❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Merhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?

Reactions: FS5
simdi bilmiyolarsa biraz gecince soyle.ve cikis sebebine inanmiyrsan is mahkemesine dava acablrsn cattir catirda butun hakkini alirsn
Kuzum benim çalıştığım yerde arkadaşlar şefler biliyor ama müdür bilmiyor ben de söylemeyi düşünmüyorum o tarafa zaten öğrendiği an çıkış verilirse dediğin gibi yaparım gerçi performans düşüklüğü gösteriyor firma böyle yerlerde

Merhaba. Bat 8 mart göğüslerim 10 gündür şiş ve ağrıyor. Kasıklarımda 3-4 gündür batma oluyor. Özellikle sabah uyandığımda çok oluyor. Sizce hamile olabilir miyim? Erken gebelik testi alsam sonuç çıkar mı?

Canım erken gebelik testiyle alakalı bilgim yokta. Pazartesiyi bekle istersen test yapmak için, o zaman varsa silikte olsa çıkar

sende rapor alirsn calisablr calismayabilir diye kuzum onlar cakalsa sen daha fazlasi olcan.avukatlar ne icin var :)) fabrika ise cikarmazlar kolay kolay kucuk bi isletmeyse cikarablr yani bahaneleri daha kolay oluyo

Camelwhite Canım gebelikten dolayı işten çıkartamazlar ama evet performans düşüklüğünü bahane gösteriyorlar, önemli olan aksini ispatlamak gebelikten dolayı çıkarttılarını kanıtlarsan 1 şahit gerekli, bu durumda fabrikaya dava açabilir, geri işe iadeni isteyebilirsin. Bu bizim hakkımız

sende rapor alirsn calisablr calismayabilir diye kuzum onlar cakalsa sen daha fazlasi olcan.avukatlar ne icin var :)) fabrika ise cikarmazlar kolay kolay kucuk bi isletmeyse cikarablr yani bahaneleri daha kolay oluyo
Rapor alması kime ne fayda sağlayar ki raporluyken bile işine son verebiliyorlar. Geçenlerde haberlerde gördüm bankacı kadını süt iznindeyken performans düşüklüğü diye çıkartmışlar, dava açmış kazanmış, işe geri almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…