❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Orası öyle hayl kırıklığı zor elbet ama olacak bizim bebelerimiz Çok şükür iyiyim yarın kocam geliyor zil takıp oynayacağım valla sen nasılsın napıyorsun
Ne olsun cnm yine nöbetçi yim ben. Ovulasyon günün geçtimi. Kocanı bulur bulmaz degerlendir günü hoşgeldin demeden

Ne olsun cnm yine nöbetçi yim ben. Ovulasyon günün geçtimi. Kocanı bulur bulmaz degerlendir günü hoşgeldin demeden
Ahh ahh bende çalışsamda nöbetçi olsam keşke dün yumurtan var dedi gelişmiş dedi bugün çatlarsa yarına kalmaz bide dün rahim filmi çekildim Yumurtaya zarar verdimi vermedimi bi bilgim Yok canım ama bu ayı es geçtik bakalım

Cnm öyle deme çalışmakta çok zor. İnşallah yarın çatlar. Filmdende bişey olmaz kontrast madde gider hemen. Gelişmiş dediyse umut edelim yinede hadi inşallah

Oooooo kızzz siz napıyorsunuz özel değilse buna sebep olan neee
Ya özel değil yani ben 1.5 sene oldu hamile kalamıyorum.E artık herkes artık bunun sebebini sorar oldu mecbur kalıyorsun cvp vermeye benim ailemden iki bacım var onlara söyledim.Aslında kimde sorun onuda bilmiyoruz daha doğrusu kendim dr gittim eşim bi ara gitmeyi reddetti.Zaten bu dr ilgili bir kaç kez kavga etmiştik.bu sefer adetimin 3. Gunu hormona gitcektim ki ilk defa haftaiçine denk geldi e kardeşime fakan dedim onlarda 1.5 senedir olmadığını biliyor.İlçedeyiz merkeze gidelim dedim bana kızgın bir şekilde tamam ne planladıysan Planlarını uygula gidelim deyince bende film koptuuuuu kavga etti birbirimizi kırdık.Ben dr gittim ultrasyon alttan bakıldı hormon kalmıştı bir dr dediki elinde sperm testi vercek sanırım sıra kendine gelecek diye Endişe etti.Erkekler bunu bir gurur meselesi yapıyor.

Biz doktoruz cnm. Yogun nöbetlerimiz var
Aaa ne güzel ayy benim fıtığım var ne iyi gelir böylee bacaktan çekiyor bu muhabbetler ne oluyordur yaaa bende sağlıklıyım laborantım atama bekliyorum ne doktorusun bide ilk bebiş mi olacak kendimi sorgu memuru hissettim

Ahhh bu erkekler aslında onlar bizden biraz daha hassas bu konuda ama saklıyorlar canım insan paylaşacak birilerini arıyor bu zamanda ki en iyi dost arkadaş ailedir kardeştir umarım en kısa zamanda aranızdaki bu küçük sebepten doğan kırgınlığa son verirsiniz birbirinize destek olmanız gereken zamanlarda birbirinizi yıpratmayın canım varsın ilk adımı sen at en önemlisi huzur değilmi bi evde

Ya hep ben atıyorum ve artık bir özrü hakettiğimi düşünüyorum.Bu bizim derdimiz ama o an sanki benim derdimmiş gibi davranmadı kırdı beni.Neden aileme söylemiş falan filan.Çocuk mocuk istemiyorum dedi

Ya hep ben atıyorum ve artık bir özrü hakettiğimi düşünüyorum.Bu bizim derdimiz ama o an sanki benim derdimmiş gibi davranmadı kırdı beni.Neden aileme söylemiş falan filan.Çocuk mocuk istemiyorum dedi
İşte sinirle söylenen sözler insanı ne kadar kırıyor yanlış konuşmuş eşin peki oturup sakin sakin anlatsan belki hatasını görmüyordur göstersen anlayıp özür diler belki

Kızlar cinsiyetimiz netleşti artık kızımız Güneşimiz geliyor darısı bebek bekleyen tüm anne adaylarına olsun Allahım kucaklarını da göbüşlerini de en kısa zamanda doldursun hayırlısı ile

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin kız çocuğu berekettir.Güneş mi olacak adı naçizane fikrim çocuğa gezegen taş gb isimlerin konulması doğru değildir.Ana baba sorumlu bu hususta daha dikkatli koyalım derim yinede araştırın ve sizin seçiminiz.Hayırkı bir evlat olur inşallah

İşte sinirle söylenen sözler insanı ne kadar kırıyor yanlış konuşmuş eşin peki oturup sakin sakin anlatsan belki hatasını görmüyordur göstersen anlayıp özür diler belki
Zaten zor olan bir durumu moralmen dahada zorlaşması beni yıpratıyor.Bu yuzden adama yaklaşmıyorum ne yapsam bekleyeyim mi o gelsin diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…