❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bilmem ki kalp atışı falan gördük hep daha olur mu kız yerleşme kanaması düşük tehlikesi dedi doktor ama
Canım ben yaşamadım ama bilmiyorum ki 7. hafta diyorsun neticede oladabilir. Ama doktor öyle dediyse sen dinlen bol bol Hoppa

• Beğen
Reactions: FS5
İnşallah tabiki canım benim ama darlsndığında dua oku canım oldu mu?
En büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤

En büyük ilac dua kuzum hepimiz icin dualar ediyorum ALLAH buyuk ALLAHIM kabul etsin❤ gun gelicek INŞALLAH o guzel haberleride vericez birbirimize ALLAHIM aratmasin tezzamnda sagliklikca❤
Şeytan en ufak bir hüsran Yada hayal kırıklığımızda etrafımızı sarıyor.Kıyamete kadar insanla uğraşacağını sağından solundan her turlu şekilde kandırmaya çalışacağını söylemiş.Biz onun esiri olmayalım verende Allah alanda canım.Şunu unutmayalım Allah kendinden başka bir Varlığı fazla sevmemizi istemiyor.Bir kalbe iki sevgi sığmaz biz verdiklerinin emanetçiniz.Koruyanda gözetende budur.Hz.Yakupla Cebrail arasındaki Konuşmada buna işaret ediyor.Destek olalım birbirimize hepimiz aynı şeyi istiyoruz

X