❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil
Gayet normal paniğin ama psikolojini dahada çökertme canım.Helal oldun sende bizim dertlerimizi dinliyosun.Doğduktan sonra annelik daha zor şimdi ağlamasını bari duymuyosun şimdiden sıkıntı etme.Güce ve sabra çok ihtiyacın olcak

Aynen kuzum doktorda rahim buyumesinden dedi kan kabul edilmiyomus bu durum ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun kuzum kotuyu cagrmicam kuzum RABBIME emanet hakinizi helal edin kizlar siznde basinizi agrttm korkuyorum iste ah elimde degil
olsun kuzum sen yaz buraya ama kendine sikinti yapma

_Masalim_ Tatlım öncelikle o güzel yüreğini ferah tutarmısın kendini kasıp minik meleğinide üzüyorsun birşey olsa doktorun anlardı Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak ve yeğenimi kucağına sağlıklı bi şekilde alacaksın o yüzden şimdi elini karnına koy ve miniğini sev sana ve meleğine iyi gelecek

Ya geç döllenmeyse çıkmaz en son ilişkinden say ama erkense en az 15 gun sonra cıkıyormuş embrıyo 5 gunde yerleşiyormuş çünkü
en son iliskiden 10gun bile gecmedi daha :/ gec dollenme olabilir buyuk ihtimal yarin genede kan verecegim insAllah adet olmassam

Kizlar adetime iki gun var. Bir haftadir kasigimda ve belimde agri var. Zaman zaman artiyor. 2 gun once kanda negatif cikti. Doktor erken gunun geçince gel dedi. Ama benim canim cikilota cekiyor. Sanirim adet olucam. Hamileyken halsiz olup cani şekerli seyler ceken oldu mu?

Panik yapma canım bisi olmaz Allahın izniyle doktor demiş bak normal diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…