Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
dualarım seninle bebeğini kaybetmiş biri olarak bu üzüntüyü kisenin yaşamasını istemiyorum Allah şifa versin

yavrum iyiye gidiyo diye seviniyodum ama pazartesi günü bebegimi görmeye gittigimde sok oldum.beni bebegimin yanina almadilar.yavrum fenalasmis,karni sismis,rengi kahverengi olmus,acil ameliyata aldila yavrumu..2.5cm bagirsagini almislar delik varmis.hala tam düzelmedi yavrum ve yine karni sisti,kizardi..cok kötüyüm elimen bisey gelmio..dua edin nolur yavrum beni birakmasin.2 gündür mahvoldum.yavrumun resimlerine bile bakamiyorum..allahim onu bize bagisla rabbim...cok cani yaniyo sancisi var bakmaya bile kiyamiyorum.cok kücük yavrum nasil dayansin bu kadar büyük ameliyatlara..rabbim sen büyüksün insallah yarin güzel haberler alirim...

Çok geçmiş olsun canım. Allah sana yavrucuğunun kederini göstermesin. İnşallah sağlığına kavuşur miniğimiz. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış çok zor biliyorum ama inan o küçücük canlar çok mücadeleci oluyorlar. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp yuvasına getirirsin kuzucuğumuzu.:Saruboceq:

Canım inşallah herşey düzelecek...
Önce sen inan herşeyin güzel olacağına ve bebeğinle beraber güzel günler yaşayacağına..
Dularaımız tabiki seninle..senin üzüntünü inan paylaşıyoruz..
hepimiz zorgünler geçirdik zamanında...
inan herşey iyi olacak..
Mehtap demiş zaten o minkler öyle güçlülerki....
bugünleride kuzunla atlatacaksınız...

Canım benim dayanman lazım sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor, çok küçük ama atlatacak bunların hepsini Rabbim yardım edecek inşallah üzülme nolur...
Allah 'ım sen merhametlilerin en merhametlisisin, o küçük bedenden rahmetini ve merhametini çekme ya Rab.. aminn

evladı olan daha iyi anlar şu yaşadığın duyguyu..inan gözlerim dolu dolu oldu okurken.ALLAH (c.c) yar ve yardımcın olsun.....oğlunu sana bağışlasın

canım benim yaa kolay değil yaşadıklarnız ama geçicek inşallah bu günler..dualarımız yavrunun yanında...

3 bebeğini kaybetmiş biri olarak anlıyorum seni ...minik savaşcın bu savaşı kazanacak annesi.......
allahım yardımcınız olsun en kısa zamanda yavrunu evine sağlıkla çıkarsın...

canım benim ,anladığım kadarıyla NEK denen hastalık bu. maalesef prematür bebeklerde sık görülüyor.benim oğlumda geçirmişti,ameliyat gerekmedi ama haftalarca beslenemedi bu yüzden,azcık süt verseler hemen karnı şişiyordu. yurt dışında olduğun için daha şanslısın bence,gereken müdahaleler hızla yapılıyor orda hikayenden takip ettiğim kadarıyla.ne diyeyim, inşallah yüce rabbim dualarımızı kabul eder,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasibeder..

sayfama yazan bütün arkadaşlar...destek,moral,ümitsiniz sizler benim için...yoğun bakımdan gelen her kötü haberde başımı omzunuza dayayıp ağlıyorum ben..iyi haberde boynunuza sarılıp sıkı sıkı kucaklıyorum herbirinizi..belkide bilmiyosunuz yazdıklarınızın benim için önemini değerini..oğlumu beklerken kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi kısacası kendimi sizden başkasına anlatamıyorum .hepinizden Allah razı olsun..ne muradınız varsa versin-dilenci duası gibi olacak ama kalbimden geçeni söylüyorum..
oğlumun son durumu; hala küvezde..çıkış için bi tarih tahminide olsa veremiyor henüz dr lar. çok az oksijen alıyo,ama kestiklerinde kendi solunumunu yapamıyor henüz.2 kilo 100gr oldu. beyin kanamasıyla ilgili bi yorum yapmaktan kaçınıyo doktorlar,12 aydan sonra ancak belli olurmuş bi hasar kalıp kalmadığı,bekleyip hep birlikte göreceğiz,bunu çok fazla düşünüp kendinizi yıpratmayın dediler..bana mutlu ve huzurlu görünüyo küvezinde.. ona dokunduğumda gözümün ta içine bakıyo anne benide götür giderken der gibi..
inşallah bebeğim diyorum içimden,Allahım nasibeder,bigün seni kucağıma alır bu cam küvez oda kapı yığınlarının hepsini arkamızda bırakır birlikte çıkarız gün ışığına..kızacaksınız bana ama seni bana kavuşturmazsa beni sana kavuştursun diye bi seçenek daha ekliyorum yine aminden önce..günler..haftalar..aylar geçti..... bazen kalbim yoruluyo..parmak kadar oğlum benden daha güçlü:)))

