❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Mesajina ağladım ballilokmam cok üzgünüm kuzu ciğerim yanıyor alev alev tarif edemiyorum elimde patigiyle kaldim ALLAHIM beterinden korusun INŞALLAH kuzumsun canimsin tabi senin icin dua ederim herzaman yanindayim dularim hep seninle kuzum❤ AMIN iNŞALLAH bizimde yavrumuz olur kavusuruz koklariz mis kokan miniklerimizi❤ ALLAH razi olsun bitanem ballilokmam hala bebegim varmis gibi geliyor kuzum agzimdan gel bebegim hadi mutfaga diyorum hep oyle derdim hala oyle diyorum alismisim sonra oyle agliyorumki onun gittigne inanamiyorum oglum olcakti teyzesi yavrum gözümün nuru melek oldu ALLAHIM bidaha yasatmasin bu aciyi beterinden korusun hepimizi INŞALLAH

ALLAH razı olsun INŞALLAH bitanem ALLAHIM butun minik kalpleri korusun INŞALLAH ❤

Sagol bitanem iNŞALLAH zamanla toplarim iNŞALLAH büyük bi sorunum yoktur tedavim kolay olur tezzamnda yine hamile kalirim INŞALLAH bu sefer dogar büyür babasiyla annesine yoldas olur iNŞALLAH

Hatırlamam mı kuzumm kurban olurum ben sana benmde yüreğimi yaktın
Kuzum ALLAH razi olsun kuzum elim gobegimde kendimi seviyor buluyorum istemsizce hamileyken hadi yavrum mutfaga diyodum hep onla konuşuyordum bugünde uyandim yavrum diye konusuyorum sonra farkettim yavrum yokki cok zor ALLAHIM beterinden korusun hic bi neden yokken gitti RABBIM büyük

Canim kuzum cok iyisin yaaa kurban olurum seni yaradana desteğin icin cok sagol AMIN INŞALLAH bitanem INŞALLAH

Seni seviyorum kuzum iNŞALLAH kuzum INŞALLAH

Aglamamak elde değil kuzu hersey onu hatırlatıyor RABBIMe siginiyorum tarifsiz bi aci kalbi sökülüyor insanin RABBIM korusun beterinden cok aci. Cok sagol kuzum hayirlisyla zamana bıraktım

İçimden kalbimden geçenler dokuluverdi işte kuzum biz burda birbirimizi görmeden kardeşden de öte olabiliyoruz en yakınına anlatamadığını burda paylaşıyorsun ve senin derdin hepimizin derdi oluyo... ben hiç bi zaman yaşamadım kuzum bu duyguyu ama ne kadar üzüldüğünü ne kadar canının yandigini tahmin ediyorum cokk zor Rabbim.bi daha yaşatmasın sen gönlünü ferah tut eşine sarıl ikinizin de sağlığı yerinde olduktan sonra bebisiniz geliverecek anneciginin gobusune Konuverecek kuzumm Rabbimm ona ömür bictiyse kimsecikler alamicak onu ordan tamam mı kuzum ballı lokmam benim keşke yanında olsam da sana sımsıkı sarılsam beraber ağlasak doksek tüm içimizi rahatlasak şekerparemm güzeller güzeli melek annesiiiiiii

Sagol bitanem yeminle hisettim geldin sarildin bana cok sagol aglattin beni balimmmm duygulandim nekadar guzel bi kardes kazanmisim nekadar guzel yurekli bi cansin sen seviyorum seni hersey gönlünce olsun bitanem ballilokmam INŞALLAH ❤ zamana biraktim kuzum tedavimi olayim RABBIM kimseye aratmasin tez vakitte kavusalim sagliklica kuzum gönül dostumsun❤

Oyy kuzummm çok sevindim sana hissettiklerimi duygularımı gecirebilmeme ballilokmam<3 sende öyle cansın ki ben sana yansiyorum kuzucanimmm.. aynen canimm benimm tedavini ol ve miniğini bekle ben inanıyorum bekletmicek seni hasret kokan elleri.. hepimiz hamis kalcaz ve burda isim derdine doğum derdine uykusuz günler derdine düşcez ama onun en masum anında yani uyurken izlerken iyikilerimiz dokuluverecek ağzımızdan kocaman bir ELHAMDULİLLAH diycez kuzumm sende benimm gönül dostumsun her zaman yanındayım her zor anında ihtiyacın olan her zaman yaz bana ballilokmammmm

Sagol bitanemmm yuregi guzel melegim❤ iNŞALLAH bebegimizi izlerken ELHAMDÜLİLLAH deriz RABBiM sagliklica nasip etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda ❤ seni cok seviyorum kuzum gönül dostum bende herzaman yanindayim dualarimdasin ballilokmam ❤

Bende seni çok seviyorum gönlü güzel arkadaşım bilirsin Rabbim nasip etmeyeceği hiç bişeyi hayal ettirmezmis dualarımızı eksik etmicez Rabbimden hayirli olan tüm dileklermziin kabul olması dileğiyle ballilokmammmm

Canim kuzum cok iyisin yaaa kurban olurum seni yaradana desteğin icin cok sagol AMIN INŞALLAH bitanem INŞALLAH
sende sagol kuzum iyi ki varsn.cabuk topaflan bitanem salma kendini ne kadar cabuk toparlarsan yeni umutlar o kadar cabuk gelcek sana.hercey cok cabuk duzelcek.sen ne zaman istersen allahin izniyle yeniden olucak ve kucagna da alcaksn kuzum.

Cnm bnm okadar uzuldumki allahim senin yaninda olsun sana guc versin sabir versin inan nedicgimi bilemiyorum burda birlikte sevinip birlikte uzuluyoruz senin guzel bi kalbin var en kisa zamanda yeniden olur insallah

Günaydın Masalım nasıl oldun canım.Burda tanıduğım bır bayan vardı onunda dusugu olmusdu ama şimdi ikiz bebeklere hamile sabretti çok Allahta mukafatlanırfı onu sabır canım önemli olan senin sağlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…