- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Mesajina ağladım ballilokmam cok üzgünüm kuzu ciğerim yanıyor alev alev tarif edemiyorum elimde patigiyle kaldim ALLAHIM beterinden korusun INŞALLAH kuzumsun canimsin tabi senin icin dua ederim herzaman yanindayim dularim hep seninle kuzum❤ AMIN iNŞALLAH bizimde yavrumuz olur kavusuruz koklariz mis kokan miniklerimizi❤ ALLAH razi olsun bitanem ballilokmam hala bebegim varmis gibi geliyor kuzum agzimdan gel bebegim hadi mutfaga diyorum hep oyle derdim hala oyle diyorum alismisim sonra oyle agliyorumki onun gittigne inanamiyorum oglum olcakti teyzesi yavrum gözümün nuru melek oldu ALLAHIM bidaha yasatmasin bu aciyi beterinden korusun hepimizi INŞALLAH_Masalim_ canimm kuzumm daha dün gibi aklımda miniğin in sana geldiğini öğrendiğin gün nasil da kuşlar gibi mutluydun ucuyodun adeta caniminici üzerine titredin miniğinin bu topik başta sana olmak üzere herkese uğur getirdiğine inandık hala da öyle.. daha şimdi gördüm şok oldum çok üzüldüm inan gerçekten gözlerim doldu Rabbim sabır versin ama sen "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" de Rabbim verdi Rabbim aldı kuzumm sakın isyan etme olur mu en iyi doktorlara git genetik baktır kuzumm her şey cozulunce miniğin gelecek ve kucağına da alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorum bizi en iyi biz anlarız balim benim bana bu kelimeyi sen sevdirdin biliyo musun BALIM seninde yine ballı lokmam diye seveceğin minislerin olacak 2 minik meleğin de seni cennette bekliyorlar sana şefaat edecekler kuzum benimmm kalbi temiz arkadaşım yine ANNE olacaksin tüm kalbimle inanıyorum hemde mükemmel bı ANNE tüm herkes imrenerek bakacak sana burda o kadar vakit gecirmesekte sen benim dertlerimi dinledin bana teselli verdin hakkını nasl öderim dualar ettin bende senin için ediyorum kuzumm Rabbim en hayirlisindan evlat nasip etsin inşallah kucağına almayi da öpüp koklamayida... Allaha emanet ol kuzumm