• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

cok uzuldum,basin sagolsun:çok üzgünüm:
Allahim sabirlar versin:Saruboceq:

ALLAH sabır versin canım sana ve eşine içimden bişi koptu gittii.. şefaatina nail olursunuz inşallah..

canim yaaa .....keske resmini koymasaydiniz da o güzel yüzünü görmeseydim mesji yazarken bile gözlerim dolu dolu.......Allahim sabrinizi arttirsin

allah yardımcın olsun!unutulmaz ama acın hafifler inşallah büyük sabırlar versin yarabbim...

senağlama --------------------------------------------------------------------------- hiç bir söz teselli edemez senin yüreğini allah sabır versin.

canım ya ALLAH sabrını verir inşallah
küçük efenin resmini görünce çok kötü oldum
ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin

Acıların en büyüğünü yaşamışsınız;ne desek ne söylesek avutamayız sizi.ama burda sizinle acınızı paylaşan onlarca arkadaşınız var.henüz anne değilim;ama o kadar derinden hissettim ki acınızı.allah sabır versin.kimseyide bunlarla sınamasın.başınız sağolsun :çok üzgünüm:

Bir anne olarak içim yandı kavruldu,Allah sana dayanma gücü versin kardeşim,söylenecek kelime olmayan anlardan biri...senağlama

ne söylesek acını dindiremez biliyorum annem ablamı kaybedeli 32 yıl oldu ve hala daha konuşmakta zorlanır ağlar allah kimselere evlat acısı vermesin başın sağolsun cnm. ben ablamın vefatından sonra olmuşum oyüzden annem beni ilacım diye sever büyük allah ım sana meleklerle bir ilaç gönderir inşallah :teselli:

Allah sabırların en büyüğünü versin size ve eşinize. Allah öbür dünyaya bir şefaatçinizi gönderdi, elinizden tutacak. Yaranızın kapanması mümkün değil ama Allah onun acısını unutturacak hayırlı bir evlat nasip etsin size tekrar.Allah sabırların en büyüğünü versin siz ve sizin gibi evlat acısı ile sınanan kullara.

öyle iyi bilirimki evlat acısını...yüreğinin üzerine bir ağrı gelir oturur,kalk git diyemezsin,evladının acısıdır kıyamazsın.benimde oğlum melek oldu tesadüfün böylesi adı efeydi.yiğit olsun mert cesur olsun diye efeydi.benim 4 ay oldu ama hala boğazımda bir yumru var yutkunamıyorum.
canım yüce mevlam sabır versin.ne diyelimki buda rabbimizin bize armağanı...sınavı....emanetini aldı bizden daha çok sevdi...rabbim yar ve yardımcın olsun...

tülaycım,Allah sana, bana ve bizim gibilere sabır versin inşallah...bende 4 yaşındaki kızımı kaybettim ağustos ayında, biliyorum hayata tutunabilmek çok zor geliyor insana ama bir şekilde devam edip gidiyor hayat..umarım kendini çabuk toparlarsın,evde durma ya da en azından yalnız kalmamaya çalış bu iyi geliyor insana.

başın sağolsun canım. oğlun için bol bol dua et ve öbür dünyada seni beklediğini unutma. benim de 3 sene içinde 3 kaybım var. ben bile onlara kavuşacağıma gönülden inanıyorum. Rabbim sonsuz sabır versin.

Back