❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Koklarim onlari orda bin şükür
Canim yanlis anlama beni bu anne icin buyuk bir travma. Bir dr yardimi al mutlaka. 2 oglum var benimde. Kiz cok istiyordum oglum 7 aylikken hamile oldugumu ogrendim ve ruyamda kizim anne ben geldim dedi. Cok mutlu olduk. 9. Haftada gelisimi durdu kalbi durdu. Kurtaj oldum. Cok sukur sefaatcimiz oldular. Cok aci dinmiyor 6 ay tedavi gordum cok sukur atlattim.

ALLAH bagislasin canim hatrladim seni ben kizin olsun diye dua etmistm.senin icin INŞALLAH olurcanim sagliklica col gecmis olsun cok zor bi durum nasil atlaticam bilemiyorum RABBIME siginiyorum

ALLAH bagislasin canim hatrladim seni ben kizin olsun diye dua etmistm.senin icin INŞALLAH olurcanim sagliklica col gecmis olsun cok zor bi durum nasil atlaticam bilemiyorum RABBIME siginiyorum
Enn buyuk kapi enn buyuk dost en buyuk yar en buyuk ask....

O bize yolunu gosteriyor. Tevekkul et. Dua et. Her firsatta oku. Zikir cek. İnsAllah Rabbim yardimci olacaktir.

Kuzu 1 yil beklemek zorunda kalrmym dusunmek icin
canım sen sağlıklı ol da 1 yıl nedir ki çabuk geçer boyle acılar yaşamaktansa canım önce sen iyi olmalısın kuzum .. allahım en hayırlısını nasip eylesin sana .. ümidini kesme Rabbimden bitanem ol der olur herşey onun elinde bizler emanetiz biliyorsun canlar emanet kendisi ne dilerse o oluyor ümidini kesme Allaha tevekkülünü yap sonuçta kasten sen bişey yapmadın dua et meleklerine onlar seni cennet kapısında bekleyecek

Kuzum bidaha hamile kalirsam yine birakir mi beni yavrum

canım ALLAHIN hikmetinden sual olmaz ondan umit kesilmez dünya dualar üzerine kurulu emanet canlarımızı üzmeyelim boyle karamsarlıklarla inşallah yine verir rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eyler dua etmekten vazgeçme kuzum kendini bu düşüncelerle yıpratma bu dünyada biz neyi bilebiliriz ki neye kesinlik verilebilinir emanetiz yarınımız belli değil acın büyük rabbim beterini yaşatmasın ve efendimizin sabrından versin

İyi geceler canım.Yasayacak gunu varsa Allah onu sana vericektir canım bu bir sabır deryası sınavında buymuş senin çok üzüldüm ama eldrn bişey grlmez Rabbimin taktiri verende o Alamda O.Olur canım görumcemin doğdu 3 ay yasadı beşikte öldu.7 aylıkkrn karnında öldü sonra tekrar hamile kaldı doğurdu şimdi çocuk 5 yaşında dedimya biranem yaşayacsk gunu içecek suyu varsa Rabbim korur senin meleğin cennette su içmek nasipmiş sabır sabırrr

Kuzum haklisin nasipten öte köy yok derler hersey nasip kismet

Tamam kuzum INŞALLAH INŞALLAH sagol balim

Kuzu kaybettim gozumun nurunu kuzu nasil ayaga kalkcam ben 4 aydir cok alismistim bakiyorum karnim bos
Kuzum Rabbim sabrını da verecek inşallah öğrendiğimden beri ben de çok kötü oldum aklım hep sen de inşallah kuzum Rabbim hayrlı bi zamanda kucağına alacağın hayrlı evlat nasip etsin acılarını çektiklerini unuttursun kuzum seni seviyorum

Tamam kuzum INŞALLAH INŞALLAH sagol balim
Cnm benim rabbim sabır versin. Bidaha göstermesin. Duanı et bol bol su günlerde. Toparlancaksın inşallah. Derdi veren rabbim sabrınıda sonraki meyvesinide verecektir inşallah. Öyle güzellik ler yaşarsınki öyle güzel yavrulrın olurki bugünleri ni unutursun. Bunlar teselli cümlesi degil İnan cok gördüm çevremde. Sabırlı olmaya çalış dua et. Bizde dua ediyoruz sana canım

Merhaba kızlar mutlu günleriniz olsun inşallahh günaydın :)
Ben kasımda 6 haftalık bebeğimi düşürmüştüm hatırlayan bilir büyük ihtimal kromozom bozukluğu denmişti..iki ay sonra kalabilirsin dedi doktorum ve bu ay tüm belirtiler vardı ve hissediyordum hamile olduğumuu adetime 6 gün var daha hcg 9 çıktı nasıl mutluyumm başına gelen var mı böyle düşük çıkıp herşey normal giden? Bi de sarı akıntı olmaya başladı korktum hemen..ilk gebeliğimde hep kahve lekelenme oluyordu öyle düştü.. ilk düşük yapıp sonraki gebeliği sağlıklı geçen bebişini kucağına alanlar nolur yazabilir mi lekelenme tekrae oldu mu herkese sevgilerr Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…