- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Haklısın kuzum işte kadınlık hormonları rahat durmuyor ki şimdi de gülesim var ne yapacağımı şaşırdım yavaş yavaş sıyırtanlar grubuna dahil olacam galibaüzülme canım bir işe yaramıyor benımde 2 gın sonra ama hiç aldırmıyorum
Kuzum cevaplaya basınca o anda telde net gitmiş oluyor gönderdiğin mesajı paylaştığını göremiyorsun ne kadar çok cevaplaya basarsan o kadar çok mesaj sayfa da yayınlanıyoCanım yazdıkların geliyor arka arkaya gönder mi yapıyorsun?
nette sorun var ck yavas duraklatlyor bnde gondermiyor sandm canmCanım yazdıkların geliyor arka arkaya gönder mi yapıyorsun?
Sinirlerin bozukmuştur abdest al dua et canımHaklısın kuzum işte kadınlık hormonları rahat durmuyor ki şimdi de gülesim var ne yapacağımı şaşırdım yavaş yavaş sıyırtanlar grubuna dahil olacam galiba
noldu kuzum adet mi oldunKuzum cevaplaya basınca o anda telde net gitmiş oluyor gönderdiğin mesajı paylaştığını göremiyorsun ne kadar çok cevaplaya basarsan o kadar çok mesaj sayfa da yayınlanıyo
Kuzum yumurtlmami acaba?oyy cok agrim var.vajinanin ust kismi agriyo yumurta aki geliyo.ben bu ay hamile kalmazsam yaza kadar da kalamam zati yazin bunu bi kenara
Canim kac unde bi oluyosun 2 kere oluyomus bazen canimKızlar bsey sorcam bir ayda iki kez yumurtlama olur mu böyle bir durumda adet günü hangisine hesaplanır
Orasi hic belli olmaz canim. Belki bu ay belki gelecek ay rabbimden umit kesilmezoyy cok agrim var.vajinanin ust kismi agriyo yumurta aki geliyo.ben bu ay hamile kalmazsam yaza kadar da kalamam zati yazin bunu bi kenara
evet kuzum bugun geldi sabah kocaman bi yumirta aki kivvaminda akintim.bariz oydu.hatta netten bile baktm nasil oluyo diye kesin yimirtadir:))Kuzum yumurtlmami acaba?
Nadiren de olsa olabiliyormus.Kızlar bsey sorcam bir ayda iki kez yumurtlama olur mu böyle bir durumda adet günü hangisine hesaplanır
totem yapiyorm kendi kendime iste canim.yaza kadr bu ay bi daha ki ay mi diye diye gecicek iste.yaz sonu testlere basliycm genetik içinOrasi hic belli olmaz canim. Belki bu ay belki gelecek ay rabbimden umit kesilmez
İlaç kullanmstm cnm 14.gun yumurtladm ve catladi 6 gub vardi adet günüme 3 gün once ovulasyon testi yaptm pozitif çıktı bugün siliklesms iki kez yumurtlama oldu galba 28gunde bir oluyrmCanim kac unde bi oluyosun 2 kere oluyomus bazen canim
Kuzu değerlendir bugunu ay kiz olcak gibo hisettimya ❤evet kuzum bugun geldi sabah kocaman bi yumirta aki kivvaminda akintim.bariz oydu.hatta netten bile baktm nasil oluyo diye kesin yimirtadir:))
kopek dusman derler kuzu ama nette daha farkli anlamlarda cikiyo hayirlara ciksin insallahKizlar ben buyuk büyük kopekler gördüm esim uzerime kapanip o kopeklerden beni koruyordu ama her yerde kotu kopekler vardi rüyamda oyle kotu uyandimki ne anlami var acaba
Bugunleri degerlendr canim iki kere yumurltamissin adet günün nezamn?İlaç kullanmstm cnm 14.gun yumurtladm ve catladi 6 gub vardi adet günüme 3 gün once ovulasyon testi yaptm pozitif çıktı bugün siliklesms iki kez yumurtlama oldu galba 28gunde bir oluyrm
6gun sonra cnmBugunleri degerlendr canim iki kere yumurltamissin adet günün nezamn?