❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ben adet oldum yine isyanlardaym bu ayda olmadi bundan sonrakilerde ayni.millet dogursun dogursun ya öldürsün ya denize atsin balkonumda boğsun.biz burda yalvaralim yakaralim uluyalim evkay diye.aynen boyle devam
Cnm suan adet sokuyla bunları söylüyorsun ama sakin ol. Daha kaç aydır istiyoruzki isyan edelim hemen. Yıllarca ugrasan almadıgı tedavi kalmayanlar var. Hayırlısını hayırlı vakitte isteyelim. Daha kimyasal dan sonra adetin bile düzene girmiş sayılmaz. Bak burda neler okuyoruz. İnşallah en kısa vakitte sağlıklı şekilde olur gebeligin

Kuzum hic isyan etmedim keske yavrum benimle olsun diye agladim ama hep sonunda bin şükür dedim her ser gordugum seyde hayir vardır RABBIM beterinden korusun bidaha yasatmasin iNŞALLAH suan cok kötuyum agliyorum krizlerim oluyor psikolojik olarak nefes darligi cekiyorum doktora gittim kontrol edildim bende cok sukur bisi cikmadi tranva yasiyomusum doktor beni psikiyatrise yönlendirdi ama gitmicem kuzum dualarimla kendimle ilgilenip gtmicem ALLAHIN izniyle kendim atlatcam cunku pskolog simdi bana ilaclar verecek istemiyorum hersey oluruna biraktim ankestre bozuklugu teshisi konuldu yani kaygi bozuklugum var hep bi korku icindeyim esimin nefesini kontrol ediyorum annemin hickiriyor falan korkuyorum bian nefesimi gitti diye korkuyorum babam öksuruyor korkuya giriyorum ya bisi olursa diye... bunun sebebide hic bisi ortada yokken bianda bebegimi kaybetmem buda beni cok etkiledi kizlar biliyorsunuz beni oglumu canimdan cok seviyordum... iki tane melegim oldu onlar benim cenneteki meleklerim bidaha kaybetmeyiz INŞALLAH RABBIM iNŞALLAH hepimize saglikli evlatlar nasip etsin tezzamanda RABBiM korusun canlar ALLAHA emanetsiniz❤

amin canım, yazdıklarını tek tek okuyorum ben de, senin benim durumundakilere Allah sabır ve huzur versin. Sana bir tavsiyem olacak psikiyatr ilaç yazar, psikolog ise terapi yapar. konuşursun rahatlarsın, benden sanatavsiye, annene, babana eşine anlatamadıklarını anlatırsın. sonuçta psikologların işi bu, eğitimliler. bence bunu bir düşün canım

Sagol canim ciğerim yanıyor aslinda konusmakta bana fayda saglar haklisin ilac icmem ama konusarak rahatlayabilrm kuzum önerin basim gözüm üstüme cok tesekkur ederim suan annemlerin yanindayim balim esim beni almaya gelecek eve gittgimde isinde iyi olan bi doktora gitsem iyi olabilir kuzum ALLAH razi olsun kuzum gecmiyor balim hani derler ya zaman ilac olur olmuyomus kuzum bazi seyler unutulmuyomus bazen yavrumla konuşuyorum kuzum hep aklimda o var her animda o var ALLAHIM beterinden korusun iNŞALLAH kuzum heo dua ediyorum ALLAHIM hepimize hayirli saglikli bebisler etsin iNŞALLAH dualarimdasiniz❤

ben de şimdi sana dua ediyorum, inşallah sana iki tane verir de gidenlerin yerlerine konulmaz ama işte iki tane versin inşallah... gerçekten iyi bir psikologa gitme konusunu eşinle de görüş, konuşunca rahatlıyorsun, sonra sana öneriler, farklı bakış açıları da sağlayabiliyor. biz burda birbirimize destek oluyor, arkadaşlarımız eşimiz de destek oluyor ama profesynel destek bambaşka.

