yumurtluyon gıdgıdakkk yarınıda değerlendiroyy cok agrim var.vajinanin ust kismi agriyo yumurta aki geliyo.ben bu ay hamile kalmazsam yaza kadar da kalamam zati yazin bunu bi kenara
Canım korkma şimdi kac haftalık milletin bildiğin adet gibi oluyprda doğuruyor ama çoğalırsa git bitanemKizlar yine geldi akintinin icinde kirimzimsi leke
1 damladan az kuzum sefaf akiniin icine karismis kirmizi leke var doktorum anlardi dimi kzuu bisi olsaydi ? Oda dogru kuzumCanım korkma şimdi kac haftalık milletin bildiğin adet gibi oluyprda doğuruyor ama çoğalırsa git bitanem
allah allah eskisi gibi kucuk bisey mi kuzum.agrin yoksa sorun etmeKizlar yine geldi akintinin icinde kirimzimsi leke
E tabiki anlardı ilişki falan oldumu1 damladan az kuzum sefaf akiniin icine karismis kirmizi leke var doktorum anlardi dimi kzuu bisi olsaydi ? Oda dogru kuzum
ben ayda kac kez yumurtlyrm anlamadim ki.ayni hamilelgmdeki gibi kasik agrisi cekiyrm suan.ayak ust sute atamiyrm ayakalrmi toplaym oturaniyrm kasiklara baski olunca agri oluyo.bi sag bi solY
yumurtluyon gıdgıdakkk yarınıda değerlendir
1 damladan az minicik kuzum sefaf akintiya karismis bi seklde cogu sefaf akinti icinde cok az kirmizimsi leke ? Agrim hic yok kuzum cok sukur doktor anlar di dimi kuzu ? Rahim buyumesinden dedi bakti ultrosyondan kalbinide dineldik cok şükür ama noye devam etti ?allah allah eskisi gibi kucuk bisey mi kuzum.agrin yoksa sorun etme
Yok kuzum korkudan olmuyor ben panik atak oldum sanirimE tabiki anlardı ilişki falan oldumu
Olsuun ağrı oluyor yumurtlarken gunlerce surebiliyırmuş değerlendirben ayda kac kez yumurtlyrm anlamadim ki.ayni hamilelgmdeki gibi kasik agrisi cekiyrm suan.ayak ust sute atamiyrm ayakalrmi toplaym oturaniyrm kasiklara baski olunca agri oluyo.bi sag bi sol
degerlendrcm mecbur bu agriyla nasil olcak ne bileum bakcaz artikOlsuun ağrı oluyor yumurtlarken gunlerce surebiliyırmuş değerlendir
Olma canım Rabbim en iyi emanetcidir ona bırak en iyi koruyan gözetendirYok kuzum korkudan olmuyor ben panik atak oldum sanirim
Degerlendor balimdegerlendrcm mecbur bu agriyla nasil olcak ne bileum bakcaz artik
Oyle tabi kuzum bin şükür ❤ kuzu sence ultorsynda hersey belli olur mu ?Olma canım Rabbim en iyi emanetcidir ona bırak en iyi koruyan gözetendir
Hersey derken organlarmı.Cinsiyet fiziki yapı belli olduğuma göre.Sın aylarına doğru ayrıntılı ultrasyon çektircekOyle tabi kuzum bin şükür ❤ kuzu sence ultorsynda hersey belli olur mu ?
Yok kuzum hani ALLAH korusun bebek asaga gelseydi neblym iste ALLAHIM korusun düşük duurmu olsaHersey derken organlarmı.Cinsiyet fiziki yapı belli olduğuma göre.Sın aylarına doğru ayrıntılı ultrasyon çektircek
kuzu dusuk olsaydi o kanama gelmedn once agrin olurdu.bu kimyasalda bile bana sabah bi agri girdi zaten o an anladim bi sorun oldugunu.vucut tepki yapar kotu bisey olsa.senin rahim buyuy bebsi kilo aliyo haliyle gelir biraz kanama.kimisinde oluyo kimsiisnde olmuyo.buyuk tuvaletni yaparken kabiz falansan fazla zorlanma ondanda olablrYok kuzum hani ALLAH korusun bebek asaga gelseydi neblym iste ALLAHIM korusun düşük duurmu olsasoylemeye bile dilim varmiyor valla
Çocuk aşağıda olsa dr söyler canım kötuyu çagırma dua et şeytan aklına vesvese sokmasın doğum nikah ölüm şaşmaz canım bebeğinin sağlıklı doğması için Allah rızası için birine sadaka ver sadaka her kazayı brlayı defeder inşallah birini sevindirmek çok sevapYok kuzum hani ALLAH korusun bebek asaga gelseydi neblym iste ALLAHIM korusun düşük duurmu olsasoylemeye bile dilim varmiyor valla
Bugun verdim kuzum tamam kuzum ALLAHIM korusun kuzum tamam kuzum kotuyu cagrmym kuzum oy cok sagol kuzumÇocuk aşağıda olsa dr söyler canım kötuyu çagırma dua et şeytan aklına vesvese sokmasın doğum nikah ölüm şaşmaz canım bebeğinin sağlıklı doğması için Allah rızası için birine sadaka ver sadaka her kazayı brlayı defeder inşallah birini sevindirmek çok sevap
Aynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degilkuzu dusuk olsaydi o kanama gelmedn once agrin olurdu.bu kimyasalda bile bana sabah bi agri girdi zaten o an anladim bi sorun oldugunu.vucut tepki yapar kotu bisey olsa.senin rahim buyuy bebsi kilo aliyo haliyle gelir biraz kanama.kimisinde oluyo kimsiisnde olmuyo.buyuk tuvaletni yaparken kabiz falansan fazla zorlanma ondanda olablr