❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

totem yapiyorm kendi kendime iste canim.yaza kadr bu ay bi daha ki ay mi diye diye gecicek iste.yaz sonu testlere basliycm genetik için
Canim ben dun doktora gittim hormon tesyi icin calismalara yeni basladik ama düşündüm ki basit bi hormon dengesizligi varsa aylarca beklemeyelim. Ama adet gunu test yapılıyormuş. Sen de baktir bu ay adet olursan istersen. Ben öyle yapacağım.

Selam kizlar.ilk kez girdim bu topige.bende bekliyorum minik yavrumu Rabbim nasib ederse ins.polikistik over var bnde kendi kndime adet olamiyorum.2kez asilama oldum nasib diilmis.varmi benim gibi olup evladina kavusan???

Canim ben dun doktora gittim hormon tesyi icin calismalara yeni basladik ama düşündüm ki basit bi hormon dengesizligi varsa aylarca beklemeyelim. Ama adet gunu test yapılıyormuş. Sen de baktir bu ay adet olursan istersen. Ben öyle yapacağım.
ben bu son iki ay cok gittim dr a kuzum biktim artk.oluruna biraktm biraz yaza kadr gitmiycm.hem maddi durumlarda kotu esimin sezon henüz acilmadi bekliucm boyle

Selam kizlar.ilk kez girdim bu topige.bende bekliyorum minik yavrumu Rabbim nasib ederse ins.polikistik over var bnde kendi kndime adet olamiyorum.2kez asilama oldum nasib diilmis.varmi benim gibi olup evladina kavusan???
bekliyorm deyince hamilesnz sandim.insallah tez vakitte alirsin guzel haberi

ben bu son iki ay cok gittim dr a kuzum biktim artk.oluruna biraktm biraz yaza kadr gitmiycm.hem maddi durumlarda kotu esimin sezon henüz acilmadi bekliucm boyle
Cnm bende öyle kimyasal süresince okdr yıprandımki. Bi günde 3 doktora muayene oldum bayılcaktım artık. Şimdi genetik test falan hiç yaptırasım yok. Bi hormonlara baktırdım sonradan o da zoraki. İnşallah başka bişeye gerek kalmaz

Cnm bende öyle kimyasal süresince okdr yıprandımki. Bi günde 3 doktora muayene oldum bayılcaktım artık. Şimdi genetik test falan hiç yaptırasım yok. Bi hormonlara baktırdım sonradan o da zoraki. İnşallah başka bişeye gerek kalmaz
iste aynen hepsini birden yaz sonu yaptircam allahin izniyle canım

Hosgeldin canim ALLAHIN izniyle olur neden olmasın hayirlisyla❤

Anladim canım hayırlısı olsun dedigim gibi rabbimden umit kesilmez olur elbet. Ama beklemek zor iş ben daha ilk aydan gun saymaya test yapmaya başladım. Aylardir yıllardır bekleyenler var. Rabbim en kısa zamanda hemizin yuzne guler insallah ☺

• Beğen
Reactions: FS5
gecen ayda gecikti ya canin gecen aya gore hesaplarsam yarin olurum 30gunde bir olucaksam yarin olurum gecen ay 30du cunku :/ yarinida atlatirsam test yapcam

insAllah insAllah cok cok amin canim ❤❤❤
İnşallah hamissindir hassas testlerden veya onlarda çıkar alsana canım

Kizlar ben buyuk büyük kopekler gördüm esim uzerime kapanip o kopeklerden beni koruyordu ama her yerde kotu kopekler vardi rüyamda oyle kotu uyandimki ne anlami var acaba:KK42:
Hayırdır inşallah netten bu baksana düşman derler ama ısırmaz ise ya da ısırdıklarinda acitmaz ise sana zarar veremezler mis ben öyle biliyorum

Geçen ay yaşadığımı anca üstümden atmıştım canım ya eşimde çok ümitliydi bende şu an sarı akıntım var ama her an kahve rengi lekeye çevirip akabinde adet olmaktan korkuyorum çok zor Rabbim seni de beni de hiç kimseyi bu yolda sınamasın imtihan etmesin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun bi denem ♥ ♥ ♥
Sarı akıntı derken beyaz şeffaf mı yoksa limon sarısı şeklinde ni canım akıntı bu arada test yaptın mı günün geçmedi mı canım

X