Gayet normal paniğin ama psikolojini dahada çökertme canım.Helal oldun sende bizim dertlerimizi dinliyosun.Doğduktan sonra annelik daha zor şimdi ağlamasını bari duymuyosun şimdiden sıkıntı etme.Güce ve sabra çok ihtiyacın olcakAynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil
olsun kuzum sen yaz buraya ama kendine sikinti yapmaAynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil
Bekle canım bugun test yaptın heralkizlar birseyler akiyor gibi oluyor ama bakyorum gelen giden yok ya :/
yaptim ama sabah yapmadim bi etkisi olurmuki varsada cikmadimi acaba sabah yapmamistimBekle canım bugun test yaptın heral
Ya geç döllenmeyse çıkmaz en son ilişkinden say ama erkense en az 15 gun sonra cıkıyormuş embrıyo 5 gunde yerleşiyormuş çünküyaptim ama sabah yapmadim bi etkisi olurmuki varsada cikmadimi acaba sabah yapmamistim
en son iliskiden 10gun bile gecmedi daha :/ gec dollenme olabilir buyuk ihtimal yarin genede kan verecegim insAllah adet olmassamYa geç döllenmeyse çıkmaz en son ilişkinden say ama erkense en az 15 gun sonra cıkıyormuş embrıyo 5 gunde yerleşiyormuş çünkü
aynen canım testlerle uğrraşmaen son iliskiden 10gun bile gecmedi daha :/ gec dollenme olabilir buyuk ihtimal yarin genede kan verecegim insAllah adet olmassam
günaydın kuşumhepiniz gece kuşusunuz valla bende erkenden geliyorum akşam fırsatım olmuyor
gunaydın hanımlar nasılsınız
günaydın kuşumaynen biz erkenciyiz çalışıyoruz malum
bende iyiiym cnm cok şükür bide midem bulanmasa daha iyi olucamGünaydınn iyiyiz canım sen nasılsın?
evettttt aynen çok özeniyorum bu ara ben deevde olsak bizde uyuruz neguzel
Panik yapma canım bisi olmaz Allahın izniyle doktor demiş bak normal diyeAynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil
Günaydın canım sen nasılsın benim midem bulanıyor birkaç gündürgunaydın hanımlar nasılsınız