• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yagmurlu ve ylnz dualarımız sizinle canlarım .inşallah ikinizin canıda sağ salim kurtulur yoğun bakımlardan.

çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin.. bende erken doğum yabtım 13 gündür küvözde kızım bir an önce kavuşuruz inş yavrularımıza..:Saruboceq::Saruboceq:

amin canim insallah kavusuruz yavrularimiza..kac haftalik dogum yaptin canim,bebgin nasil iyimi durmu..

yagmurlu ve ylnz dualarımız sizinle canlarım .inşallah ikinizin canıda sağ salim kurtulur yoğun bakımlardan.

amin canim amin.. rabbim insallah hicbi bebgi annesinden hicbi anneyide bebginden ayirmasin..hep dogumdan sonra bebegimi ilk kucagima alcam ani hayal ederdim,dogumdan 1 ay sonra alabildim kucagima melegimi...hepsi ayri zor insani gercekten cökertio ama tek teselllim kuzum iyi sükürler olsun...

ylnz çok geçmişler olsun canım allah minik yavruna sonsuz kuvvet ve dayanma gücü versin...sağlıkla çıkmak nasip etsin...24 haftalıktı dimi?

cok saol canim insallah bu günler bitecek yavrum yanima gelcek..melegim cok güclü teyzeleri masallah yavruma..bu günleri unutmak istiyorum..ve ne sansliki yavrumda hatirlamicak..serum takilmayan yeri kalmadi,bakmaya bile dayanamiyorum...

çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz.

cok saol canim insallah bu günler bitecek yavrum yanima gelcek..melegim cok güclü teyzeleri masallah yavruma..bu günleri unutmak istiyorum..ve ne sansliki yavrumda hatirlamicak..serum takilmayan yeri kalmadi,bakmaya bile dayanamiyorum...

sabah sabah çok ağlattınız beni arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.sizlere dayanma yavrularınıza yaşam gücü versin. yağmurlunun bebğide iyidir inş. epey zaman olmuş konuyu açalı.

sabah sabah çok ağlattınız beni arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.sizlere dayanma yavrularınıza yaşam gücü versin. yağmurlunun bebğide iyidir inş. epey zaman olmuş konuyu açalı.

yağmurlunun oğlu hala hastanede canım. bugün tlf la konuştum.hala oksijen alıyomuş ama doktorlar daha iyi diyolarmış artık

ylnz geçmiş olsun cnm benim bebğiminde kalp damarı açık ama ameliyat falan yapmadılar 3mm dediler şimdi 1mm kalmış küçülmüş acaba ondanmı bekliyorlar neden kapatmadılar acaba ameliyat yapıldığını senden duydum bak meraklandım şimdi bebişim 3 aylık düzeltilmiş 1 haftalık şuan

yağmurlu inşallah bebeğini bir an önce sağ salim evine getirirsin başka bir sitede okudum 24 haftalık doğan bebekler bile uzun bir sürenin ardından eve gemiş anneleri anlatıyordu yaşadıklarını. ınşallah sende o güzel günleri görürüsün. Bu siteyi her açtığımda girip senin sayfana bakıyorum bir gelişme varmı diye.

Bu arada bebeğin nasıl kilo alıyormu kendiliğinden nefes alıp normal ağız yoluyla beslanabiliyormu

ylnz geçmiş olsun cnm benim bebğiminde kalp damarı açık ama ameliyat falan yapmadılar 3mm dediler şimdi 1mm kalmış küçülmüş acaba ondanmı bekliyorlar neden kapatmadılar acaba ameliyat yapıldığını senden duydum bak meraklandım şimdi bebişim 3 aylık düzeltilmiş 1 haftalık şuan

canim benim bebegime ilac verdiler ama böbreklerini etkiledi ilaca devam edemediler .tek care ameliyat dediler..yoksa kendiliginden kapanmasini bekleyceklerdi ama cok riskli oldugu icin ameliyat daha´iyi dediler.allaha sükür gecti bebisim simdi daha iyi büyümeye calisio artik.kücüm kuzum benim..

cok saol canim .. benim bebisimin durumu iyiye gidiyo allaha sükür..ama yagmurlu yazmiyo artik bebegi nasil acaba merak ediyorum

saol canim,niyetim aglatmak deildi:(( güzel dualarin icin saol.insallah hersey cooook daha güzel olacak..

canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kucagina alip evinize gittiginiz günleri göstersin

cok saol canim .. benim bebisimin durumu iyiye gidiyo allaha sükür..ama yagmurlu yazmiyo artik bebegi nasil acaba merak ediyorum

çok sevindim canım..bende bi prematür annesiyim. bütün parmak çocuklar benim çocuğummuş gibi üzüp sevindiriyo beni. senin ve yağmurlunun bebeği içinde dua ediyorum hep.
şükür kalp sorunu hallolmuş,peki beslenme durumu ne,ventilatörden çıktımı minik kuzun?

çok sevindim canım..bende bi prematür annesiyim. bütün parmak çocuklar benim çocuğummuş gibi üzüp sevindiriyo beni. senin ve yağmurlunun bebeği içinde dua ediyorum hep.
şükür kalp sorunu hallolmuş,peki beslenme durumu ne,ventilatörden çıktımı minik kuzun?

anne olmadan öncede bebekleri cok severdim,aglamalarina hic kiyamazdim.simdi anne olduktan sonra bu duygularim 10 kat artti,senin dedigin gibi sanki hepsi benim bebegimmis gibi hissediyorum..canim hala yemegini sondayla midesine veriolar ve solunumu icin yardim aliyo.daha önce yazmistim ben yurt disina gelin geldim pek doktorlarlada konusamiyorum,ögrendim aslinda ama yetmio konu saglik olunca.buyüzden makinanin adini bilmiorum ama vantilatör galiba,yüzünde maskeyle nefes aliyo yavrum.daha önce cigerlerine boruyla gidiodu nefesi...canim senine prematüre bebegin varmis tecrübelerini paylasirsan sevinirim...

amin canim insallah kavusuruz yavrularimiza..kac haftalik dogum yaptin canim,bebgin nasil iyimi durmu..

31 haftalık 1580 grdı doğduğunda kızım, ilk günler enfeksiyon var anneden geçmiş dediler, antibiyotik ve ciğer geliştirici verdiler 10 günde atlattı şükürler olsun, bu gün 17. gün halen küvözde ama damar yolunu felan kapattılar hiç bir ilaç almıyor, solunumunu da kendi yapıyor bir haftadırda biberonla besleniyor kilo almasını bekliyoruz diyorlar, bir gün 20 gr alırsa bir gün 30 gr olarak veriyor yavrum yoruluyormuş..

allah yavrularınızı bağışlasın inşallah...

baştan sona kadar hepsini okudum 100 küsur gün dile kolay rabbim sabrını daim etsin
dualarım seninle canım
inşallah çok kısa zamanda evine miniğinle dönüceksin resimlerinide görücez inşallah savaşçı güçlü meleğini melekler korusun rabbim sizlere bağışlasın
normal zamanında doğsaydı ne zaman doğucaktı şu anda ne kadarlık olması gerekiyordu?

bebeğinin son durumu ne canım haberdar et bizi

allahım bebeklerinizi sabırla yollarını bekleyen herkese bağaşlasın allahım hep sizin yanınızda olsun allahım onlları sıkıca kucaklayacağınız günleri nasip etsin inşallah

Back