- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem ki kalp atışı falan gördük hep daha olur mu kız yerleşme kanaması düşük tehlikesi dedi doktor amaMaşallah canım, Allah bağışlasın. Kötü şeyler getirme aklına... Yerleşme kanaması mı yaşıyorsun?
Amin inşallah canımDikkat et canim tuvalet disinda ayaga kalkmamaya özen goster RABBIM yardimcin olsun
Canım ben yaşamadım ama bilmiyorum ki 7. hafta diyorsun neticede oladabilir. Ama doktor öyle dediyse sen dinlen bol bolBilmem ki kalp atışı falan gördük hep daha olur mu kız yerleşme kanaması düşük tehlikesi dedi doktor ama
Kuzum çok şükür iyi haberler aldımHayrli guzel sonuclar alirsin INŞALLAH kuzum❤
Hadi inşallah canım, dualarım seninle...
Kızlarr çok şükür iyi haberler aldım dualarınızı eksik etmediniz sağ olun canlar _Masalim_ınsallah canım hayırlı haberler alırsn
MAŞALLAH SUPANALLAH kuzum benim cok sevindim❤Kuzum çok şükür iyi haberler aldım
ALLAH razı olsun balım darısı en yakın en hayırlı zaman da senin ve isteyen herkesin başına inşallah :)MAŞALLAH SUPANALLAH kuzum benim cok sevindim❤
INŞALLAH kuzum eksik olma ❤ALLAH razı olsun balım darısı en yakın en hayırlı zaman da senin ve isteyen herkesin başına inşallah :)
INŞALLAH kuzum eksik olma ❤. Nasılsın balım
Iyiyim derslerim başladı onlarla uğraşıyorum yoksa otur otur düşün düşün işin içinden çıkılmaz.Kuzum iyi olmaya çalışıyorum sen nasilsin
Kolay gelsin canimm basarilar❤Iyiyim derslerim başladı onlarla uğraşıyorum yoksa otur otur düşün düşün işin içinden çıkılmaz.
niye hayırdır?Hataya gidiyorum kuzular ❤❤
Neden canımmHataya gidiyorum kuzular ❤❤
niye hayırdır?
Neden canımm
İnşallah tabiki canım benim ama darlsndığında dua oku canım oldu mu?Annemlerle kuzular kafami dağıtmak icin bana iyi gelicek INŞALLAH ❤
En büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤İnşallah tabiki canım benim ama darlsndığında dua oku canım oldu mu?
Şeytan en ufak bir hüsran Yada hayal kırıklığımızda etrafımızı sarıyor.Kıyamete kadar insanla uğraşacağını sağından solundan her turlu şekilde kandırmaya çalışacağını söylemiş.Biz onun esiri olmayalım verende Allah alanda canım.Şunu unutmayalım Allah kendinden başka bir Varlığı fazla sevmemizi istemiyor.Bir kalbe iki sevgi sığmaz biz verdiklerinin emanetçiniz.Koruyanda gözetende budur.Hz.Yakupla Cebrail arasındaki Konuşmada buna işaret ediyor.Destek olalım birbirimize hepimiz aynı şeyi istiyoruzEn büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