• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

durduramıyorum kendimi cok ağlıyorum bnmde ewladım war nolur ona bişey olmasın nasıl büyük bir acıdır bu Allahım ben teselli edemedim cok üzgünüm bunun tesellisi yok

canım benim inan çok üzüldüm bunun tesellisi yok ama o inanıyorum ki bi melek ve annesin i meleği

oğlum bugun 3. ayını doldurdu ben şimdi ona bakıp ağlıyorum tutamıyorum kendimi
ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim sabırla beraber acını unuttururcak bir evlat nasip etsin

yüce rabbim sabirlar versin canim benim.. baska diyecek kelimeler teselliler bulamiyorum ...senağlama

bende okuyunca cok üzüldüm ya...senağlama
allah size sabir versin.. basiniz sagolsun..nur icinde yatsin..

başın sağolsununutmaki meleğin seni cennetin kapısında bekliyor olucak allah sabırlar versin

bana rep vermişsiniz,bende size vermek için konunuza girim dedim ve bu yazıyı gördüm..ağlıyorum şu an çok ama çok duygulandım...allahım size çok büyük sabırlar versin..diyicek söz bulamıyorum..allaha emanet olun..meleğiniz bizimde meleğimiz unutmayın...

allah sabırlar versin
canım ya keşke fotoğraf koymasaydın
içim parçalandı bakınca
ama şurası varki o seni cennetin kapısının önünde karşılayacak

canım benim yaa.allahım en büyük sabırları bahşetsin sana.:Saruboceq:
çok zor evlat acısı.ne desek boş kalır,çok üzüldüm.senağlama
başın sağolsun canım . :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

allah size sabır wersin,bende henüz 6 aylık bir anneyım,bir annenın yaşabileceği en büyük acı bu olsa gerek,allah kimseye ewlat acısı göstermesin,

allahım sabır versin 3 aylık anneyim inan çok kötü oldum tüylerim ürperdi..

Back