canımm kotuyu dusunme lutfen o mis kokulu neleri atlatı gelecek annesi koynunda uyuyacak o kuvezlere kızıyoruz ama onlar olmasaydı kucuk bebislerimiz nasıl tutunurdu hayata sende alacaksın kuzunu ordan Allahım oglunun nefesine nefes versin hayırlısı ne zamansa o zaman kavustursun sizi sapasaglam hicbir sekel kalmadan atlatsın bu gunleri

canim benim ne kadar güzel yazmisin o parmak cocuklar bizden daha güclüler emin ol buna...oglunun iyi olmasina cok sevindim canim , kilosuda iyi insallah yakinda cikarsiniz beraberce eve gidersiniz oglunla ve insallah bugünleri unutursunuz...benim melegimde yine ameliyat oldu aniden iste ama sükürler olsun bugün bebegimi cok iyi gördüm insallah bugünleri atlaticaz hayirlisiyla.. canim yurt disinda olduguma hep üzülürdüm türkiyeye geri dönmekti hep hayalim ama simdi iyiki burdayim diorum..bebegime cok iyi bakiolar...iki ameliyati icinde baska hastanelerden uzman hekimler getirdiler alman hepsi ama bize cok iyi davraniyolar..iki ameliyatindada ben aglarken hemsireler doktor gelip bana sarilip benimle beraber agladilar ,, ailem yanimda deil zaten bide hastanede kötü davransalar hic bu zor günleri atlatamazdim... rabim insallah yanimizda bebeklerimiz ona emanet ...

yağmurlu canım benim allah yaşadığın acıların büyüklüğü kadar da mutluluklar yaşatsın bebişinle sana inşallah...

ylnz senin bebeğin de dularımda canım...allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun...benim meleklerim yaşamadı sizinkiler uzun ömürlü olsun inşallah...

saol canim,seni umutla meleklerini bekleyenler toipginden hatirliyorum.bebislerini kaybettigini duymustum cok üzüldüm,,ama simdi tekrar hamileymisin insallah rabbim bu defa saglicakla kucagina almayi nasip eder..evlat acisi ne demek cok iyi anliyorum rabbim kimseye göstermesin...

ylnz ve yağmurlu ikinizinde bebişleri için dua ettim baya Rabbim inş bu zor günlerin hatrına sizlere bebeklerinizle mutlu bir yaşam verir biraz sabredelim inş yakında kavuşacaksınız bizde atlattık o günleri eve gelince hepsi unutuluyor sizi ve bebişleri çok seviyoruzopuyorumnanaktan

canım benim,bende iki aya yakın bekledim o cam küvezler cam kapılar önünde oğlumu.seni çok iyi anlıyorum. birbirimize destek için burdayız ,ve dualarımız sizinle.
inş herşey çok iyi olur,oğlun sapasağlam evine döner kısa zamanda

canim benim rabbim tez zamanda sifasini versin insallah onlar minicikler ama yürekleri kocaman o yüzden direnicek annesi en yakin zamanda gelicek senin kollarina ins:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ,bende zor bir doğumun ardından 28 haftalık doğan bebeğimi umutla iyileşmesini,kollarıma almayı bekliyorum.inşallah çektiğin onca sıkıntının mükafatı bebeğini sapasağlam kucağına almak olur.büyük bir aşama kaydetmiş bebeğin bence en kısa zamanda kavuşacaksın yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yağmurlu maşallah minicik oğlun artık iyice kilo amış ve hayata tutunuyor ilerisini şimdi düşünme bak çocuğuna başta ümit bile vermediler ama şimdi herkese inat hayatta inşallah ilerdede bir sorun yaşamazsın

oğlun iyi yol katediyor inşallah yakında kendide nefes almaya başlayınca annesinin kucağına verip evine yollayacaklardır hergün senin için dua ediyorum burayı hep açıyorum bir haber varmı diye allahım evladını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…