❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah en kısa zamanda atanırsın cnm.bide anne olursun. Göz benim ilgi alanım ilk bebiş olcak nasip olursa.

Kuzular dua etkinliği yapıyoruz hamiş kalmak isteyenlere hayrlı sağlıklı sorunsuz hamiş kalsınlar diye hamişlere de sağlıkla hayrla yavrularını kucaklarına alsınlar diye cuma gecesi bağışlanmak üzere arapça bilenler meryem süresi okuyor vaktim yok diyenler meryem süresi 5 ayetten başlayıp 9 ayeti okuyor arapça bilmeyenler 100 Ya Varis 100 Ya Halik 100 vela havle vela kuvvete illa billah 100 salevatı şerif ismen tek tek sayılıp dua edilecek

Kizlar doktor prolaktin ve e2 hormonuma bakti ve gayet iyi degerler adetini bekleyelim dedi ne demek oluyor bu yani hamile olma olasiligimi var bilgisi olan varmi

ben adet oldum yine isyanlardaym bu ayda olmadi bundan sonrakilerde ayni.millet dogursun dogursun ya öldürsün ya denize atsin balkonumda boğsun.biz burda yalvaralim yakaralim uluyalim evkay diye.aynen boyle devam

ben adet oldum yine isyanlardaym bu ayda olmadi bundan sonrakilerde ayni.millet dogursun dogursun ya öldürsün ya denize atsin balkonumda boğsun.biz burda yalvaralim yakaralim uluyalim evkay diye.aynen boyle devam
Kuzum isyana bağlama umudunu kaybetme elbet Rabbimizin bildiği vardır bizler içinde saklıyordur ihsanını dua edelim sabredelim inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun canım

Biz birbirimizin halinden en iyi anlayanlarız kuzular çektiklerimizi biz ve Rabbimiz biliyor her şey imtihan kimisi hamile kalıyor kürtaj oluyor kimisi çaresiz kalıp cami avlusuna bırakıyor kimisi çöpe atıyor kimisi de yetimhaneye bırakıyor kimisi evlatlık veriyor kimisi de evlat hasreti ile yanıyor bizlere düşen ya sabır demek Rabbim beterinden saklasın korusun inşallah isyana küfre girmeyip şeytanı sevindirmicez Rabbimize dua edip mükafatımızı alıcaz inşallah tez vakitte bizlerde anneliği tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…