- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Iyım cnm cok sukur telfnm bzuldu esimden giriom frsat buldkca oyle sen naslsn canmSelam canım nasılsın? Uzun zamandır görmüyorum seni
Gunaydın tatlım iyiyz sen naslsn bakalm varmı gelen gidenGünaydın kuzucanlar nasılsınız
Rabbim daha iyi etsin canım daha gelen giden yok kuzum iki göğsümde koltuk altıma yakın yerden acıyo göğüslerim de gözle görülür büyüme var bat bugün ama eğer adet olmazsam p.tesi günü kan vermeye gidecem kısmet bekliyorumGunaydın tatlım iyiyz sen naslsn bakalm varmı gelen giden
kuzuu senin mi vardi tunus isi islemeli battaniyen.sen atmıştın galiba tekrar resmini atar misiiiin.tunus isine sardim iki gundur ve ogrendim :))
at goreym kuzu tunus isiydide nasildi onu hatirlamiyrm.beyaz mavi yelkenli falan diye hatirliyrmEvet kuzu ama modelli değildi atayım mı yine
Gunaydın kızlar yarın bat gunum ama kasıklarım ağrıyo ara ara bugunde olabilirim
Günaydın tüm kuzucanlarGünaydın canlarım
Yok balım benim ki düz renkli iplerden oat goreym kuzu tunus isiydide nasildi onu hatirlamiyrm.beyaz mavi yelkenli falan diye hatirliyrm
Ayyy inşaallah gelmez bebeğin seninledir canımRabbim daha iyi etsin canım daha gelen giden yok kuzum iki göğsümde koltuk altıma yakın yerden acıyo göğüslerim de gözle görülür büyüme var bat bugün ama eğer adet olmazsam p.tesi günü kan vermeye gidecem kısmet bekliyorum
hee taam ozaman karistrdm ben sen diye hatirladim :) sagol kuzum.bak bende buna basladim ornegi bu yani.Yok balım benim ki düz renkli iplerden oZeytin_yesili nindi yanlış hatırlamıyorsam
kuzuuu senin battaniyenin resmini gonder gelsin :)) ornegine bakiciim deRabbim daha iyi etsin canım daha gelen giden yok kuzum iki göğsümde koltuk altıma yakın yerden acıyo göğüslerim de gözle görülür büyüme var bat bugün ama eğer adet olmazsam p.tesi günü kan vermeye gidecem kısmet bekliyorum
Ayy bak buda güzelmiş canımhee taam ozaman karistrdm ben sen diye hatirladim :) sagol kuzum.bak bende buna basladim ornegi bu yani.
guzel kuzu benmde hosuma gitti ama tarifini tam açıklamamışlar dunden beri anca cozebldm or sok or sok :)) ama basitmiş yaniAyy bak buda güzelmiş canım
Bende boyundan başlamalı yelek başlamaya çalışıyorum şbende ör sök modundayımguzel kuzu benmde hosuma gitti ama tarifini tam açıklamamışlar dunden beri anca cozebldm or sok or sok :)) ama basitmiş yani
oyyy delirirsn ben 3 gun ugrastm baslayamdm oturtamadm hic bi yerdede ornegi aciklamamislar olmuyo.yaparsan ornegi isterim aciklamali:))Bende boyundan başlamalı yelek başlamaya çalışıyorum şbende ör sök modundayım
Benim arkadaşım var o baya becerikli canım ondan yardım alacağım anladığım kadarıyla anlatırım sanaoyyy delirirsn ben 3 gun ugrastm baslayamdm oturtamadm hic bi yerdede ornegi aciklamamislar olmuyo.yaparsan ornegi isterim aciklamali:))
Hadı hayrlısı canm bnm umarım gonlundeki gbi olurRabbim daha iyi etsin canım daha gelen giden yok kuzum iki göğsümde koltuk altıma yakın yerden acıyo göğüslerim de gözle görülür büyüme var bat bugün ama eğer adet olmazsam p.tesi günü kan vermeye gidecem kısmet bekliyorum
Hadı hayrlısı canm bnm umarım gonlundeki gbi olurRabbim daha iyi etsin canım daha gelen giden yok kuzum iki göğsümde koltuk altıma yakın yerden acıyo göğüslerim de gözle görülür büyüme var bat bugün ama eğer adet olmazsam p.tesi günü kan vermeye gidecem kısmet bekliyorum
Kuzum işleme değil bu bütün örülüyo ben tunus işi bilmiyorum şişle örüyorum işleyecem onun için işim uzadı birazkuzuuu senin battaniyenin resmini gonder gelsin :)) ornegine bakiciim de
Tünaydın tatlım nasılsınGünaydın tüm kuzucanlar