- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
Bebiş mi yapıyor kiagizimda garip bi tat var kizceler sekerli gibi boyle tatli yemisim gibi su iciyrm su tatli geliyooo
Ayyy inşaallah darısı bana bugün biraz daha yoğundu bakalım yarın ne olacakSon bir kaç ay erken olmaya başladım adet düzenin değişti yoğun gelmemeye başladı daha az sürdü gün olarak sonra da hamile olduğumu öğrendim canım
gunduz cok musait olamıyorum ev çocuk yemek ders çalışıyorum.Yoksa bskıp bazen cıkıyorumselaamm nerdesinz mari siz buralar sarmiyo mu artik sizii kimse yazmiyooo_Masalim_ nirdesin
kiz daha 10 gunden fazla var adete :)) ne bilim baktm netten mide problemide olablrms hic agirmiyo midem ama :)Bebiş mi yapıyor ki
masalim yok bugun hic girmedi neden acaba bakardi illaC
gunduz cok musait olamıyorum ev çocuk yemek ders çalışıyorum.Yoksa bskıp bazen cıkıyorum
Olsun umut etmek güzel şeykiz daha 10 gunden fazla var adete :)) ne bilim baktm netten mide problemide olablrms hic agirmiyo midem ama :)
masalim yok bugun hic girmedi neden acaba bakardi illa
Minnoslarim ben geldimmm sabah carisya indim kuzular ordanda halamlara gectik net yoktuOlsun umut etmek güzel şey_Masalim_ nerdesiiinnn
Yap kuzum ya benceBende rastlamadım.Kızlar ben gecen ay 3. Lekem gelmişti bu ay önceden leke falanda gelmedi hiç ağrımda yok göğsümde şişme acıda yok.Bu ne şimdi menepozamı giriyom yoksa akşam bir ateş bastı beniiiyarın test yapsammı bide seyden korkuyorum gecendede yaptım 1 saat sonra adet oldum ne yapsam ki beklesem mi yapıp kurtulsam mı negatifi görmekte üzcek ama
Kuzummm valla benim esimde evde bilgisayar da futbol oynarken bende bu oyunu oynarımsevindim kuzum canin sıkılmaz en azindan vakit gecer :)) yemek oyununu ben cok oynuyrom esim cok kiziyo ona bide remzi diyo :))
Özledik kuzum seni ❤Gunaydın tatlım iyiyz sen naslsn bakalm varmı gelen giden
Cok güzel kuzumKuzum işleme değil bu bütün örülüyo ben tunus işi bilmiyorum şişle örüyorum işleyecem onun için işim uzadı birazEki Görüntüle 1961075
Ilk kez duydum canim goz bebekleri buyurmus ama kirpigi duymamıştımKızlae birsey sorcam hamilelerde kirpikleri birbirne yapışırmıs dogrumu benim ki öle :)
3000lerde görülüyor kuzum kese ben sana goremeyebilrsin stres yapma dedim kuzum öbür hafta kesin görürsün kuzum ALLAHIN izniyle ❤Kızlar sonucum 1526 çıkmış doktor haftaya görürüz keseyi dedi normal mı sizce
Hamislikte pas tadi oluyor kyzum ama belkide tatli tadida oluyordur❤agizimda garip bi tat var kizceler sekerli gibi boyle tatli yemisim gibi su iciyrm su tatli geliyooo
Canim yarin olmasan normal test yap erken gebelik testleri biraz skntili oluyorKizlar bu gun erken gebelik testi yaptim. Negatif. Ama aksam adet olacakmışım gibi karnim agridi ve camarisima leke birakacak kadar kahverengi kan geldi. Yarin adet gunum. Ya adet olucam ya da yerlesme kanamasi.