❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hep kahve geldiyse belki yerleşme kanamasıdır
Yerleşme değil canım 2 gun normal 3. Gun kahverengi grldi ama hamilelik değil bu ama dr gidemedim o beni deli etti strestendir.Bu ay 3 gunde gecikmeli oldum dedimya iyice dengem alt üst oldu boşverdim artık

Yerleşme değil canım 2 gun normal 3. Gun kahverengi grldi ama hamilelik değil bu ama dr gidemedim o beni deli etti strestendir.Bu ay 3 gunde gecikmeli oldum dedimya iyice dengem alt üst oldu boşverdim artık
Boşverdiğin an bebeğin sana gelsin inşaallah canım ben çok yorgunum kusura bakmazsan Allah rahatlık versin üzme kendini

sagol kuzum benm ınsallah

Kızlarr birazdan muayene gidicem aşırı heyecan ve stres sardı beni, dualarınızı esirgemeyin güzel haberler le gelirim inşallah 

Selam kızlar nasılsınız giremedim bayadir malum ev iş hamilelik akşam az kanamam oldu raporluyum şimdi ahemen gittik doktor baktı alttan ultrasonda bebek iyi dedi iğne verdi tahlil falan istedi baya bakalım dua edin inşallah bisi olmaz

Merhaba canım, inşallah bir şey olmaz, içini ferah tut, güzel şeyler düşün.. Kaçıncı haftaya girdiniz?

Dikkat et canim tuvalet disinda ayaga kalkmamaya özen goster RABBIM yardimcin olsun

Canım çok dikkat et kendine bi lavabo için kalk yat yuvarlan

Reactions: FS5
onlar ne analama gelıyo dıcem sımdı :)) bana yapıldımı yapılmadı mı bılmıorm.prolaktıne bakmıstı sadece normal demıstı 7 cıktı
Tsh tiroid bezlerinin çalışıp çalışmadığını kontrol eden bi test Anti tpo da ona bağlı yine prolaktin normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…