıye yazmış annesı ınş canım rabbım yard etsın onlara............o yuceler yucesı nasıp edecek ınş bebeklerımızı bıze.............cıgerlerı gelışecek ınş kuvvetlenıp kılo alacaklar ......................bol dua canım

rabbim evlatlarınıza sağlık sıhhat versin inş en yakın zamanda gelir yanınıza

bebeğimi tekrar entübasyon tüpüne bağlamışlar..nolur dua edin yavrum için,ona sağlık sıhhat esenlik dileyin..elimden hiçbişey gelmiyo ..n'olur bana dualarınızla yardım edin

Canım yaa çok zor gerçekten ama bu tür gel gitler çok normal. Erken doğan bebekler ilk başlarda makineye bağlanıp çıkabilir. Bu seni yıpratmasın. Bir bakarsın yarın tekrar çıkarmışlar. Allah sana da bebeğine de güç versin canım.

canım bunlar normal ..........cok mınk oğlun benımde bı kızım bı gırıp bı cıkıyo ınş guçlenecekler ınş canım............sen cıger gelşt ıgne olmuşmutydun...........baska sıtelerde okudum 26 haftalık senın gıbı .........sımdı bı yasında dıye yazmış annesı ınş canım rabbım yard etsın onlara............o yuceler yucesı nasıp edecek ınş bebeklerımızı bıze.............cıgerlerı gelışecek ınş kuvvetlenıp kılo alacaklar ......................bol dua canım

ciğer geliştirici iğne için 27.haftaya randevu vermişti dr um, yani maalesef...
sabahı nasıl edeceğimi bilmiyorum..inşallah Allah yardımeder yavruma,inşallah sağ salim kavuşturur yuvasına..inşallah

inşallah minicik bebeğin ordan sağ salim çıkar evine gelir allah onun minik bedenine güç sağlıkv versin

dilerim saglıkla evinize götürürsünüz bebeginizi
esimin yegenide 26 haftalık ikiz dogum yapmıstı
45 gün hastanede kaldılar
simdi 8 yasında ve gayet saglıklılar
umarım hersey yolunda gider bebeginiz ve sizin için

saolun..Allah razı olsun tüm dua eden arkadaşlardan...inşallah iyi haberler gelir bugün hastaneden..inşallah bebeğim makineden kurtulur,inşallah yeniden beslenmeye başlar..

canım guzel haberler bekliyoruz oglusunu sana onu da annecigine kavustursun insallah

sağlıkla alırsın insallah canım kucağına
en yakın zamanda kucağına alır öyle gelirsin evine

en yakın zamanda oğlunun sağlıkla taburcu olup evine gelmesini diliyorum,Allah onun ve tüm erken doğan bebişlerin yardımcısı olsun inşallah

oğlum güzel bi haftasonu armağan etti babasıyla bana; dün akşam nasal s. a almışlar,sabahta maskeyle solunum yapıyomuş..ama sık sık apnesi olduğu için tekrar destekli solunuma geçebileceklerini söyledi dr.. sütte içiyo bugün çok şükür,8 saatte bir 2cc olsada...Allahıma şükürler olsun

rabbim ona melekleriyle şifasını yollasın tez zamanda anne babasıonın mutluluklan coştursun inşallah sen koru rabbim minik melegini ona şifa saglık mutluluk ver inşallah geçmiş olsun cnmm

ayy ben bu aralr çok duygusalım sulu gözlü oldum herşeye ağlıyorum senşn durumunu düşününce gene ağlıcak gibi oldum çook zor bi durum allah yardımcın olsun allahım yavrunu sana bağışlar uzun ömürler veriri canım

ALLAH yardımcınız olsun hem sizin hem bebğinizin inşallah saglıklı bir şeklde çıkar hasteneden ve sıcacık yuvasına ailesine kavuşur içinizi ferah tutun eminimki önce allah ın sonra sizin desteğinizle iyileşecektir minik yavrunuz

oğlum güzel bi haftasonu armağan etti babasıyla bana; dün akşam nasal s. a almışlar,sabahta maskeyle solunum yapıyomuş..ama sık sık apnesi olduğu için tekrar destekli solunuma geçebileceklerini söyledi dr.. sütte içiyo bugün çok şükür,8 saatte bir 2cc olsada...Allahıma şükürler olsun

gözünüz aydın canım inşallah bundan sonraki her haber bi öncekinden iyi olur:Saruboceq:

günaydın canım çok geçmiş olsun merak etme prematüre bebeklerin bağışıklık sistemleri daha kuvvetli oluyor benim torunum umda aynı idi ee biraz ama zaman aldı ama çok şükür şimdi sağlıklı dikkat etmen gereken konu hijyen

Back