❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

allah allah eskisi gibi kucuk bisey mi kuzum.agrin yoksa sorun etme
1 damladan az minicik kuzum sefaf akintiya karismis bi seklde cogu sefaf akinti icinde cok az kirmizimsi leke ? Agrim hic yok kuzum cok sukur doktor anlar di dimi kuzu ? Rahim buyumesinden dedi bakti ultrosyondan kalbinide dineldik cok şükür ama noye devam etti ?

Hersey derken organlarmı.Cinsiyet fiziki yapı belli olduğuma göre.Sın aylarına doğru ayrıntılı ultrasyon çektircek
Yok kuzum hani ALLAH korusun bebek asaga gelseydi neblym iste ALLAHIM korusun düşük duurmu olsa soylemeye bile dilim varmiyor valla

Yok kuzum hani ALLAH korusun bebek asaga gelseydi neblym iste ALLAHIM korusun düşük duurmu olsa soylemeye bile dilim varmiyor valla
kuzu dusuk olsaydi o kanama gelmedn once agrin olurdu.bu kimyasalda bile bana sabah bi agri girdi zaten o an anladim bi sorun oldugunu.vucut tepki yapar kotu bisey olsa.senin rahim buyuy bebsi kilo aliyo haliyle gelir biraz kanama.kimisinde oluyo kimsiisnde olmuyo.buyuk tuvaletni yaparken kabiz falansan fazla zorlanma ondanda olablr

Çocuk aşağıda olsa dr söyler canım kötuyu çagırma dua et şeytan aklına vesvese sokmasın doğum nikah ölüm şaşmaz canım bebeğinin sağlıklı doğması için Allah rızası için birine sadaka ver sadaka her kazayı brlayı defeder inşallah birini sevindirmek çok sevap

Bugun verdim kuzum tamam kuzum ALLAHIM korusun kuzum tamam kuzum kotuyu cagrmym kuzum oy cok sagol kuzum

Aynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…