Çınarımmmmm seni cok ozluyorum 11.gün seni kaybedeli karnim bombos kalbim bombos kaldi annem patiklerin giysilerin hepsi dolapta oglum canim yavrum tarifsiz bi aci ALLAHIM bidaha yasatmasin beterinden korusun INŞALLAH sana mavis bi besik alicaktik beşiğin yeri bile hazirdi annem orasi suan bos evlere sigamiyorum aklim fikrim kalbim duam hep seninle sen gidince sanki bende gittim oğlum hani dusme tehlikesi yoktu hani bana sıkı sıkı tutunmustun oglum kardesinin yaninami gittin cenneteki meleklerim kuzularim simdi olsaydiniz 1 bucuk yas olcakti aranizda tatli tatli didisirdiniz bende kizim oglum derdim arkanizdan ah meleklerim sizleri koklayamadan kaybettim ciğerim yanıyor tamam diyorum toparlanmam lazim olmuyor soktayim hep elimi karnima koyup ALLAHIM seni korusun derdim ya oglum hatirladin mi hala diyorum sanki sen ordasın ultrosyonda nasıl da ziplardin dedim bu cocuk cok yaramaz olcak simdi kossaydin gül kokulum bende ardindan kossaydim babanda cok üzgün ama guclu olmaya çalışıyor benim icin ama beceremiyor sen babana benzicektin onun gibi deniz rengi gözlerin olcakti çınarım elimde küçük patigin kaldi her gün öpüyorum annem bide yavrum emziginle mujdelemistim ya babana seni onuda kaldirdim gormeye dayanamiyorum hep ağlıyorum sabahlara kadar uyuyamiyorum cenneteki meleklerim sizleri cok seviyorum

INŞALLAH kuzum benim eksik olma... annelerim yanina gelmem yer değişikligi bana biraz iyi geldi... INŞALLAH evime geceyim bi doktora giderim hayirlisyla❤ teşekkür ederim canim

ahhh yapma masalım, içimi ezdin bitirdin, ağlıyorum çok fena arkadaşım, olacak merak etme onlara sağlıklı kardeşler vereceksin. o oda beşik dolacak, eşinle birlikte bugünleri buruk bir acıyla ama kısa süren bir hüzünle anacaksınız, geçecek masalım bu günler geçecek. muhtemelen ben senden büyüğümdür. evet çok kötü bir süreçten geçiyorsunuz, ama geç kalmayın çocuk için, kendine iyi bak, eşine bak, cocuk yapmaya devam edin. cocukları olmayan hamile kalamayanlar var, onları düşün, dua et bol bol, inançlısın bak ne güzel... inancını kaybetme geleceğinize bakın. biz belki olmaz diye evlatlığa da başvuruyoruz. kendimizi böyle avutup ayakta kalmaya çalışıyoruz. sen de lütfen ailen için geleceğin için kendine iyi bak, eminim ALLAH sana iki tane sağlıklı nurtopu cocuk verecek.

INŞALLAH canim benim INŞALLAH ALLAHIM hepimize sagliklica nasip etsin INŞALLAH ❤❤❤ hakkını helal et balim seni uzdum kusuruma bakma

Kuzum canım Rabbim beterinden saklasın inşallah derdine derman versin kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah tez zamanda sağlıklı sorunsuz hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin cennette ki meleklerine ne mutlu ki çok güçlü isyan etmeyen Allaha sığınan anneleri var inşallah doğacak bebeklerin de çok şanslı olacaklar çünkü dünya tatlısı anneleri olduğu için Rabbim seni korusun kem gözden nazardan saklasın

Bugün sabah uyandıktan beri salya sümük ağlıyorum içim eziliyo parça parça kıyılıyo bi o kadar daha etkilendim yazdıklarından yaşadıkların hiç kolay değil canım doya doya ağla içine atma sakın ama kendini harapta etme Rabbim sana en güzel en hayrlı en muhteşem mükafatını yollayacak inşallah kuzum

Oy kuzum benim cok teşekkür ederim nekadar guzel seyler demissin eksik olma INŞALLAH cok cok cok AMIN ❤

Oglusuma mektubum icimden geldi sizlerle paylasmak istedim kuzum❤ INŞALLAH kuzum benim ❤

Oglusuma mektubum icimden geldi sizlerle paylasmak istedim kuzum❤ INŞALLAH kuzum benim ❤
Kuzum ya ne diyelim ki Allah bilir işini hayırlısı ben de bayadır giremiyorum annemlere gitmiştim evi pis su basmış mutfak pisliği üst katlardan her taraf kalktı ben bisi yapamıyorum rapor aldım yine annemler falan yapıyor

kızlar bu ayda kımyasal gebelık 2. oldu bu son 3 ayda. cok uzugnum
Geçmiş olsun canım bende iki ay üst üste kimyasal yaşadım korkuyorum gene hamile kalırsam kimyasal olur diye ayın 27'de fakülte hastanesine randevu aldım kan pıhtılaşması tahlili isticem araştırılsın bakalım sorunum ne Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayrlısı ile kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…