Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rabbim acıların en büyüğünü tattırmış sana sabrınıda esirgemez bunu unutma ne güzel seni cennette bekliyen bir yavrun var böyle düşün üzülmemeye çalış bu dünya yaşanılacak kadar güzel değil hepimiz gidicaz sabret imanın yarısı sabırdır derler allah sabır versin
ay canım benim ya Allah sabır versin.çok çok zor bir durum.benimde 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.gerçekten çok üzüldüm.gözlerim doldu.allah başka efeler versin sana.başın sağolsun...
ay canım benim ya Allah sabır versin.çok çok zor bir durum.benimde 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.gerçekten çok üzüldüm.gözlerim doldu.allah başka efeler versin sana.başın sağolsun...
başın sağolsun.gerçekten çok çok zor bir durum.benim de 24 gün sonra oğlum doğacak ve adı efe olacak.allah sana başka efeler nasib etsin....allah sabır versin
Allah sabır versin canım benim..Nedenir ne söylenirki hiç bir şey
Yüreğindeki acıyı dindirmez biliyorum...
O cennette şuan,Rabbim sana sabır ve güç versin canım.
allah sabır versin,insanın dayaanmasının en zor oldugu durumlardan biri,takdiri ilahi hepsi bizlere verilen birer emenet zamanı gelince yüce yartan geri alıyor.
ya okuyunca çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum hepimiz anneyiz allah böyle acıyı kuluna yaşatmasın dayanılmaz bişi bu daha çok kücük süt kokulu bir bebiş ne olduda böyle oldu allahım yüregindeki kor ateşi sogutsun azalsın acın kardeşim acını paylaşıyoruz hepimiz seninleyiz allaha emanet ol
tülay hanim basin sagolsun.allah sana sabir versin acilarin en acisi evlat acisi.biz nedesek bos.insallah en kisa zamanda yeniden anne olursun azicikta olsa acin diner.efe bebek artik bir melek.senin ve esinin ahirette sefaatcin.
hangi kelime avuturki seni arkadaşım....
allah sabırlar versin. keşke giden sevdiklerimizi geri getirecek bişeyler yapabilsek ama yok ....
sabırlı ol canım benim ve dua et.cünkü başka bişey yok yapılabilecek...