• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

canımm başınız sağolsun..Allahım sabrımızı artırsın inş. bizlere dayanma ve ayakta durabilme gücü versin ..bende onur efe mi kaybettim bundan tam 1 ay önce,,napalımAllahın takdirine sorgu sual olmuyo Allahım bölesini uygun görmüşş:1no2:,Allahım kimselere evlat acısı vermesin:Saruboceq:

canım çok üzüldüm gerçekten daha öncede yazmıştım ama. inşallah ikinizinde bebeği olur. efe neden vefat etti canım yazmamışsın.

neslihan 1983 başın sağolsun canım. Allah sabır versin bugünlede geçecek inşallah. böyle düşün Rabbimin sevdiği kuluymuşsun. sana kaldırabileceğin kadarını vermiş demek ki güçlüymüşsün inançlıymışsın. ben de düşük yaptım bikaç kere. çok acı bişey gerçekten. doğan bebeğimde hasta doğdu ama Rabbim onu bize bağışladı hamd olsun. çok kötü evlat acısı. insanın ciğeri yanıyor.

allah sabırların en büyüğünü versin
rabbim kimselere evlet acısı yaşatmasın :Saruboceq:

Canım başınsağolsun allah sana sabırların en büyüğünü versin
bugün ruh halim kötüydü gerçi kızım olduğundan beri böyleyim sanki kötü birşeyler olacakmış gibi içimde hep sıkıntı var bugün yine sıkıldım dedim kadınlar klubune bakıyım içim açılır biraz önce bir kardeşimin eşi şehit olmuş onu okudum fena oldum şimdi başka bir kardeşimin kanadı kırılmış yavrusu onu terketmiş, bugünde ağlamayım diyorum ama olmuyor özellikle evlat acısı duyunca sanki benim yavruma birşey olmuş gibi içim yanıyor rabbime yalvarıyorum bana evlat acısı verme herkesin evladını ve benim evladımı koru diye dua ediyorum gerçekten çok zor, sana nasıl teselli vereceğimi bilemiyorum sana en büyük duam allah sana sabırların en büyüğünü versin rabbim sevenlerini korusun seni korusun

yaşadığın acı çok büyük arkadşım seni hiçbir söz lesellietmez biliyorum yıllar seneler geçsede unutamazsın ama becbur hayat deyamediyor hepimizin gideceyi yer orası canım allahım sana sabır ve güç versin canım :nazar:

ewli değilim ewlat sevgisi nasıl bişey bilmiyrum ama emın kı en kutsal şey annelik..Çocukların vefâtlarında azap değil, şefkat hâkim; gazap değil, merhamet hâkim; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir. Çünkü onlar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar. Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dâiresine girmekle berâber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Allah’ın Peygamberi bildirmektedir....

arkadaşlar tülayın bebeği nasıl vefat etti baktım ama bulamadım yazdığı mesajlarda konuyla alakalı bişey. zannedersem 5 aylıkken olmuş. hastalıktanmı? ihmaldenmi? neden? benim gibi merak eden bi çok arkadaş var. bilen varsa bu konuya açıklık getirise sevinirim...!!!

arkadaşlar tülayın bebeği nasıl vefat etti baktım ama bulamadım yazdığı mesajlarda konuyla alakalı bişey. zannedersem 5 aylıkken olmuş. hastalıktanmı? ihmaldenmi? neden? benim gibi merak eden bi çok arkadaş var. bilen varsa bu konuya açıklık getirise sevinirim...!!!

Minik meleğim gayet sağlıklı bir bebekti , bir sabah ateşi çıktı ve tüm yapılanlara rağmen onu kurtaramadık , bir kaç saat içinde içinde herşey olup bitmişti , ne bir belirti , nede bir sebep , ölüm raporunda hayatı kadar kısa bir tek cümle vardı. "meningikok"

Acımı paylaşan ve sabır dileyen tüm kk'lılara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

canın sağol açıklaman için. Allah'ın taktiri. çok acı bişey ama o verdi o almış hiç bir bahane yok. (eğer istiyorsan tabi) rabbim sana bir melek daha versin. ama hep yanında kalsın acını unutturmaz ama hafifletsin inş... sağlıcakla kal....

:=================================================================================================================================================(ALLAH DAĞINA ÖRE KAR WERIR SEN NE BÜYÜK BI INSANSIN KI BÖYLE SINANDINsenağlama ALLAH SABIR WE METANET IHSAAN EYLESIN KARDESIM BENIMsenağlama YÜCE RABBIM ILLA BI BILDIĞI WARDIR SORGULAMAsenağlamaMELEĞIN WAsenağlamaR SENIN UNUTMA SARILIYORUM SANAAA WE ACINI PAYLASIYORUM ARKADASIMM:==============================(

sevgili tülay şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum neden mi bende seninle aynı kaderi paylaştım 20.08.07 de acıların en büyüğü olan evlat acısıyla sarsıldım sıyırmamak için rabbime sığındım rabbim bizi öyle sevmiş ki tülaycım acıların en büyüğüyle sınamış ve oğullarımızı da öyle sevmiş ki yanına almış bu acıyı hiçbirşey hafifletemez asla unutulmaz ama rabbim aldığı için boynumuz kıldan ince herkes ölümü tadacaktır kaçış yok bense yaşadığım acıyla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ve evimden yavruma ait tüm hatıraları çıkardım biliyorum onu yok saymak çok zor ama bunu başarmasaydım şimdi nasıl olurdum bilemem rabbiminde yardımıyla şükürler olsun ilaçlarada ihtiyacım kalmadı en güzel ilaç ibadet hamdolsun bu dünyadaki en büyük haz evlat sevgisiymiş ama rabbim bize esas olan dünyamızda ebedi zevki nasip edicek inşallah çocuğumuzun asıl sahibi Allahtır. Onu bize emaneten vermiştir. Hikmeti gerektirirse istediği zaman bu çocuğu alıp cennetine koyabilir. Hem bu şekilde bu çocuk anne babasının cennette ebedi çocuğu olur, hem de onlara şefaat eder. Bize düşen elimizden geleni yapıp, güzelce sabretmek, Allahın hükmüne boyun eğmektir.

Back