Yerleşme değil canım 2 gun normal 3. Gun kahverengi grldi ama hamilelik değil bu ama dr gidemedim o beni deli etti strestendir.Bu ay 3 gunde gecikmeli oldum dedimya iyice dengem alt üst oldu boşverdim artıkHep kahve geldiyse belki yerleşme kanamasıdır
Boşverdiğin an bebeğin sana gelsin inşaallah canım ben çok yorgunum kusura bakmazsan Allah rahatlık versin üzme kendiniYerleşme değil canım 2 gun normal 3. Gun kahverengi grldi ama hamilelik değil bu ama dr gidemedim o beni deli etti strestendir.Bu ay 3 gunde gecikmeli oldum dedimya iyice dengem alt üst oldu boşverdim artık
Tamsm tatlım iyi geceler kitap okuyacağım bende.Boşverdiğin an bebeğin sana gelsin inşaallah canım ben çok yorgunum kusura bakmazsan Allah rahatlık versin üzme kendini
sagol kuzum benm ınsallahKızlar ben geldim evimdeyim valla çok özlemişim sizleri napıyorsunuz nasılsınız anlatın bakalım_Masalim_ canım daha iyisin inşaallah
@dilekylmz22 tatlımmm hayırlı olsun yeni işinn umutları hemen söndürme
Ebrarr60 balım her karı koca arasında olur erkekler aslında bizden daha hassas bu konuda biraz anlayış göster kız kocalarınız yanınızda binin tepelerine benim ki olsa ahhh ahhh neler neler olur yansınnnn geceleeeerrr
bunlar dusuklerede engel oluyo mu kuzuKuzu adetinin üçüncü günü gidiyorsun Fsh Tsh prolaktin estradiol testlerine bakıyor doktor hamileliğe engel ni durum olup olmadığını kontrol için
bunlar dusuklerede engel oluyo mu kuzuKuzu adetinin üçüncü günü gidiyorsun Fsh Tsh prolaktin estradiol testlerine bakıyor doktor hamileliğe engel ni durum olup olmadığını kontrol için
dusuklere sebep oluyomu yanı daha acılamadım da:))Boşverdiğin an bebeğin sana gelsin inşaallah canım ben çok yorgunum kusura bakmazsan Allah rahatlık versin üzme kendini
Hadi inşallah canım, dualarım seninle...Kızlarr birazdan muayene gidicem aşırı heyecan ve stres sardı beni, dualarınızı esirgemeyingüzel haberler le gelirim inşallah 
ınsallah canım hayırlı haberler alırsnKızlarr birazdan muayene gidicem aşırı heyecan ve stres sardı beni, dualarınızı esirgemeyingüzel haberler le gelirim inşallah 
Selam kızlar nasılsınız giremedim bayadir malum ev iş hamilelik akşam az kanamam oldu raporluyum şimdi ahemen gittik doktor baktı alttan ultrasonda bebek iyi dedi iğne verdi tahlil falan istedi baya bakalım dua edin inşallah bisi olmaz
7+2 canım inşallahMerhaba canım, inşallah bir şey olmaz, içini ferah tut, güzel şeyler düşün.. Kaçıncı haftaya girdiniz?
Maşallah canım, Allah bağışlasın. Kötü şeyler getirme aklına... Yerleşme kanaması mı yaşıyorsun?7+2 canım inşallah
Dikkat et canim tuvalet disinda ayaga kalkmamaya özen goster RABBIM yardimcin olsunSelam kızlar nasılsınız giremedim bayadir malum ev iş hamilelik akşam az kanamam oldu raporluyum şimdi ahemen gittik doktor baktı alttan ultrasonda bebek iyi dedi iğne verdi tahlil falan istedi baya bakalım dua edin inşallah bisi olmaz
Hayrli guzel sonuclar alirsin INŞALLAH kuzum❤Kızlarr birazdan muayene gidicem aşırı heyecan ve stres sardı beni, dualarınızı esirgemeyingüzel haberler le gelirim inşallah 
Tsh ve Anti tpo değeri sebep olur canımdusuklere sebep oluyomu yanı daha acılamadım da:))
Canım çok dikkat et kendine bi lavabo için kalk yat yuvarlanSelam kızlar nasılsınız giremedim bayadir malum ev iş hamilelik akşam az kanamam oldu raporluyum şimdi ahemen gittik doktor baktı alttan ultrasonda bebek iyi dedi iğne verdi tahlil falan istedi baya bakalım dua edin inşallah bisi olmaz
onlar ne analama gelıyo dıcem sımdı :)) bana yapıldımı yapılmadı mı bılmıorm.prolaktıne bakmıstı sadece normal demıstı 7 cıktıTsh ve Anti tpo değeri sebep olur canım
Tsh tiroid bezlerinin çalışıp çalışmadığını kontrol eden bi test Anti tpo da ona bağlı yine prolaktin normal canımonlar ne analama gelıyo dıcem sımdı :)) bana yapıldımı yapılmadı mı bılmıorm.prolaktıne bakmıstı sadece normal demıstı 7 cıktı