2gün damla damla geldi canım dün muslukları patlattı resmen olsun 2gün gelmeyince çok endişe ettim korktum gelince rahatladım valla ilk defa böylesi oluyor umarım Nisan ayına meleğim bana yapışıp kalırkuzuum adet oldun mu sen yaaadet bitince sogan suyuna basla hemen bende olunca basliycam canim benm uzulme hakkimzda hayirlsii vaktmz var demekki
Amin kuzu sağol valla çok zor Ya o gidince kimsem kalmayacak burdaAllah kavustursun canım
vallah insanlar garip canim olablrlerde:)Ben hep geri alındıktan sonrasını düşünüyorum aslında. Eziyet olurlar mı o kişiye diye
calisablr raporu canim dedgn gibi yaninda bir sahit ile birlikte.geri iadesi saglanabiliyo tabi burda is verenin biraz insafina kalmis
Ayyy bence d bu sefer d mobbing uygularlarBen hep geri alındıktan sonrasını düşünüyorum aslında. Eziyet olurlar mı o kişiye diye
Ne kadar kalcak kiAmin kuzu sağol valla çok zor Ya o gidince kimsem kalmayacak burda
kismet kuzu nisanda insallahh rabbim nasip eder2gün damla damla geldi canım dün muslukları patlattı resmen olsun 2gün gelmeyince çok endişe ettim korktum gelince rahatladım valla ilk defa böylesi oluyor umarım Nisan ayına meleğim bana yapışıp kalır
İçini ferah tut bakalım inşallah bir şey olmaz, bebişin rızkıyla gelecek zaten sıkma canınıAyyy bence d bu sefer d mobbing uygularlarvallahi kuzularım bizim fabrika ama yine de güvenim Yok bunlara
kiz daha dur kovdurduk isten geri aldirdikta bide eziyet ederler mi diye dusunuyrz.şom agizlilik yapmayalm.sende hemen korkma.kismet artik calisabldgn kadr calisirsn.bizim burd is kurlu aliyolar mesela 4 ay diyelm sozlesme 4 ay doluyo ondan sona şuuuut is veren goaalllss:)))) issizim benAyyy bence d bu sefer d mobbing uygularlarvallahi kuzularım bizim fabrika ama yine de güvenim Yok bunlara
amiiin amiiin bi suru amiiiin canimŞu hayırlı Cuma gününün hürmetine,
bebek isteyen arkadaşlarıma tez zamanda bebek,
evlerimize huzur,bereket,
benim gibi bebek bekleyenlere de hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip et Allahım
Süresiz sözleşme olması lazım işte canım, öyle bir düzen olmaz ki... Akıllıymış valla orası da..kiz daha dur kovdurduk isten geri aldirdikta bide eziyet ederler mi diye dusunuyrz.şom agizlilik yapmayalm.sende hemen korkma.kismet artik calisabldgn kadr calisirsn.bizim burd is kurlu aliyolar mesela 4 ay diyelm sozlesme 4 ay doluyo ondan sona şuuuut is veren goaalllss:)))) issizim ben(
is kurla gecici sozlesme yapiyolar burda kuzu iste 4 aylik 6 aylik.doluncada bi bahaneyle atiyolar.istihdam zaten cok az bide boyle olunca daha da cogaliyo.bereketli topraklr diye fabrika acmalarna izin vermiyolar.acilanlarda hep tekstil oda her ay maasini verirlerse ne alaaSüresiz sözleşme olması lazım işte canım, öyle bir düzen olmaz ki... Akıllıymış valla orası da..
Tarım mı yapıyorlar o zaman orda, sahi nerede yaşıyorsun?is kurla gecici sozlesme yapiyolar burda kuzu iste 4 aylik 6 aylik.doluncada bi bahaneyle atiyolar.istihdam zaten cok az bide boyle olunca daha da cogaliyo.bereketli topraklr diye fabrika acmalarna izin vermiyolar.acilanlarda hep tekstil oda her ay maasini verirlerse ne alaa
İçini ferah tut bakalım inşallah bir şey olmaz, bebişin rızkıyla gelecek zaten sıkma canını
İnşallah canlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin . Kızlar benim bir sorum daha var şimdi biz keseyi göremedik henüz doktora da soramadık biz eşimle kardeş modundayız nerdeyse 15 20 gündürkiz daha dur kovdurduk isten geri aldirdikta bide eziyet ederler mi diye dusunuyrz.şom agizlilik yapmayalm.sende hemen korkma.kismet artik calisabldgn kadr calisirsn.bizim burd is kurlu aliyolar mesela 4 ay diyelm sozlesme 4 ay doluyo ondan sona şuuuut is veren goaalllss:)))) issizim ben(
edirne canim.tarim agirlikli ciftcilikten kazaniyolar daha cok.burda kimyavi icerikli fabrikalar acilmiyo acilanlarida kapattiriyolar bide bu ergene kirliligi yuzunden artk hic acilmiyoTarım mı yapıyorlar o zaman orda, sahi nerede yaşıyorsun?
siz bi uc aylik oalana kadaaar kardes kardes uyuyn:))) sora doktora sorarsn bi tehlike varsa o soyler zaten kuzumİnşallah canlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin . Kızlar benim bir sorum daha var şimdi biz keseyi göremedik henüz doktora da soramadık biz eşimle kardeş modundayız nerdeyse 15 20 gündüryapmıcaz mı diye soruyor benimki ben de keseyi göremedim ya düşük tehlikesi olur mu diye korkuyorum bekleyim sizce dimi
Hayat çok zor oldu artık ya nerdeyse bedava çalıştıracaklar insanları bizde de iki aydır zam olayı vardı hala yapacaklar maaşlar çok düşükis kurla gecici sozlesme yapiyolar burda kuzu iste 4 aylik 6 aylik.doluncada bi bahaneyle atiyolar.istihdam zaten cok az bide boyle olunca daha da cogaliyo.bereketli topraklr diye fabrika acmalarna izin vermiyolar.acilanlarda hep tekstil oda her ay maasini verirlerse ne alaa
olsun kuzu sen sesini cikarma bosser :)) zam olur :)Hayat çok zor oldu artık ya nerdeyse bedava çalıştıracaklar insanları bizde de iki aydır zam olayı vardı hala yapacaklar maaşlar çok düşük
Galiba öyle yapcam valla kuzum bebişten kıymetli değil beklesinsiz bi uc aylik oalana kadaaar kardes kardes uyuyn:))) sora doktora sorarsn bi tehlike varsa o soyler zaten kuzum