❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kiz bu tek parca mi anam ben bunu biraz zor yaparim :)) hani ortasi misinali sisle mi ordun nasil ettin nasil yaptın
Yok kuzum bütün ördüm ben zor oldu şişle ağırlaştı kaç defa ördüm söktüm sayılarını denk getirmek için 254 ilmekle başladım 9 sıra haroşa ördüm sonra örneği işlemek için kutuları kurdum 9 haroşa 40 düz en son kenarı 9 haroşa ördüm düzlerin kenarında ki haroşalar yukarı doğru sayınca 21 haroşa olunca 9 sıra haroşa ördüm

Bu da kenarına oyası dikilmiş hali canım işlemesi kaldı tabi el işi orlonu alırsam tembellik etmeyip çarşıya inersem

Kızlae birsey sorcam hamilelerde kirpikleri birbirne yapışırmıs dogrumu benim ki öle :)

kuzum bu nasil.oluyor ya ben duz yukari dogru oruyorum renkli renkli
tunus isi diyolar buna kuzum ben 300 zincir cektm battaniye icin.siste oldugu gibi ilmek cikardim tigin uzerine 15 tane.nasil anlataym şimdi bilemedim.ben o fotodan cikardm örneği cunku anlatimi tam yapmamislar.tunus isi ormeyi biliyosn sanirim bilmiyosanda netten videolaei var du benim ornegini cikardgmn linkini aticam simdi

tek bildigim tunus isi canim bitane yaptm kalindi ip cok kalin oldu bdie ince aldm onu yapiyorm cesit cesit ypcm bebek olana kadarbu gidisle seninki de cok guzel ya onu deniycem sagolcanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…