- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
ismim dilek canim :) seninDilek ismin nedir canım
ismim dilek canim :) senin Beyhan
Bende burası aluşlanlık yapıyor.Açtığın konuda cvp alabildinmimemnun oldum canim
yok kuzum iki kisi yazdi bi daha yazan olmadi.sacma sapan konu acdak herkes doluşuyo.ben anlamadim yani :)) bende önemsememeye karar verdim bekliyrm adeti.Bende burası aluşlanlık yapıyor.Açtığın konuda cvp alabildinmi
Listeyede baktım ama cok kişide kalmamışyok kuzum iki kisi yazdi bi daha yazan olmadi.sacma sapan konu acdak herkes doluşuyo.ben anlamadim yani :)) bende önemsememeye karar verdim bekliyrm adeti.
aynen geride kaliyo yazan olmaynca.amaan bosser kuzum bekliycz napalim.gelsin dursun.sadece hep dikkat ederim akintilarma dhaa once enfeksiyon gecrdgm icin tik gibi kaldi bende.e bu sekilde hic olmadim ondan.bide ilk geleni gorsen kocmandi onu degerlendrdik geriside onun kalıntıları yada rahim kendini temizliyo sanirimListeyede baktım ama cok kişide kalmamış
aynen canim.bende pek anlayamadım hayir olsun
evet canim okudum bi cok ruya yorumunu ama bagdastramadim:)) isim mi dusuyo diyorm ama dini bi anlami yok :) cokta severim eski isimleri:)Leyla siyah sacli kiz anlami
Bilinc alti olablr bebek dusunuoz ya ondandr canmevet canim okudum bi cok ruya yorumunu ama bagdastramadim:)) isim mi dusuyo diyorm ama dini bi anlami yok :) cokta severim eski isimleri:)
buyuk ihtimalle canim :))Bilinc alti olablr bebek dusunuoz ya ondandr canm
Bekle bakalım bende bekliyorumaynen geride kaliyo yazan olmaynca.amaan bosser kuzum bekliycz napalim.gelsin dursun.sadece hep dikkat ederim akintilarma dhaa once enfeksiyon gecrdgm icin tik gibi kaldi bende.e bu sekilde hic olmadim ondan.bide ilk geleni gorsen kocmandi onu degerlendrdik geriside onun kalıntıları yada rahim kendini temizliyo sanirim
varsa elinde baska bi tane daha yapsana boyle kirmizilar golgeli gibi olmus.pozitif gibide degil gibide.insallah hamileliktendrKızlar