- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
Amin kuşum inşallah Korktum kuzum3000lerde görülüyor kuzum kese ben sana goremeyebilrsin stres yapma dedim kuzum öbür hafta kesin görürsün kuzum ALLAHIN izniyle ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuşum inşallah Korktum kuzum3000lerde görülüyor kuzum kese ben sana goremeyebilrsin stres yapma dedim kuzum öbür hafta kesin görürsün kuzum ALLAHIN izniyle ❤
Aaaaa hamile olduğunu mu biliyorlardı kuzum başka çıkış alan oldu muGunaydin kizlar beni isten çıkardılar santiye bitti die cok mkralim bozuk
Hamilesin diye olmasın cnm. Üzülme herşeyde vardır bir hayırGunaydin kizlar beni isten çıkardılar santiye bitti die cok mkralim bozuk
gunahlarni almayaym ama hamile oldgnu biliyolarsa bahane uydurmus olabkrlee canim olsun boylesi dhaa hayirldr belkiGunaydin kizlar beni isten çıkardılar santiye bitti die cok mkralim bozuk
Maşallah kuzucuğaGünaydın kızlar bebişimin kalbi atıyor artık maşallah
Benim içime de öyle doğuyor hamile insan iş yapamıyor sanki bakalım benimkiler napıcakgunahlarni almayaym ama hamile oldgnu biliyolarsa bahane uydurmus olabkrlee canim olsun boylesi dhaa hayirldr belki
simdi bilmiyolarsa biraz gecince soyle.ve cikis sebebine inanmiyrsan is mahkemesine dava acablrsn cattir catirda butun hakkini alirsnBenim içime de öyle doğuyor hamile insan iş yapamıyor sanki bakalım benimkiler napıcak
Kuzum benim çalıştığım yerde arkadaşlar şefler biliyor ama müdür bilmiyor ben de söylemeyi düşünmüyorum o tarafa zaten öğrendiği an çıkış verilirse dediğin gibi yaparım gerçi performans düşüklüğü gösteriyor firma böyle yerlerdesimdi bilmiyolarsa biraz gecince soyle.ve cikis sebebine inanmiyrsan is mahkemesine dava acablrsn cattir catirda butun hakkini alirsn
Günaydın canım, maşallahhhGünaydın kızlar bebişimin kalbi atıyor artık maşallah
Canım erken gebelik testiyle alakalı bilgim yokta. Pazartesiyi bekle istersen test yapmak için, o zaman varsa silikte olsa çıkarMerhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?
Ne demekTeşekkür ederim:)
sende rapor alirsn calisablr calismayabilir diye kuzum onlar cakalsa sen daha fazlasi olcan.avukatlar ne icin var :)) fabrika ise cikarmazlar kolay kolay kucuk bi isletmeyse cikarablr yani bahaneleri daha kolay oluyoKuzum benim çalıştığım yerde arkadaşlar şefler biliyor ama müdür bilmiyor ben de söylemeyi düşünmüyorum o tarafa zaten öğrendiği an çıkış verilirse dediğin gibi yaparım gerçi performans düşüklüğü gösteriyor firma böyle yerlerde
Rapor alması kime ne fayda sağlayar ki raporluyken bile işine son verebiliyorlar. Geçenlerde haberlerde gördüm bankacı kadını süt iznindeyken performans düşüklüğü diye çıkartmışlar, dava açmış kazanmış, işe geri almışlar.sende rapor alirsn calisablr calismayabilir diye kuzum onlar cakalsa sen daha fazlasi olcan.avukatlar ne icin var :)) fabrika ise cikarmazlar kolay kolay kucuk bi isletmeyse cikarablr yani bahaneleri daha kolay oluyo
calisablr raporu canim dedgn gibi yaninda bir sahit ile birlikte.geri iadesi saglanabiliyo tabi burda is verenin biraz insafina kalmisRapor alması kime ne fayda sağlayar ki raporluyken bile işine son verebiliyorlar
Ben hep geri alındıktan sonrasını düşünüyorum aslında. Eziyet olurlar mı o kişiye diyecalisablr raporu canim dedgn gibi yaninda bir sahit ile birlikte.geri iadesi saglanabiliyo tabi burda is verenin biraz insafina kalmis