• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Canım anlıyorum seni allah sabır ihsaneylesin bende efem i kaybetmiştim ....o da bir melek oldu tıpkı senin efen gibi ...

Hangi söz avutur ki...ALLah'ım sabır versin senağlama

Çok üzüldüm senin adına canımm söyleyecek söz bulamıyorum. :...( Allah sabır versin.

ne denir,ne söylenir,nasıl avutulursun ki:a015:
söylenecek her söz boşuna olacak,havada kalacak...Allah mükafatınıda acın kadar büyük verir inşallah:a015:

allah sabırlar versin kronick çok güzel yazmış ;
Allah mükafatınıda acın kadar büyük verir inşallah

canim birtanem,topigini okuyunca once dondum kaldim kendimi senin yerine koydum agladim,agladim efeyi optum..sana ve esine bassagligi,Allahtan sabirlar diliyorum..senağlama
Insallah Allahim baska acilar gostermez :a015:

senağlamacanım Allah sabır versin diyecek hiç bişey yok

Başı sağolsun arkadaşım
inan kelimelerin tesellilerin tükendiği an bu işte ama allahtan sabır dilemekten başka birşey gelmez elden

canım bu acının tarifi yada bi benzeri olamaz..Allah sizlere sabır versin,güç versin..başın sağolsun güzelim..dirayetli ol..

en belki de tek korkumdur evladımı kaybetmek ....

içim acıdı...cidden çok acıdı

dün geceden beri ancak şimdi cesaret edebildim başsağlığı dilemeye...

cesaret dedim evet öyle korkuyorum ki evladımı yitirmekten böyle acı olaylarda kaçacak delik ararım korkumla yüzleşmeye bile cesaretim yok

sen çok metanetli ve güçlü bir kadınsın bunu anlıyorum...

efemiz şimdi cennette bunu biliyorum eminim ....

canım benim, efe şimdi mutluluk içinde cennette ve bir gün sonsuza dek beraber olacaksınız

offf ne denirki allah bol bol sabır versin..çok üzüldüm ne denirki..söyleyeyecek söz bulamıyorum

offfffffffff öldüm bittim benn :((((((((( nasıl üzüldümm ciğerim yandııı seninle yaşadım bu acıyıı :((((((( rabbim sana sabır versin diye dua edeceğim hep :(((((((((((( yaramıyorum bile ellerim dolaştı...

Canım sebebini bilmiyorum hikayeni okumamıştım ama yazdığın şu satırları ve resmi görünce dayanamadım ağladım.Allah sabır versin böyle durumlarda söyleyecek söz bulamıyo insan ama inan acını hissettim kısa süre önce babamı kaybettim çaresizliğin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.Ama şöyle düşün o gerçekten bir melek günahsız tertemiz...
İnşallah yine çocuğun olur sağlıkla mutlulukla büyütürsün canım...

Allahım kimseyi evladı ile sınamasın. Içim eridi. Sözün bittiği yer tamda bu işte. Kızlar diğer konu başlığı ne idi merak ettim okumsk istiyorum .bilen söleyebilir mi

cnm unutmak mümkün degil ama kafanı dagıt filistinlilere bak orda hergün yüzlerce bebek ölüyor biz imtihana geldik bu dünyaya kimininki kolay kimininkide seninki gibi zor allah kuvvet
zor çok zor

Back