- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
kuzum bende de vardı o geçen ay su gibi akıntı yapıyordu. doktor iltihap var dedi. soğan kürü kullandım ben bu ay çok şükür bitti. sen de denesene .Masallah burda bir auru hamis var. Bir sorum olacak kizlar. Bugun supheli iliski uzerinden 6 gun gecti. 2 gundur araliklinkremsi beyaz kokusuz akintim var. Bat 16 mart. Gebelik belirtisi olabilir mi? Biliyorum.her bayanda akinti farkli.oluyor ama boyle bir akinti hic olmamisti. Akintiyi cok takip ediyorum cunku cok mantar enfeksiyon vakaam var. ama hicbieinde boyle bir akinti olmadi. Yumurtlama gununden 2 gun sonra az az basladi dun 3 kere geldi. Bu sabah kalktim yine gelmis.
Mantarda kokulu oluyor. Ve kibami farkli enfeksiyonda da sarili olur ve kokulu. Bu kokusuz is yaparken birden pit diye geliyor. Bakiyorum beyaz krwm kivamli.kokusuz bir akinti. Bat 16 mart canim.Be
bendede akımtı hep bar mantar belasıda gecen ay antibiyotik kullandım .Ya oluyorda olmuyorda belirti olarak adetin ne zaman
Canim.iltihap daha kivamli.oluyor ve kokulu olur. Bende hiic koku yok. Sogan kuru bana yaramaz cunku tsh yuksek ilac aloyorumkuzum bende de vardı o geçen ay su gibi akıntı yapıyordu. doktor iltihap var dedi. soğan kürü kullandım ben bu ay çok şükür bitti. sen de denesene .
Bende de kokusuz beyaz akıntı var canımMantarda kokulu oluyor. Ve kibami farkli enfeksiyonda da sarili olur ve kokulu. Bu kokusuz is yaparken birden pit diye geliyor. Bakiyorum beyaz krwm kivamli.kokusuz bir akinti. Bat 16 mart canim.
sagol canim ben hep bulurum zati :)) gebelige takmadim bu dusuge değerlere taktigm kadar@dilekylmz22 cnm 2 de sıfır demek zaten. Aynı kan iki farklı laboratuvar da degerlndrlse biri 2 der biri sıfır. O yüzden 5 e kadar negatif deniliyo. Sen yine buldun tabi kafana takacak bişey
Test yaptin mi canimBu adet düzeni beni deli ediyor gecen ay 4 gun önce oldum bakalım bı ay ya 3 yada 5 olur yada erken olayacagım heral gununde olcam gecen aya göre olmam lazımdı Offf kafam karıştı
bende anlamiyore yumurtlama isinden cok degisik isler olyorbenden seffaf akinti geliyore:)) ben simdi yumurtluyorsam dort bes gun onceki neydii:)) ben bisi anlamadi bu isten
vallah yaa ama bu bariz yimirtaydi:)) oburu baska biseydi demekki.ay doğurana kadr jinekolog olup cikcaz e :))bende anlamiyore yumurtlama isinden cok degisik isler olyor
Yok canım daha 2 gun var arada bir kasığıma ağrı giriyor adet olcam heralTest yaptin mi canim
Senin düzensizliğin varya ondandır belki değerlendir her gunuvallah yaa ama bu bariz yimirtaydi:)) oburu baska biseydi demekki.ay doğurana kadr jinekolog olup cikcaz e :))
bir gun arayla degerlndryz cano bu gecede maca cikarz artik :)Senin düzensizliğin varya ondandır belki değerlendir her gunu
Ya insan sıkılıyor zevk almıyor sonra hoş benim gibi çokta tutkulu değilsen eziyet gibi oluyobir gun arayla degerlndryz cano bu gecede maca cikarz artik :)
Aynennnnn can hemidee nasilYa insan sıkılıyor zevk almıyor sonra hoş benim gibi çokta tutkulu değilsen eziyet gibi oluyo
beynine yerlesen bebek icin hissini silonce oluyo gene kiz napican bebise konsantre olmamaya calis.ilk denemeye basladgmz ay ben oleydim.cin iskencesi gibiydi tobe yarabbim :)) sonra duzeldiYa insan sıkılıyor zevk almıyor sonra hoş benim gibi çokta tutkulu değilsen eziyet gibi oluyo
Valla artık canım çokk isterse yapcam öylede olmuyor böylede olmuyor off insanı çok etkiliyorAynennnnn can hemidee nasil
Valla her turlu denedim özledim olmadı gun aşırı 2 gune bir bilmem öyle böyle ya adam hiç kafayı yormuyor ogf yumurtlamam yaklaştı bilmem yıkan yat kalk ev işi falan hep yük srnde gibi oluyor relaxxx artıkbeynine yerlesen bebek icin hissini silonce oluyo gene kiz napican bebise konsantre olmamaya calis.ilk denemeye basladgmz ay ben oleydim.cin iskencesi gibiydi tobe yarabbim :)) sonra duzeldi
kismet canim bizimde vaktimiz var demekki bekliycz baska care yokValla her turlu denedim özledim olmadı gun aşırı 2 gune bir bilmem öyle böyle ya adam hiç kafayı yormuyor ogf yumurtlamam yaklaştı bilmem yıkan yat kalk ev işi falan hep yük srnde gibi oluyor relaxxx artık