Mesajina ağladım ballilokmam_Masalim_ canimm kuzumm daha dün gibi aklımda miniğin in sana geldiğini öğrendiğin gün nasil da kuşlar gibi mutluydun ucuyodun adeta caniminici üzerine titredin miniğinin bu topik başta sana olmak üzere herkese uğur getirdiğine inandık hala da öyle.. daha şimdi gördüm şok oldum çok üzüldüm inan gerçekten gözlerim doldu Rabbim sabır versin ama sen "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" de Rabbim verdi Rabbim aldı kuzumm sakın isyan etme olur mu en iyi doktorlara git genetik baktır kuzumm her şey cozulunce miniğin gelecek ve kucağına da alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorum bizi en iyi biz anlarız balim benim bana bu kelimeyi sen sevdirdin biliyo musun BALIM seninde yine ballı lokmam diye seveceğin minislerin olacak 2 minik meleğin de seni cennette bekliyorlar sana şefaat edecekler kuzum benimmm kalbi temiz arkadaşım yine ANNE olacaksin tüm kalbimle inanıyorum hemde mükemmel bı ANNE tüm herkes imrenerek bakacak sana burda o kadar vakit gecirmesekte sen benim dertlerimi dinledin bana teselli verdin hakkını nasl öderim dualar ettin bende senin için ediyorum kuzumm Rabbim en hayirlisindan evlat nasip etsin inşallah kucağına almayi da öpüp koklamayida... Allaha emanet ol kuzumm
ALLAH razı olsun INŞALLAH bitanem ALLAHIM butun minik kalpleri korusun INŞALLAH ❤_Masalim_ canm gecms sayfaları smdi okudum gordum gercktn cok uzuldum.. Allah yardımcın olsun kuzum nasip seni cok iyi anlıyorum suan ama inan mutlu olacagın gunler seni bklıyo sakın kndnı uzme gelecktki cocuklarn etkilenmesn snden rabbim kalbi temiz olana nasip eder tekrardan kuzum bak bnmde melek bı oglum var ben dogumdan snra kaybettım 16 gun yasadı oylesi daha kotu okadar cok alısmsken ama takdr Allahın elbet vardr bi bildgi cnm bnm o an kotu olan sey bızım için belki iyidr ama farknda olamıyoruz işte. RABBIM SANA HAYRLI SAGLIKLI UZUN OMURLU BI EVLAT NASIP ETSIN İNSALLAHH bız yanındyız senın canm
Sagol bitanem iNŞALLAH zamanla toplarim iNŞALLAH büyük bi sorunum yoktur tedavim kolay olur tezzamnda yine hamile kalirim INŞALLAH bu sefer dogar büyür babasiyla annesine yoldas olur iNŞALLAHCanımın içi bende hâlâ çok korkuyorum ve gerçekten seninle birlikte çok üzgünüm hep dua ettik hayırlısını istedik kuzum demekki böylesi hayırlısıydı doğum yapıp kucağına alamayan, alıp ta kaybeden anneler var öyle düşünüp kendini üzme nolur rabbim sana da nasip edecek inşallah bende birini 3 aylık birini 6 haftalikken kaybettim seni çok iyi anlıyorum ama sen elinden gelen herşeyi yaptın dikkat ettin ihmal etmedin kendini yıpratma bitanem
Kuzum ALLAH razi olsun kuzum elim gobegimde kendimi seviyor buluyorum istemsizce hamileyken hadi yavrum mutfaga diyodum hep onla konuşuyordum bugünde uyandim yavrum diye konusuyorum sonra farkettim yavrum yokki cok zor ALLAHIM beterinden korusun hic bi neden yokken gitti RABBIM büyükHatırlamam mı kuzumm kurban olurum ben sana benmde yüreğimi yaktın
Canim kuzum cok iyisin yaaa kurban olurum seni yaradana desteğin icin cok sagol AMIN INŞALLAH bitanem INŞALLAHkuzum her yazında icim parcalandi.ama bak beterin beteri var birakma kendini.yavrusu kucagnda vefat eden var.bode oylesini düşün.cok sukur artik herseyin tedavisi var.sen sagol esin sagolsun.en kötüsünu düşün once amacim daha cok uzmek degil.kucagna aldiktan sonra oldugunu düşün.kuzum neleri var sakin birakma.gene toparliycksn.bak en fazla 6 ay veriyolae korun toparlansin diye.bu arada psikolojik destekte alirsin ki muhakkak al.benmde 2 bucuk aylikken kaybettm ama ben destek almadim.1 sene ya 1 sene insan kendini hamile sanar mi yaptim kendime ne kotulukler yaptim yuvam bile yikildi.sakin yapma tamam mi.esine siki siki tutun ve tedavine basla bu sefer allahin izniyle alacksn yavrunu kucagna insallah canim benm.herseyn ilaci zaman soylemesi kolay ama gercekten zaman.gene umut dolcan.benden pay bic bi gun deli gibiym bi gun normal ama gene umit doluym.umut etmekten baska caremz yok kuzum.girme istersen bi sure bi bak nasil sana iyi geliyorsa oyle yap kuzum.allah bi daha yasatmasn
