❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

En büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤
Amin ins kuzum senn iyi olmana cok sevindim diger aya sende bende isteyen herkeste kalcz ins hayrlısyla hamile cnm ♥

Aynen kuzum ALLAHIM hepimizi korusun ALLAHIMIZa siginip dua edicez INŞALLAH yarvulamiza sagliklica kavusuruz

nabiyniiiiz bahtsiz genclik:)) benim son testim bekledi ilk bir saatte bisye yoktu.sonra yattim uyudum sabah baktim te bole olmus gri cizgi pembe diil kirmizi diil gene negatf

Eklentiler

• 20170313_182745.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 20170313_182745.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
nabiyniiiiz bahtsiz genclik:)) benim son testim bekledi ilk bir saatte bisye yoktu.sonra yattim uyudum sabah baktim te bole olmus gri cizgi pembe diil kirmizi diil gene negatf
Allah seni güldürsün gece gece güldürdün kociş uyudu horlamalarını dinliyorum olmayan bebişime tulum örüyorum sen ne edin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…