Amin ins kuzum senn iyi olmana cok sevindim diger aya sende bende isteyen herkeste kalcz ins hayrlısyla hamile cnm ♥En büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤
İyi düşünmüşsün canım tabiki iyi gelir sana anne sıcaklığı evi huzuruAnnemlerle kuzular kafami dağıtmak icin bana iyi gelicek INŞALLAH ❤
Hamisimiz yok kuzucan iNŞALLAH olur❤ öbür aya INŞALLAH kuzum nisanda dogum gunum var benim sana ugurlu gelsin ❤nasilsinz kizceler.yok mu hamis olan.ben 6 ve 4 gun kala yaptim aldim negatifi rahatladm bu ayda tirt okdu yanii
Oyle kuzum hamd olsun daha iyiyim❤İyi düşünmüşsün canım tabiki iyi gelir sana anne sıcaklığı evi huzuru
❤INŞALLAH kuzum benimmm iNŞALLAH ❤Amin ins kuzum senn iyi olmana cok sevindim diger aya sende bende isteyen herkeste kalcz ins hayrlısyla hamile cnm ♥
Aynen kuzum ALLAHIM hepimizi korusun ALLAHIMIZa siginip dua edicez INŞALLAH yarvulamiza sagliklica kavusuruzŞeytan en ufak bir hüsran Yada hayal kırıklığımızda etrafımızı sarıyor.Kıyamete kadar insanla uğraşacağını sağından solundan her turlu şekilde kandırmaya çalışacağını söylemiş.Biz onun esiri olmayalım verende Allah alanda canım.Şunu unutmayalım Allah kendinden başka bir Varlığı fazla sevmemizi istemiyor.Bir kalbe iki sevgi sığmaz biz verdiklerinin emanetçiniz.Koruyanda gözetende budur.Hz.Yakupla Cebrail arasındaki Konuşmada buna işaret ediyor.Destek olalım birbirimize hepimiz aynı şeyi istiyoruz
Allah seni güldürsün gece gece güldürdün kociş uyudu horlamalarını dinliyorumnabiyniiiiz bahtsiz genclik:)) benim son testim bekledi ilk bir saatte bisye yoktu.sonra yattim uyudum sabah baktim te bole olmus gri cizgi pembe diil kirmizi diil gene negatf
bende battaniye oruyom dogmamis kizanciklarma:))) nabaym hep ayniAllah seni güldürsün gece gece güldürdün kociş uyudu horlamalarını dinliyorumolmayan bebişime tulum örüyorum sen ne edin canım
Ellerine sağlık kuzum insan bi şekil kendini oyalamaya çalışıyo işte Rabbim ördüklerimizi kullanmayı nasip etsin inşallah tez vakittebende battaniye oruyom dogmamis kizanciklarma:))) nabaym hep ayni
amiiin canim insallahhEllerine sağlık kuzum insan bi şekil kendini oyalamaya çalışıyo işte Rabbim ördüklerimizi kullanmayı nasip etsin inşallah tez vakitte
Allah kolaylık, şifa versin inşallah canım, korkma Allaha sığın, dua et. İçin rahatlarKızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Allah razı olsun canımAllah kolaylık, şifa versin inşallah canım, korkma Allaha sığın, dua et. İçin rahatlar
gecöıs olsun kuzum allah sıfa versın.hiç korkma narkozlu muKızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Yok canım değil birazda ondan korkuyorumgecöıs olsun kuzum allah sıfa versın.hiç korkma narkozlu mu