- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
korkma yaptırmadım ama acımıydr o kadar yoksa narkozsuz dıye bı secenek sunmazlardı canım.sakın ol allah yardım ederYok canım değil birazda ondan korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma yaptırmadım ama acımıydr o kadar yoksa narkozsuz dıye bı secenek sunmazlardı canım.sakın ol allah yardım ederYok canım değil birazda ondan korkuyorum
İnşaallah canım benimkorkma yaptırmadım ama acımıydr o kadar yoksa narkozsuz dıye bı secenek sunmazlardı canım.sakın ol allah yardım eder
Canım benim Rabbim bi çırpıda ağrısız sızısız girip çıkmayı nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsın bi tanem ♥Kızlar 1-2gündür giremiyordum şuan rahim filmi için beklemedeyim dua edin bana korkuyorumda
Hadi gözün aydın kuzum çok sevindim Rabbim inşallah emeklerinin dualarının karşılığını tez vakitte verir tatlımÇıktım kızlar çok şükür çok rahat geçti ve sonuçta güzel hamdolsun
gozun aydın canım gecmıs oslun.Çıktım kızlar çok şükür çok rahat geçti ve sonuçta güzel hamdolsun
Hadi gözün aydın kuzum çok sevindim Rabbim inşallah emeklerinin dualarının karşılığını tez vakitte verir tatlım
Teşekkür ederim kızlargozun aydın canım gecmıs oslun.
morallerim bozuk herkes hamile kaliyo ben kalamiyrm bu ayd tirt oldu daha adet oomadm ama zaten tam ne zaman adet olcam belli degil.moral yerlerdeKızlar yaaaa sessiz sevmiyorum ben buraları az konuşun daaaa
Nasıl test yaptın mı belki hamilesin kuzu yapma böyle yaa benim etrafımdada birsürü hamile var bebek yeleği işliyorum sen doğurana kadar işlersin onu benim bebeğe ver diyenler durmadan doğuranlar ona keza hiç tanımadığım sosyal medya hesaplarındaki hamile kadınların profiline bakıp evlendiği tarihle karşılaştırmalar neler neler yapıyorum bi bilsen ama yinede umut ediyorum lütfen sende öyle yap Rabbim yaşatmayacağı hiçbirşeyin hayalini kurdurmazmorallerim bozuk herkes hamile kaliyo ben kalamiyrm bu ayd tirt oldu daha adet oomadm ama zaten tam ne zaman adet olcam belli degil.moral yerlerde
Cnm her adetle umutlar tükenmeye başlıyor. Kimsenin konuşası yok. Nasılsın diye sorayım ozamanKızlar yaaaa sessiz sevmiyorum ben buraları az konuşun daaaa
Orası öyle hayl kırıklığı zor elbet ama olacak bizim bebelerimiz Çok şükür iyiyim yarın kocam geliyor zil takıp oynayacağım valla sen nasılsın napıyorsunCnm her adetle umutlar tükenmeye başlıyor. Kimsenin konuşası yok. Nasılsın diye sorayım ozaman
yaptim negatif adet olmadm ama kimyasaldn sonra zaten. adet duzensiz ne zaman olurm belli degil.benden hayir yok yani insallah siz kalirsnz tez vakitte canimNasıl test yaptın mı belki hamilesin kuzu yapma böyle yaa benim etrafımdada birsürü hamile var bebek yeleği işliyorum sen doğurana kadar işlersin onu benim bebeğe ver diyenler durmadan doğuranlar ona keza hiç tanımadığım sosyal medya hesaplarındaki hamile kadınların profiline bakıp evlendiği tarihle karşılaştırmalar neler neler yapıyorum bi bilsen ama yinede umut ediyorum lütfen sende öyle yap Rabbim yaşatmayacağı hiçbirşeyin hayalini kurdurmaz
yaptim hemen hemen iki gun arayla hic bisey yok.ikisi bekledi bekledi kendi cizgisi cikti saatler sonra ikiside negatif yok yani olsa hemen cikardi.adette düzeni bozuldu kimyasaldan sonra@dilekylmz22 cnm 2 güne bi test yapsana adet olmadın ne umutsuzlugu
Ohh iyi hadi canım gözün aydın ya benimki evde ama hala limoni aramız tuk yokOrası öyle hayl kırıklığı zor elbet ama olacak bizim bebelerimiz Çok şükür iyiyim yarın kocam geliyor zil takıp oynayacağım valla sen nasılsın napıyorsun
Yok öyle 3kuruşa 5 ekmek hamile kalacaksın kalacağız o kadarrryaptim negatif adet olmadm ama kimyasaldn sonra zaten. adet duzensiz ne zaman olurm belli degil.benden hayir yok yani insallah siz kalirsnz tez vakitte canim
Kıııızzz en son ki limonilikmi devam ediyorOhh iyi hadi canım gözün aydın ya benimki evde ama hala limoni aramız tuk yok