İnşallah en kısa zamanda atanırsın cnm.bide anne olursun. Göz benim ilgi alanımAaa ne güzel ayy benim fıtığım var ne iyi gelir böylee bacaktan çekiyorbu muhabbetler ne oluyordur yaaa bende sağlıklıyım laborantım atama bekliyorum ne doktorusun bide ilk bebiş mi olacak kendimi sorgu memuru hissettim
ooo topıgımız dohttoruuu varmıs yaaaa takıpteyım annemm :)))İnşallah en kısa zamanda atanırsın cnm.bide anne olursun. Göz benim ilgi alanımilk bebiş olcak nasip olursa.
Topik doktoruooo topıgımız dohttoruuu varmıs yaaaa takıpteyım annemm :)))
vallah huzur vermem bundan sora oram agrıyo buram agrıyo deyıp durterım :))) senı aıle hekımımız ılan edıyrm :))Topik doktoruaile hekimi gibi
Ayy inşaallah canım benim hepimiz anneliği tadarız doktor hanımcımİnşallah en kısa zamanda atanırsın cnm.bide anne olursun. Göz benim ilgi alanımilk bebiş olcak nasip olursa.
Çok şükür iyiyim canım iğneler falan hala içten az devam ediyormuş kabama ailemin yanına geldim eşim de izin n aldı
Kuzum bugun 2haftam oldu ama gel gor ayniyim_Masalim_ Kuzum nasıl oldun bi tanem toparlayabildin mi kendini canım
ALLAH bagislasin prensesini canim❤Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
Günaydıınn
Kuzum benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah yüzüne gülsün gönül muradını versin hayrlısı ileKuzum bugun 2haftam oldu ama gel gor ayniyim
Kuzum isyana bağlama umudunu kaybetme elbet Rabbimizin bildiği vardır bizler içinde saklıyordur ihsanını dua edelim sabredelim inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun canımben adet oldum yine isyanlardaym bu ayda olmadi bundan sonrakilerde ayni.millet dogursun dogursun ya öldürsün ya denize atsin balkonumda boğsun.biz burda yalvaralim yakaralim uluyalim evkay diye.aynen boyle devam