- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum her yazında icim parcalandi.ama bak beterin beteri var birakma kendini.yavrusu kucagnda vefat eden var.bode oylesini düşün.cok sukur artik herseyin tedavisi var.sen sagol esin sagolsun.en kötüsünu düşün once amacim daha cok uzmek degil.kucagna aldiktan sonra oldugunu düşün.kuzum neleri var sakin birakma.gene toparliycksn.bak en fazla 6 ay veriyolae korun toparlansin diye.bu arada psikolojik destekte alirsin ki muhakkak al.benmde 2 bucuk aylikken kaybettm ama ben destek almadim.1 sene ya 1 sene insan kendini hamile sanar mi yaptim kendime ne kotulukler yaptim yuvam bile yikildi.sakin yapma tamam mi.esine siki siki tutun ve tedavine basla bu sefer allahin izniyle alacksn yavrunu kucagna insallah canim benm.herseyn ilaci zaman soylemesi kolay ama gercekten zaman.gene umut dolcan.benden pay bic bi gun deli gibiym bi gun normal ama gene umit doluym.umut etmekten baska caremz yok kuzum.girme istersen bi sure bi bak nasil sana iyi geliyorsa oyle yap kuzum.allah bi daha yasatmasnTamam kuzum INŞALLAH INŞALLAH sagol balim
Off içim yandı ah be kuzum keşke yakın olabilseydik de yanına gelebilseydim acını paylaşabilseydimKizlar uyuyamiyorum gözümü kapatıyorum yasadiklarim aklima geliyor ciğerim parcalaniyor ben elimden geleni yaptim uine birakip gitti benim yavrum beni oğlum paşam birakti annesini ;(
Canım biliyorum çok zor biliyorum biz ne desek sana seni teselli edemeyiz Rabbim gönlünü inşiraha kavuştursun çok şükür sen iyisin eşin iyi sağlıklısınız tekrar olacak canımKuzu gitti benim oglum suanki acimi anlatammam ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun RABBiM büyük
Canım herseyde bşr hayır vardır mutlaka.En azından şöyle düşün çok şükür hsmile kalabiliyorsun sorunun yok adet olamayan rahimle ikgilş bir sürü derdi olan var olcak elbette.Benim yengeminde 3 aylık bebeginin kslbi durdu·Hastalık gibi bu herkesin başındaKuzum haklisin nasipten öte köy yok derler hersey nasip kismet
AMIN bitanem bende sizleri seviyorum coo sagolunKuzum Rabbim sabrını da verecek inşallah öğrendiğimden beri ben de çok kötü oldum aklım hep sen de inşallah kuzum Rabbim hayrlı bi zamanda kucağına alacağın hayrlı evlat nasip etsin acılarını çektiklerini unuttursun kuzum seni seviyorum
AMIN Sagol kuzum benim ALLAH razi olsun bitanemCnm benim rabbim sabır versin. Bidaha göstermesin. Duanı et bol bol su günlerde. Toparlancaksın inşallah. Derdi veren rabbim sabrınıda sonraki meyvesinide verecektir inşallah. Öyle güzellik ler yaşarsınki öyle güzel yavrulrın olurki bugünleri ni unutursun. Bunlar teselli cümlesi degil İnan cok gördüm çevremde. Sabırlı olmaya çalış dua et. Bizde dua ediyoruz sana canım
Günaydın canım grçmiş olsun Rabbim şifa versinGunaydın herkese sol şakağım ağrıyor kızlar allerjik öksürüğümde beni hiç rahat ettirmedi
_Masalim_ ben çok kötü oldum şimdi öğrendim ve ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum. Rabbim sana em büyük sabırları versin Allahım bir daha acı yüzü göstermesin inşallah
AMIN kuzum gitti mis kokulu oğlum napayim ellerim yuregimde kaldim gobegimi tuttum sıkı siki ama kaydi gitti siz suan yanimizdasiniz zatrn canlarim cok sagolun dua edin olurmuOff içim yandı ah be kuzum keşke yakın olabilseydik de yanına gelebilseydim acını paylaşabilseydim