Seni seviyorum kuzum iNŞALLAH kuzum INŞALLAHKuzum Rabbim sabrını da verecek inşallah öğrendiğimden beri ben de çok kötü oldum aklım hep sen de inşallah kuzum Rabbim hayrlı bi zamanda kucağına alacağın hayrlı evlat nasip etsin acılarını çektiklerini unuttursun kuzum seni seviyorum
Aglamamak elde değil kuzu hersey onu hatırlatıyor RABBIMe siginiyorum tarifsiz bi aci kalbi sökülüyor insanin RABBIM korusun beterinden cok aci. Cok sagol kuzum hayirlisyla zamana bıraktımHhhş deme oyle Allah cok daha guzel nohutlar cinarlar masallar nasip edecek
Demekki nohutumuzun nasipbi yokmus uzuleceksin evet kahrolacaksin ama
Allah seni zamani geldiginde daha guzel seylerle mujdeleyecek kuzummm
Kendini kahretme hyirlisi dedik durduk
Ya baska bisey olsaydi Allah korusun
Bir omur ona bakip kahrolsaydin
Simdi Allah ael acip yalvarma zamani isyan etme degil
O herkesten herseyden iyi bilir herseyi
Sana en guzel seyi yasatacaktir insallah
Sadece biraz zaman ver kendine esine sakin aglama
İçimden kalbimden geçenler dokuluverdi işte kuzum biz burda birbirimizi görmeden kardeşden de öte olabiliyoruz en yakınına anlatamadığını burda paylaşıyorsun ve senin derdin hepimizin derdi oluyo... ben hiç bi zaman yaşamadım kuzum bu duyguyu ama ne kadar üzüldüğünü ne kadar canının yandigini tahmin ediyorum cokk zor Rabbim.bi daha yaşatmasın sen gönlünü ferah tut eşine sarıl ikinizin de sağlığı yerinde olduktan sonra bebisiniz geliverecek anneciginin gobusune Konuverecek kuzumm Rabbimm ona ömür bictiyse kimsecikler alamicak onu ordan tamam mı kuzum ballı lokmam benim keşke yanında olsam da sana sımsıkı sarılsam beraber ağlasak doksek tüm içimizi rahatlasak şekerparemm güzeller güzeli melek annesiiiiiiiMesajina ağladım ballilokmamcok üzgünüm kuzu ciğerim yanıyor alev alev tarif edemiyorum elimde patigiyle kaldim ALLAHIM beterinden korusun INŞALLAH kuzumsun canimsin tabi senin icin dua ederim herzaman yanindayim dularim hep seninle kuzum❤ AMIN iNŞALLAH bizimde yavrumuz olur kavusuruz koklariz mis kokan miniklerimizi❤ ALLAH razi olsun bitanem ballilokmam hala bebegim varmis gibi geliyor kuzum agzimdan gel bebegim hadi mutfaga diyorum hep oyle derdim hala oyle diyorum alismisim sonra oyle agliyorumki onun gittigne inanamiyorum oglum olcakti teyzesi yavrum gözümün nuru melek oldu ALLAHIM bidaha yasatmasin bu aciyi beterinden korusun hepimizi INŞALLAH
Sagol bitanem yeminle hisettim geldin sarildin bana cok sagol aglattin beni balimmmm duygulandim nekadar guzel bi kardes kazanmisim nekadar guzel yurekli bi cansin sen seviyorum seni hersey gönlünce olsun bitanem ballilokmam INŞALLAH ❤ zamana biraktim kuzum tedavimi olayim RABBIM kimseye aratmasin tez vakitte kavusalim sagliklica kuzum gönül dostumsun❤İçimden kalbimden geçenler dokuluverdi işte kuzum biz burda birbirimizi görmeden kardeşden de öte olabiliyoruz en yakınına anlatamadığını burda paylaşıyorsun ve senin derdin hepimizin derdi oluyo... ben hiç bi zaman yaşamadım kuzum bu duyguyu ama ne kadar üzüldüğünü ne kadar canının yandigini tahmin ediyorum cokk zor Rabbim.bi daha yaşatmasın sen gönlünü ferah tut eşine sarıl ikinizin de sağlığı yerinde olduktan sonra bebisiniz geliverecek anneciginin gobusune Konuverecek kuzumm Rabbimm ona ömür bictiyse kimsecikler alamicak onu ordan tamam mı kuzum ballı lokmam benim keşke yanında olsam da sana sımsıkı sarılsam beraber ağlasak doksek tüm içimizi rahatlasak şekerparemm güzeller güzeli melek annesiiiiiii
