Canm artk dusun nelere ümitleniyorsam cock icn kirpigi duymstm ondn sorym dedm :)Ilk kez duydum canim goz bebekleri buyurmus ama kirpigi duymamıştım
Var bi tane test. Sabah ilk idrarla yapayimCanim yarin olmasan normal test yap erken gebelik testleri biraz skntili oluyor
Yerim seni anliyorum seni kuzum ALLAHIM sag saglim cok sirin bi bebek nasip etsin INŞALLAH ❤Canm artk dusun nelere ümitleniyorsam cock icn kirpigi duymstm ondn sorym dedm :)
Ilk idrarla yap kuzum hadi hayrlisylaVar bi tane test. Sabah ilk idrarla yapayim
Ins olur gec yumurtlamis olabilirim adetimin 18. Gununde cok akintim ve agrim oldu. Adet olmazsam pazartesi kandan baktircam.Ilk idrarla yap kuzum hadi hayrlisyla
Sağol bitanem senden de alcaz hayırlı haberler inşallahmasallah ne guzel artmis yaa cok sevindim
oyy kiyamam bizde seniMinnoslarim ben geldimmm sabah carisya indim kuzular ordanda halamlara gectik net yoktuhic gelemedim sizleri özledim kuzucanlar❤
pas tadı nasil oluyo bilmiyrm ki kuzu bu tatli gibi bi tuhaftıHamislikte pas tadi oluyor kyzum ama belkide tatli tadida oluyordur❤
insallah kuzummSağol bitanem senden de alcaz hayırlı haberler inşallah
Yaa ben adet olmadan önce eşimi öptüğümde ağzıma pas tadı geliyordu ve bunu ilk defa duydum adama sendede var mı diye soruyordum hatta ama şimdi adetim herhalde öylesine geldiHamislikte pas tadi oluyor kyzum ama belkide tatli tadida oluyordur❤
Hoşgeldin balımm benim eşimde bugün gidiyor çok üzgünüm yaMinnoslarim ben geldimmm sabah carisya indim kuzular ordanda halamlara gectik net yoktuhic gelemedim sizleri özledim kuzucanlar❤
kuzuum adet oldun mu sen yaaYaa ben adet olmadan önce eşimi öptüğümde ağzıma pas tadı geliyordu ve bunu ilk defa duydum adama sendede var mı diye soruyordum hatta ama şimdi adetim herhalde öylesine geldi
yap yap devami gelmezse yap :)) alistk artk kiz en azindan stres gidiyo var mi yok mu diyerek yemiyorz kendimizi.adet olmamakta kotu bende gecen at gec olunca emekliye ayriliyorm galiba dedim :))Bende rastlamadım.Kızlar ben gecen ay 3. Lekem gelmişti bu ay önceden leke falanda gelmedi hiç ağrımda yok göğsümde şişme acıda yok.Bu ne şimdi menepozamı giriyom yoksa akşam bir ateş bastı beniiiyarın test yapsammı bide seyden korkuyorum gecendede yaptım 1 saat sonra adet oldum ne yapsam ki beklesem mi yapıp kurtulsam mı negatifi görmekte üzcek ama
Allah kavustursun canımHoşgeldin balımm benim eşimde bugün gidiyor çok üzgünüm ya
Yaptım negatif inşallah bugun olmamda yarın olurum dr randavu alcam çünküyap yap devami gelmezse yap :)) alistk artk kiz en azindan stres gidiyo var mi yok mu diyerek yemiyorz kendimizi.adet olmamakta kotu bende gecen at gec olunca emekliye ayriliyorm galiba dedim :))
hayirlisi canim bi dhaa ki aya insallahYaptım negatif inşallah bugun olmamda yarın olurum dr randavu alcam çünkü
İns arkdsm ins bir haftadan az kaldi persembe haftaya beklyrm sabrszlkla :)Yerim seni anliyorum seni kuzum ALLAHIM sag saglim cok sirin bi bebek nasip etsin INŞALLAH ❤
Evet illaki öyke sil baştan oluyor her ay ama insan üxülüyorda hani dıkıldımda artık ya cinsellikten soğuyacağım insnhayirlisi canim bi dhaa ki aya insallah