- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
İnşallah kuzum Rabbim her kadına anneliği tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyy inşaallah gelmez bebeğin seninledir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum Rabbim her kadına anneliği tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyy inşaallah gelmez bebeğin seninledir canım
Amin inşallah kuzumHadı hayrlısı canm bnm umarım gonlundeki gbi olur
kiz bu tek parca mi anam ben bunu biraz zor yaparim :)) hani ortasi misinali sisle mi ordun nasil ettin nasil yaptınKuzum işleme değil bu bütün örülüyo ben tunus işi bilmiyorum şişle örüyorum işleyecem onun için işim uzadı biraz Eki Görüntüle 1961075
tamam kuzu ogrem sora da bana ogretrsnBenim arkadaşım var o baya becerikli canım ondan yardım alacağım anladığım kadarıyla anlatırım sana
Yok kuzum bütün ördüm ben zor oldu şişle ağırlaştı kaç defa ördüm söktüm sayılarını denk getirmek için 254 ilmekle başladım 9 sıra haroşa ördüm sonra örneği işlemek için kutuları kurdum 9 haroşa 40 düz en son kenarı 9 haroşa ördüm düzlerin kenarında ki haroşalar yukarı doğru sayınca 21 haroşa olunca 9 sıra haroşa ördümkiz bu tek parca mi anam ben bunu biraz zor yaparim :)) hani ortasi misinali sisle mi ordun nasil ettin nasil yaptın
o yelkenleri capalari sonradan isledin yanii kolaymış yaa ben hepsini bir oruluyo sandim kaydedeym bunuBu da kenarına oyası dikilmiş hali canım işlemesi kaldı tabi el işi orlonu alırsam tembellik etmeyip çarşıya inersem Eki Görüntüle 1961092
kenari sisle sanirim yoksa tig mi anlayamadimBu da kenarına oyası dikilmiş hali canım işlemesi kaldı tabi el işi orlonu alırsam tembellik etmeyip çarşıya inersem Eki Görüntüle 1961092
Canım hepsi şişle örülüyo battaniyenin yelkenler sonradan işleyecemk
kenari sisle sanirim yoksa tig mi anlayamadim
tamam kuzum sagolsn.bakicam bakalm bunude deniycem bi araCanım hepsi şişle örülüyo battaniyenin yelkenler sonradan işleyecem
İnşallah canım maşallah çok hamaratsın nazar değmesintamam kuzum sagolsn.bakicam bakalm bunude deniycem bi ara
kuzum gelmedi dimi kirmizilarCanım hepsi şişle örülüyo battaniyenin yelkenler sonradan işleyecem
kuzum bu nasil.oluyor ya ben duz yukari dogru oruyorum renkli renklihee taam ozaman karistrdm ben sen diye hatirladim :) sagol kuzum.bak bende buna basladim ornegi bu yani.
Cnm bnde ki battaniye de kolayCanım hepsi şişle örülüyo battaniyenin yelkenler sonradan işleyecem
sagol canim ama sende oylesin ordugn cok guzelİnşallah canım maşallah çok hamaratsın nazar değmesin
tunus isi diyolar buna kuzum ben 300 zincir cektm battaniye icin.siste oldugu gibi ilmek cikardim tigin uzerine 15 tane.nasil anlataym şimdi bilemedim.ben o fotodan cikardm örneği cunku anlatimi tam yapmamislar.tunus isi ormeyi biliyosn sanirim bilmiyosanda netten videolaei var du benim ornegini cikardgmn linkini aticam simdikuzum bu nasil.oluyor ya ben duz yukari dogru oruyorum renkli renkli
http://www.elisihobiler.com/tunus-isi-bebek-battaniyeleri-ve-anlatimli-yapilisi/kuzum bu nasil.oluyor ya ben duz yukari dogru oruyorum renkli renkli
tek bildigim tunus isi canim bitane yaptm kalindi ip cok kalin oldu bdie ince aldm onu yapiyorm cesit cesit ypcm bebek olana kadarbu gidisle seninki de cok guzel ya onu deniycem sagolcanimtunus isi diyolar buna kuzum ben 300 zincir cektm battaniye icin.siste oldugu gibi ilmek cikardim tigin uzerine 15 tane.nasil anlataym şimdi bilemedim.ben o fotodan cikardm örneği cunku anlatimi tam yapmamislar.tunus isi ormeyi biliyosn sanirim bilmiyosanda netten videolaei var du benim ornegini cikardgmn linkini aticam simdi
Yok canım gelmedi inşallah 9 ay gelmez sende durum ne kuzumkuzum gelmedi dimi kirmizilar