❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Canım benim Rabbim bi çırpıda ağrısız sızısız girip çıkmayı nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsın bi tanem ♥

morallerim bozuk herkes hamile kaliyo ben kalamiyrm bu ayd tirt oldu daha adet oomadm ama zaten tam ne zaman adet olcam belli degil.moral yerlerde
Nasıl test yaptın mı belki hamilesin kuzu yapma böyle yaa benim etrafımdada birsürü hamile var bebek yeleği işliyorum sen doğurana kadar işlersin onu benim bebeğe ver diyenler durmadan doğuranlar ona keza hiç tanımadığım sosyal medya hesaplarındaki hamile kadınların profiline bakıp evlendiği tarihle karşılaştırmalar neler neler yapıyorum bi bilsen ama yinede umut ediyorum lütfen sende öyle yap Rabbim yaşatmayacağı hiçbirşeyin hayalini kurdurmaz

Cnm her adetle umutlar tükenmeye başlıyor. Kimsenin konuşası yok. Nasılsın diye sorayım ozaman
Orası öyle hayl kırıklığı zor elbet ama olacak bizim bebelerimiz Çok şükür iyiyim yarın kocam geliyor zil takıp oynayacağım valla sen nasılsın napıyorsun

yaptim negatif adet olmadm ama kimyasaldn sonra zaten. adet duzensiz ne zaman olurm belli degil.benden hayir yok yani insallah siz kalirsnz tez vakitte canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…