Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin.. bende erken doğum yabtım 13 gündür küvözde kızım bir an önce kavuşuruz inş yavrularımıza..:Saruboceq::Saruboceq:
yagmurlu ve ylnz dualarımız sizinle canlarım .inşallah ikinizin canıda sağ salim kurtulur yoğun bakımlardan.
ylnz çok geçmişler olsun canım allah minik yavruna sonsuz kuvvet ve dayanma gücü versin...sağlıkla çıkmak nasip etsin...24 haftalıktı dimi?
cok saol canim insallah bu günler bitecek yavrum yanima gelcek..melegim cok güclü teyzeleri masallah yavruma..bu günleri unutmak istiyorum..ve ne sansliki yavrumda hatirlamicak..serum takilmayan yeri kalmadi,bakmaya bile dayanamiyorum...
sabah sabah çok ağlattınız beni arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.sizlere dayanma yavrularınıza yaşam gücü versin. yağmurlunun bebğide iyidir inş. epey zaman olmuş konuyu açalı.
ylnz geçmiş olsun cnm benim bebğiminde kalp damarı açık ama ameliyat falan yapmadılar 3mm dediler şimdi 1mm kalmış küçülmüş acaba ondanmı bekliyorlar neden kapatmadılar acaba ameliyat yapıldığını senden duydum bak meraklandım şimdi bebişim 3 aylık düzeltilmiş 1 haftalık şuan
yagmurlu ve ylnz dualarımız sizinle canlarım .inşallah ikinizin canıda sağ salim kurtulur yoğun bakımlardan.
sabah sabah çok ağlattınız beni arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.sizlere dayanma yavrularınıza yaşam gücü versin. yağmurlunun bebğide iyidir inş. epey zaman olmuş konuyu açalı.
cok saol canim .. benim bebisimin durumu iyiye gidiyo allaha sükür..ama yagmurlu yazmiyo artik bebegi nasil acaba merak ediyorum
çok sevindim canım..bende bi prematür annesiyim. bütün parmak çocuklar benim çocuğummuş gibi üzüp sevindiriyo beni. senin ve yağmurlunun bebeği içinde dua ediyorum hep.
şükür kalp sorunu hallolmuş,peki beslenme durumu ne,ventilatörden çıktımı minik kuzun?
amin canim insallah kavusuruz yavrularimiza..kac haftalik dogum yaptin canim,bebgin nasil iyimi durmu..