sanırım uc ay boyle devam edicek cnm iş yerindede zor oluyor nese tek sıkıntımız mide bulantısı olsun napalım bebişler iyi olsundaGünaydın canım sen nasılsın benim midem bulanıyor birkaç gündür
aksamları sekızde uyuyorum ben eşimde alıştı o da erkenden yatıyorevettttt aynen çok özeniyorum bu ara ben de
Olacak o kadar canımbende iyiiym cnm cok şükür bide midem bulanmasa daha iyi olucam
anne oluyoruz kolay degil :)Olacak o kadar canım
günaydın kuzularGünaydın Canlar
Tabikiianne oluyoruz kolay degil :)
Aynen benim bugün 6 haftalık oldu sadece sabahları bulanıyor benim senin nasil oluyor arada da fena oluyorum tansiyonum düşüyor sanırım,evet iyi olsunlar da buna şükürsanırım uc ay boyle devam edicek cnm iş yerindede zor oluyor nese tek sıkıntımız mide bulantısı olsun napalım bebişler iyi olsunda
benimde sabahları oluyor bazen öglene kadr devam ediyor aksamları acıkıyorm eve gdip yemk yaparken o kokular kötü yapıyorAynen benim bugün 6 haftalık oldu sadece sabahları bulanıyor benim senin nasil oluyor arada da fena oluyorum tansiyonum düşüyor sanırım,evet iyi olsunlar da buna şükür
Di mi kendilerini sevdiriyorlar çitlembiklerayy cok güzel :) saglıklı olsunda farketmez ama kız cocuklarda cok tatlı oluyo bıcır bıcır :)
gidyorm kan vermeyeA
aynen canım testlerle uğrraşma
güzel haberlerle gel :)gidyorm kan vermeye
Selam canım nasılsın? Uzun zamandır görmüyorum seniHerkese slm canlar
Relax ol canımkızlar bugun kasık agrısı var normal sanırım demi panik olmama gerek yok
inşallah cnm amin cok saolRelax ol canımkendini dinleme sürekli, bak ilk 3 ayda aşırı ağrı, ve kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demektir. Allahın izniyle kolay geçirirsin inşallah
Hadi inşallah güzel müjdeyle gel kuzum dualarım seninlegidyorm kan vermeye
Ve aleyküm selam canım hoş geldinHerkese slm canlar