❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

tek bildigim tunus isi canim bitane yaptm kalindi ip cok kalin oldu bdie ince aldm onu yapiyorm cesit cesit ypcm bebek olana kadarbu gidisle seninki de cok guzel ya onu deniycem sagolcanim
rica ederim canim.ornege bak ilk yaptgn sekilde olmuyo benm oyle oldu sonratan anladim zinciride ornekle birlikte yurutuyosn.yaparsın sen zTen canim

Kızlar ben gittim Benim kese yine görünmedi beyaz bir kısım görüyorum ama çok emin değilim dedi yine kan aldı ben dış gebelik diye korkmaya başladım artık ya

İnşallah Can'ım beyaz bir şey göründü ama çok net olamadı kan istedi ay inşallah görürüm haftaya kuzum
Gorursun m. Etme aklını kurcalama dıs geblkle falan degerınde guzel artıo sanrm bı problem yoktr haftaya gorup keyfnı cıkarrsın.

Gorursun m. Etme aklını kurcalama dıs geblkle falan degerınde guzel artıo sanrm bı problem yoktr haftaya gorup keyfnı cıkarrsın.
Cnm cok iyi 1500 de vaginal yaklaşık 5000 de karından görünür. Yani 4 güne kesin görülür cnm.sakın kötü düşünme
İnşallah canlarım haftaya gidicem bakalım inşallah bu sefer görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…