• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yağmurlu canım benim allah yaşadığın acıların büyüklüğü kadar da mutluluklar yaşatsın bebişinle sana inşallah...

ylnz senin bebeğin de dularımda canım...allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun...benim meleklerim yaşamadı sizinkiler uzun ömürlü olsun inşallah...

çektiğin acıyı,yaşadığın zorlukları tahminedebiliyorum. inşallah Güzel Allahım sana bundan sonra evlat acısı göstermez,inşallah çektiklerini unutturur. Sen ne güzel bi insansın, canlarını kaybetmişsin canın bu kadar yanmış, ama evladının yolunu gözleyen başka üzgün annelere moral verecek destek olcak gücü buluyosun kendinde.

sayfama yazan bütün arkadaşlar...destek,moral,ümitsiniz sizler benim için...yoğun bakımdan gelen her kötü haberde başımı omzunuza dayayıp ağlıyorum ben..iyi haberde boynunuza sarılıp sıkı sıkı kucaklıyorum herbirinizi..belkide bilmiyosunuz yazdıklarınızın benim için önemini değerini..oğlumu beklerken kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi kısacası kendimi sizden başkasına anlatamıyorum .hepinizden Allah razı olsun..ne muradınız varsa versin-dilenci duası gibi olacak ama kalbimden geçeni söylüyorum..
oğlumun son durumu; hala küvezde..çıkış için bi tarih tahminide olsa veremiyor henüz dr lar. çok az oksijen alıyo,ama kestiklerinde kendi solunumunu yapamıyor henüz.2 kilo 100gr oldu. beyin kanamasıyla ilgili bi yorum yapmaktan kaçınıyo doktorlar,12 aydan sonra ancak belli olurmuş bi hasar kalıp kalmadığı,bekleyip hep birlikte göreceğiz,bunu çok fazla düşünüp kendinizi yıpratmayın dediler..bana mutlu ve huzurlu görünüyo küvezinde.. ona dokunduğumda gözümün ta içine bakıyo anne benide götür giderken der gibi..
inşallah bebeğim diyorum içimden,Allahım nasibeder,bigün seni kucağıma alır bu cam küvez oda kapı yığınlarının hepsini arkamızda bırakır birlikte çıkarız gün ışığına..kızacaksınız bana ama seni bana kavuşturmazsa beni sana kavuştursun diye bi seçenek daha ekliyorum yine aminden önce..günler..haftalar..aylar geçti..... bazen kalbim yoruluyo..parmak kadar oğlum benden daha güçlü:)))

öncelikle slm rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına benimde 13 önce meleğim cennetine gtti rabbim kimsenn bebeğini yoğun bakıma düşürmesin o camların kapılarn arkasndan boynu bükük bakakalmak rabbim sabırlar versin bende 36+4 haftalık doğum yapmıştım ve meleğim 4 kiloya yakındı demek istediğim pek kiloyla alakalı değil yeterki rabbim yaşıcak ömür nasip etsin

yağmurlu sağol birtanem benim inan benimmiş gibi hergün bakıyorum bi gelişme var mı diye....çünkü seni çooooooook iyi anlıyorum canım...geceleri de dua ediyorum bebişilerinize kalpten hem de inan bana...

selam yağmurlu ,hergün bakıyorum bir gelişme varmı diye bebeğinin son durumu nasıl,hep dua ediyorum canım en kısa zamanda yavruna kavuşursun inşallah ,:Saruboceq:

Yağmurlu, Allah yardımcın olsun bebeğin hayata tutunuyor inşallah onun sağlıkla koştuğu günleri de görürsün :Saruboceq:

Arkadaşlar, benim de yakın bir ablam 38 yaşında ilk doğumunu yaptı.Bebek 26 haftalık doğdu ve şu an 725 gr. Her gün başında ağlıyor, ben yurtdışındayım yanina gidemedim henüz ama dualarınızı esirgemeyin.

Yağmurlu sana ve bebeğine de dua ediyorum

canimmm insallah sag salim hastane cikislarinida görürüz bebeginin..
Rabbim senin ve tüm minik yüreklerin yardimcisi olsun...
Allahim meleklerimizi korusun,yavrunu sana bagislasin insallah

canimm gercekten morale ihtiyacin var,komsumuzun kizi ikiz premature bebek dünyaya getirmisti..
bir tanesinin bagirsaklari disindaydi,ikiden fazla beyin kanamasi gecirdiler...
suan nasillar mi???
ikiside kocaman oldular,ne bir eksikleri var diger cocuklardan,nede bir hastaliklari...
annelerini peslerinde kosturuyorlar ve öyle zekiler ki sasip kalirsin...
senin bebeginde iyi olacak inanki...
azda olsa moral olsun sana diye anlattim bunlari..
güclü ol ki bebeginde o gücü hissetsin canimm,dualarimdasin...

inşallah allahım bebeğinle hastane kapısından çıktığı günü göstersin inşallah..aminnnn..

canim oglusun nasil oldu ,, annesi son durumu yaz bizi merakta birakma ,,, gökcem büyüyo teyzesi insallah artik problem cikmazda hayirlisiyla kavusuruz...senide oglusunuda öpüyorum..

yağmurlu canım nasılsın ??
gelişmeleri bekliyoruz ....

ynlz en kısa samanda sen ve Yağmurlu kuzularınıza kavuşursunuz inaşşalh...

arkadaşlar hastaneden haber geldi,yrn anneler bölümüne çıkıyoruz. utkum 2 haftadır oksijen desteği almıyor.kortizonuda bitti .bi kaç gün de anneler servisinde izleyip taburcu edelim sizi artık dedi bu sabah doktor.çoooookkkk mutluyum..destek olan dua eden herkese binlerce teşekkür..
sevgili il_nar koşuşturmadan fırsat bulup arayamadım ama sana özellikle teşekkürederim..idilde hep dualarımda olacak

arkadaşlar hastaneden haber geldi,yrn anneler bölümüne çıkıyoruz. utkum 2 haftadır oksijen desteği almıyor.kortizonuda bitti .bi kaç gün de anneler servisinde izleyip taburcu edelim sizi artık dedi bu sabah doktor.çoooookkkk mutluyum..destek olan dua eden herkese binlerce teşekkür..
sevgili il_nar koşuşturmadan fırsat bulup arayamadım ama sana özellikle teşekkürederim..idilde hep dualarımda olacak

super bi haber Allah bi daha ayırmasın kuzucundan seni Allahım sabrının mukafatını verdi canım

Canım çok güzel bir haber. Maşallah Utku bebeğe çok büyük zorluklara göğüs gerdi.. Allah sağlıkla yuvasına ve annesinin kucağına kavuştursun miniğimizi.

Back