Oyy kuzummm çok sevindim sana hissettiklerimi duygularımı gecirebilmeme ballilokmam<3 sende öyle cansın ki ben sana yansiyorum kuzucanimmm.. aynen canimm benimm tedavini ol ve miniğini bekle ben inanıyorum bekletmicek seni hasret kokan elleri.. hepimiz hamis kalcaz ve burda isim derdine doğum derdine uykusuz günler derdine düşcez ama onun en masum anında yani uyurken izlerken iyikilerimiz dokuluverecek ağzımızdan kocaman bir ELHAMDULİLLAH diycez kuzumm sende benimm gönül dostumsun her zaman yanındayım her zor anında ihtiyacın olan her zaman yaz bana ballilokmammmmSagol bitanem yeminle hisettim geldin sarildin bana cok sagol aglattin beni balimmmm duygulandim nekadar guzel bi kardes kazanmisim nekadar guzel yurekli bi cansin sen seviyorum seni hersey gönlünce olsun bitanem ballilokmam INŞALLAH ❤ zamana biraktim kuzum tedavimi olayim RABBIM kimseye aratmasin tez vakitte kavusalim sagliklica kuzum gönül dostumsun❤
Sagol bitanemmm yuregi guzel melegim❤ iNŞALLAH bebegimizi izlerken ELHAMDÜLİLLAH deriz RABBiM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda ❤ seni cok seviyorum kuzum gönül dostum bende herzaman yanindayim dualarimdasin ballilokmam ❤Oyy kuzummm çok sevindim sana hissettiklerimi duygularımı gecirebilmeme ballilokmam<3 sende öyle cansın ki ben sana yansiyorum kuzucanimmm.. aynen canimm benimm tedavini ol ve miniğini bekle ben inanıyorum bekletmicek seni hasret kokan elleri.. hepimiz hamis kalcaz ve burda isim derdine doğum derdine uykusuz günler derdine düşcez ama onun en masum anında yani uyurken izlerken iyikilerimiz dokuluverecek ağzımızdan kocaman bir ELHAMDULİLLAH diycez kuzumm sende benimm gönül dostumsun her zaman yanındayım her zor anında ihtiyacın olan her zaman yaz bana ballilokmammmm
Bende seni çok seviyorum gönlü güzel arkadaşım bilirsin Rabbim nasip etmeyeceği hiç bişeyi hayal ettirmezmis dualarımızı eksik etmicez Rabbimden hayirli olan tüm dileklermziin kabul olması dileğiyle ballilokmammmmSagol bitanemmm yuregi guzel melegim❤ iNŞALLAH bebegimizi izlerken ELHAMDÜLİLLAH deriz RABBiM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda ❤ seni cok seviyorum kuzum gönül dostum bende herzaman yanindayim dualarimdasin ballilokmam ❤
AMIN bitanem iNŞALLAH hersey cok guzel olur❤Bende seni çok seviyorum gönlü güzel arkadaşım bilirsin Rabbim nasip etmeyeceği hiç bişeyi hayal ettirmezmis dualarımızı eksik etmicez Rabbimden hayirli olan tüm dileklermziin kabul olması dileğiyle ballilokmammmm
Amiiiinnn insallah canm bnmALLAH razı olsun INŞALLAH bitanem ALLAHIM butun minik kalpleri korusun INŞALLAH ❤
sende sagol kuzum iyi ki varsn.cabuk topaflan bitanem salma kendini ne kadar cabuk toparlarsan yeni umutlar o kadar cabuk gelcek sana.hercey cok cabuk duzelcek.sen ne zaman istersen allahin izniyle yeniden olucak ve kucagna da alcaksn kuzum.Canim kuzum cok iyisin yaaa kurban olurum seni yaradana desteğin icin cok sagol AMIN INŞALLAH bitanem INŞALLAH
Cnm bnm okadar uzuldumki allahim senin yaninda olsun sana guc versin sabir versin inan nedicgimi bilemiyorum burda birlikte sevinip birlikte uzuluyoruz senin guzel bi kalbin var en kisa zamanda yeniden olur insallahSagol bitanemmm yuregi guzel melegim❤ iNŞALLAH bebegimizi izlerken ELHAMDÜLİLLAH deriz RABBiM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda ❤ seni cok seviyorum kuzum gönül dostum bende herzaman yanindayim dualarimdasin ballilokmam ❤