AMIN bitanem cok sagol eksik olma balim hisediyorum varligini yanimda ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun buda bi sinav RABBIME bin şükür aglayip yari guclu durup atlaticaz pskologa gidicem kuzum kendim atlatamam ben bu durumu haklisinkuzum her yazında icim parcalandi.ama bak beterin beteri var birakma kendini.yavrusu kucagnda vefat eden var.bode oylesini düşün.cok sukur artik herseyin tedavisi var.sen sagol esin sagolsun.en kötüsünu düşün once amacim daha cok uzmek degil.kucagna aldiktan sonra oldugunu düşün.kuzum neleri var sakin birakma.gene toparliycksn.bak en fazla 6 ay veriyolae korun toparlansin diye.bu arada psikolojik destekte alirsin ki muhakkak al.benmde 2 bucuk aylikken kaybettm ama ben destek almadim.1 sene ya 1 sene insan kendini hamile sanar mi yaptim kendime ne kotulukler yaptim yuvam bile yikildi.sakin yapma tamam mi.esine siki siki tutun ve tedavine basla bu sefer allahin izniyle alacksn yavrunu kucagna insallah canim benm.herseyn ilaci zaman soylemesi kolay ama gercekten zaman.gene umut dolcan.benden pay bic bi gun deli gibiym bi gun normal ama gene umit doluym.umut etmekten baska caremz yok kuzum.girme istersen bi sure bi bak nasil sana iyi geliyorsa oyle yap kuzum.allah bi daha yasatmasn
Sagol bitanem oyle tabi bin şükür ALLAHIMA RABBIM büyük kuzum bizimde kucagimiz sagliklica dogar INŞALLAHCanım biliyorum çok zor biliyorum biz ne desek sana seni teselli edemeyiz Rabbim gönlünü inşiraha kavuştursun çok şükür sen iyisin eşin iyi sağlıklısınız tekrar olacak canım
Saol canım.Günaydın canım grçmiş olsun Rabbim şifa versin
Her zaman bitanem Allahım sana ikiz nasip etsin inşallah iki evladın da geri gelsin sana. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşalşah kuzumAMIN kuzum gitti mis kokulu oğlum napayim ellerim yuregimde kaldim gobegimi tuttum sıkı siki ama kaydi gitti siz suan yanimizdasiniz zatrn canlarim cok sagolun dua edin olurmu
oyle kuzumm rabbim daha kotusuyle imtihan etmesin.cok cabuk iyi olacaksn guclusun sen eminim canim.guzel gunler yakindaAMIN bitanem cok sagol eksik olma balim hisediyorum varligini yanimda ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun buda bi sinav RABBIME bin şükür aglayip yari guclu durup atlaticaz pskologa gidicem kuzum kendim atlatamam ben bu durumu haklisin
Canımmm içimi paramparça ettinn kurban olduğum bu son emin ol artık tedbirini almış olacksn ve yavrun seni terk etmiycek dirençli olKizlar uyuyamiyorum gözümü kapatıyorum yasadiklarim aklima geliyor ciğerim parcalaniyor ben elimden geleni yaptim uine birakip gitti benim yavrum beni oğlum paşam birakti annesini ;(
Hatırlamam mı kuzumm kurban olurum ben sana benmde yüreğimi yaktınKuzu nasil korkardim hatrladin mi basima geldi kuzu yavrum gitti bıraktı beni
Kuzumm biliyosun bende 2 tane kaybettm ama inşallah rabbim bana bağışlıycak yavrumu inşallah sende sevip koklıycaksn yavrunu en kısa Zamanda rabbm tekrar nasip edecekIki tane yavrum da birakti beni kuzum nasip RABBIM sagsaglim.yine verir INŞALLAH alirim.kucagima