- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
rica ederim canim.ornege bak ilk yaptgn sekilde olmuyo benm oyle oldu sonratan anladim zinciride ornekle birlikte yurutuyosn.yaparsın sen zTen canimtek bildigim tunus isi canim bitane yaptm kalindi ip cok kalin oldu bdie ince aldm onu yapiyorm cesit cesit ypcm bebek olana kadarbu gidisle seninki de cok guzel ya onu deniycem sagolcanim
gelmedi canimya ama biseyler akiyor gibi hissedyorum sabah beeyaz bi akinti vardi pedde belli olmuyor cikardm ic camasirmda beyaz aknti vardiYok canım gelmedi inşallah 9 ay gelmez sende durum ne kuzum
insAllah yapablrm bakalm canimrica ederim canim.ornege bak ilk yaptgn sekilde olmuyo benm oyle oldu sonratan anladim zinciride ornekle birlikte yurutuyosn.yaparsın sen zTen canim
insAllah 9ay gelmez canim ya ❤❤❤Yok canım gelmedi inşallah 9 ay gelmez sende durum ne kuzum
Idrara sıkısık gır gorunur canm aklına oyle seler gtrme degldr dıs gblik falanKızlar ben gittim Benim kese yine görünmedi beyaz bir kısım görüyorum ama çok emin değilim dedi yine kan aldı ben dış gebelik diye korkmaya başladım artık ya
Normal haftaya ıdrara sıkısık gırersen mutlaka gorunıcktırKızlar sonucum 1526 çıkmış doktor haftaya görürüz keseyi dedi normal mı sizce
Cnm iyidir inşallah. Karnından baktıysa o yuzdendr üzülme. Degerin nezaman çıkacakKızlar ben gittim Benim kese yine görünmedi beyaz bir kısım görüyorum ama çok emin değilim dedi yine kan aldı ben dış gebelik diye korkmaya başladım artık ya
İnşallah Can'ım beyaz bir şey göründü ama çok net olamadı kan istedi ay inşallah görürüm haftaya kuzumNormal haftaya ıdrara sıkısık gırersen mutlaka gorunıcktır
Değerim çıktı Can'ım cumartesi 105 ti bugün 1526 olmuşCnm iyidir inşallah. Karnından baktıysa o yuzdendr üzülme. Degerin nezaman çıkacak
Cnm cok iyi 1500 de vaginal yaklaşık 5000 de karından görünür. Yani 4 güne kesin görülür cnm.sakın kötü düşünmeKızlar sonucum 1526 çıkmış doktor haftaya görürüz keseyi dedi normal mı sizce
Gorursun m. Etme aklını kurcalama dıs geblkle falan degerınde guzel artıo sanrm bı problem yoktr haftaya gorup keyfnı cıkarrsın.İnşallah Can'ım beyaz bir şey göründü ama çok net olamadı kan istedi ay inşallah görürüm haftaya kuzum
Gorursun m. Etme aklını kurcalama dıs geblkle falan degerınde guzel artıo sanrm bı problem yoktr haftaya gorup keyfnı cıkarrsın.
İnşallah canlarım haftaya gidicem bakalım inşallah bu sefer görürümCnm cok iyi 1500 de vaginal yaklaşık 5000 de karından görünür. Yani 4 güne kesin görülür cnm.sakın kötü düşünme
Aminnn rabbim herkese nasip etsin inşallahDarısı bize inşallah. Bekleyen herkese
masallah ne guzel artmis yaa cok sevindimDeğerim çıktı Can'ım cumartesi 105 ti bugün 1526 olmuş
Son bir kaç ay erken olmaya başladım adet düzenin değişti yoğun gelmemeye başladı daha az sürdü gün olarak sonra da hamile olduğumu öğrendim canımAz olduktan sonraki ay mı olmuştu canım