❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Oglum bıraktı beni kuzu sagolasin desteğin icn nohutum birakti beni
Hhhş deme oyle Allah cok daha guzel nohutlar cinarlar masallar nasip edecek
Demekki nohutumuzun nasipbi yokmus uzuleceksin evet kahrolacaksin ama
Allah seni zamani geldiginde daha guzel seylerle mujdeleyecek kuzummm
Kendini kahretme hyirlisi dedik durduk
Ya baska bisey olsaydi Allah korusun
Bir omur ona bakip kahrolsaydin
Simdi Allah ael acip yalvarma zamani isyan etme degil
O herkesten herseyden iyi bilir herseyi
Sana en guzel seyi yasatacaktir insallah
Sadece biraz zaman ver kendine esine sakin aglama

Her ne gerekiyosa yaptır kuzum baktır nereye olursa git herşeyin çaresi var rabbim tekrarını yaşatmasın bu son emin ol kuzumm

Kuzu nasil tahminler yapiyorduk benimki oglan demistik ya kuzu dogruymus oglum olcakti ama kucagima alamadim yavrumu kuzu ölüyorum kuzu korktuğum basima geldi kuzu
Canımın içi bende hâlâ çok korkuyorum ve gerçekten seninle birlikte çok üzgünüm hep dua ettik hayırlısını istedik kuzum demekki böylesi hayırlısıydı doğum yapıp kucağına alamayan, alıp ta kaybeden anneler var öyle düşünüp kendini üzme nolur rabbim sana da nasip edecek inşallah bende birini 3 aylık birini 6 haftalikken kaybettim seni çok iyi anlıyorum ama sen elinden gelen herşeyi yaptın dikkat ettin ihmal etmedin kendini yıpratma bitanem

Üzgünüz .. Rabbimin mucizelerine ihtiyacımız var bu yüzden bol bol dua ediyoruz tüm muhtaç gönüllere umudunu kaybetmeyen avuçiçlerine her yalvarışa inciler döken gözlere Allahım sen en hayırlısını nasip eyle cümlemize biz bilemeyiz sen bilir görürsün bizim için neyin iyi olup neyin kötü olacagını kendimi sevdiklerimi sevenlerimi sana emanet ediyorum bizleri kötülüklerden sana karşı bütün tezat düşüncelerden uzak eyle nefislerimizi körelt yarabbi ( amin )

amin canim

Canım Allah sağlıklı evlat versin kimseyi evladıyla sınamasın inan en ufak ateşte panik oluyorsun.Nice anneler var ki çocuğuna çareler Arıyor.Rabbim sana bir anda ikiz ve sapasaglam evlatlar versin canımmmmm

kizlar aksam hep ruyamda leyla ismini duyuyorm.bide biri bana kizin olursa leyla koy mu diyo yoksa ben mi leyla koycam diyorm hatirlamiyrm.bütün gece leyla ile ugrastm kimdir nedir bilmem :) hayirlara ciksin

_Masalim_ canm gecms sayfaları smdi okudum gordum gercktn cok uzuldum.. Allah yardımcın olsun kuzum nasip seni cok iyi anlıyorum suan ama inan mutlu olacagın gunler seni bklıyo sakın kndnı uzme gelecktki cocuklarn etkilenmesn snden rabbim kalbi temiz olana nasip eder tekrardan kuzum bak bnmde melek bı oglum var ben dogumdan snra kaybettım 16 gun yasadı oylesi daha kotu okadar cok alısmsken ama takdr Allahın elbet vardr bi bildgi cnm bnm o an kotu olan sey bızım için belki iyidr ama farknda olamıyoruz işte. RABBIM SANA HAYRLI SAGLIKLI UZUN OMURLU BI EVLAT NASIP ETSIN İNSALLAHHbız yanındyız senın canm

bu arada daha adet olmadım ya astım ilacımı içmemek için zor tutuyorum gece öksurukten uyuyamadım.Test negatif cıktı ama bekleyeyimmi napayım
bence once bi dr agit canim.cokta bekleme astimin varsa.benmde o yumurta aki akintisindan devanli geliyo 1 haftayi gecti nasil yumurtlama bu anlamadim

_Masalim_ canimm kuzumm daha dün gibi aklımda miniğin in sana geldiğini öğrendiğin gün nasil da kuşlar gibi mutluydun ucuyodun adeta caniminici üzerine titredin miniğinin bu topik başta sana olmak üzere herkese uğur getirdiğine inandık hala da öyle.. daha şimdi gördüm şok oldum çok üzüldüm inan gerçekten gözlerim doldu Rabbim sabır versin ama sen "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" de Rabbim verdi Rabbim aldı kuzumm sakın isyan etme olur mu en iyi doktorlara git genetik baktır kuzumm her şey cozulunce miniğin gelecek ve kucağına da alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorum bizi en iyi biz anlarız balim benim bana bu kelimeyi sen sevdirdin biliyo musun BALIM seninde yine ballı lokmam diye seveceğin minislerin olacak 2 minik meleğin de seni cennette bekliyorlar sana şefaat edecekler kuzum benimmm kalbi temiz arkadaşım yine ANNE olacaksin tüm kalbimle inanıyorum hemde mükemmel bı ANNE tüm herkes imrenerek bakacak sana burda o kadar vakit gecirmesekte sen benim dertlerimi dinledin bana teselli verdin hakkını nasl öderim dualar ettin bende senin için ediyorum kuzumm Rabbim en hayirlisindan evlat nasip etsin inşallah kucağına almayi da öpüp koklamayida... Allaha emanet ol kuzumm

Kızlar benim adetim 12 gün geçti 3ve4. Gün test yaptm ilki uzun süre sonra ikinci çizgi olduğunu gördüm 6. gün yine yaptm ayni sekildi gorulmeyeck kadar azdı çizgi kan testi yaptm ayni gün bisey çıkmadı 4 gün geçti hala adet olmadım ve belirtilerde yok sadece 3 gün süren ishal ve ara ara oba eşlik eden karn ağrısı sizce neden olabilir bu arada 1 yıllık evliym ve hiç korunmadm polikistik olduğu için hamile kalamyrm çok istiyorm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…