- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
insallah kuzu degerlendrcz kismet artkKuzu değerlendir bugunu ay kiz olcak gibo hisettimya ❤
Canim ben dun doktora gittim hormon tesyi icin calismalara yeni basladik ama düşündüm ki basit bi hormon dengesizligi varsa aylarca beklemeyelim. Ama adet gunu test yapılıyormuş. Sen de baktir bu ay adet olursan istersen. Ben öyle yapacağım.totem yapiyorm kendi kendime iste canim.yaza kadr bu ay bi daha ki ay mi diye diye gecicek iste.yaz sonu testlere basliycm genetik için
Kuzu kopek ama kocaman hemdekopek dusman derler kuzu ama nette daha farkli anlamlarda cikiyo hayirlara ciksin insallah
Hadi INŞALLAH kimyasaldan sonra gebe kaliniyo doye duydum INŞALLAH olur canim6gun sonra cnm
ben bu son iki ay cok gittim dr a kuzum biktim artk.oluruna biraktm biraz yaza kadr gitmiycm.hem maddi durumlarda kotu esimin sezon henüz acilmadi bekliucm boyleCanim ben dun doktora gittim hormon tesyi icin calismalara yeni basladik ama düşündüm ki basit bi hormon dengesizligi varsa aylarca beklemeyelim. Ama adet gunu test yapılıyormuş. Sen de baktir bu ay adet olursan istersen. Ben öyle yapacağım.
Bu 2. Adet donemim cnm uzerinden 2 dönem gecti kimyasal gebelik olaliHadi INŞALLAH kimyasaldan sonra gebe kaliniyo doye duydum INŞALLAH olur canim
İnşallah cnmHadi INŞALLAH kimyasaldan sonra gebe kaliniyo doye duydum INŞALLAH olur canim
e bisey yapmamis kopek kuzu hani isirsa gene baska yorumlanr.ben ruyalara cok inaniyrm yaa ne goruyosam cikiyoKuzu kopek ama kocaman hemdeicimde sikntiyla uyandim zaten esim uzerime kapanip beni kopeklerden koruyordu dibimzide bi koca kopek vardi ben agliyordum kopek beni kokuluyordu dibizmde
bekliyorm deyince hamilesnz sandim.insallah tez vakitte alirsin guzel haberiSelam kizlar.ilk kez girdim bu topige.bende bekliyorum minik yavrumu Rabbim nasib ederse ins.polikistik over var bnde kendi kndime adet olamiyorum.2kez asilama oldum nasib diilmis.varmi benim gibi olup evladina kavusan???
Cnm bende öyle kimyasal süresince okdr yıprandımki. Bi günde 3 doktora muayene oldum bayılcaktım artık. Şimdi genetik test falan hiç yaptırasım yok. Bi hormonlara baktırdım sonradan o da zoraki. İnşallah başka bişeye gerek kalmazben bu son iki ay cok gittim dr a kuzum biktim artk.oluruna biraktm biraz yaza kadr gitmiycm.hem maddi durumlarda kotu esimin sezon henüz acilmadi bekliucm boyle
iste aynen hepsini birden yaz sonu yaptircam allahin izniyle canımCnm bende öyle kimyasal süresince okdr yıprandımki. Bi günde 3 doktora muayene oldum bayılcaktım artık. Şimdi genetik test falan hiç yaptırasım yok. Bi hormonlara baktırdım sonradan o da zoraki. İnşallah başka bişeye gerek kalmaz
Hosgeldin canim ALLAHIN izniyle olur neden olmasın hayirlisyla❤Selam kizlar.ilk kez girdim bu topige.bende bekliyorum minik yavrumu Rabbim nasib ederse ins.polikistik over var bnde kendi kndime adet olamiyorum.2kez asilama oldum nasib diilmis.varmi benim gibi olup evladina kavusan???
Bende inaniyorum kuzu ya etkisinden kurtulamıyorum sonrae bisey yapmamis kopek kuzu hani isirsa gene baska yorumlanr.ben ruyalara cok inaniyrm yaa ne goruyosam cikiyo
Hayırlara çıksın cnm insan etkisinde kalıyoBende inaniyorum kuzu ya etkisinden kurtulamıyorum sonra
Anladim canım hayırlısı olsun dedigim gibi rabbimden umit kesilmez olur elbet. Ama beklemek zor iş ben daha ilk aydan gun saymaya test yapmaya başladım. Aylardir yıllardır bekleyenler var. Rabbim en kısa zamanda hemizin yuzne guler insallah ☺ben bu son iki ay cok gittim dr a kuzum biktim artk.oluruna biraktm biraz yaza kadr gitmiycm.hem maddi durumlarda kotu esimin sezon henüz acilmadi bekliucm boyle
İnşallah hamissindir hassas testlerden veya onlarda çıkar alsana canımgecen ayda gecikti ya canin gecen aya gore hesaplarsam yarin olurum 30gunde bir olucaksam yarin olurum gecen ay 30du cunku :/ yarinida atlatirsam test yapcam
insAllah insAllah cok cok amin canim ❤❤❤
Hayırdır inşallah netten bu baksana düşman derler ama ısırmaz ise ya da ısırdıklarinda acitmaz ise sana zarar veremezler mis ben öyle biliyorumKizlar ben buyuk büyük kopekler gördüm esim uzerime kapanip o kopeklerden beni koruyordu ama her yerde kotu kopekler vardi rüyamda oyle kotu uyandimki ne anlami var acaba
Sarı akıntı derken beyaz şeffaf mı yoksa limon sarısı şeklinde ni canım akıntı bu arada test yaptın mı günün geçmedi mı canımGeçen ay yaşadığımı anca üstümden atmıştım canım ya eşimde çok ümitliydi bende şu an sarı akıntım var ama her an kahve rengi lekeye çevirip akabinde adet olmaktan korkuyorum çok zor Rabbim seni de beni de hiç kimseyi bu yolda sınamasın imtihan etmesin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun bi denem ♥ ♥ ♥
canim yaptim ama cikmadikiİnşallah hamissindir hassas testlerden veya onlarda çıkar alsana canım