❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kuzum bende de vardı o geçen ay su gibi akıntı yapıyordu. doktor iltihap var dedi. soğan kürü kullandım ben bu ay çok şükür bitti. sen de denesene .

Be

bendede akımtı hep bar mantar belasıda gecen ay antibiyotik kullandım .Ya oluyorda olmuyorda belirti olarak adetin ne zaman
Mantarda kokulu oluyor. Ve kibami farkli enfeksiyonda da sarili olur ve kokulu. Bu kokusuz is yaparken birden pit diye geliyor. Bakiyorum beyaz krwm kivamli.kokusuz bir akinti. Bat 16 mart canim.

kuzum bende de vardı o geçen ay su gibi akıntı yapıyordu. doktor iltihap var dedi. soğan kürü kullandım ben bu ay çok şükür bitti. sen de denesene .
Canim.iltihap daha kivamli.oluyor ve kokulu olur. Bende hiic koku yok. Sogan kuru bana yaramaz cunku tsh yuksek ilac aloyorum

Ya insan sıkılıyor zevk almıyor sonra hoş benim gibi çokta tutkulu değilsen eziyet gibi oluyo
beynine yerlesen bebek icin hissini silonce oluyo gene kiz napican bebise konsantre olmamaya calis.ilk denemeye basladgmz ay ben oleydim.cin iskencesi gibiydi tobe yarabbim :)) sonra duzeldi

beynine yerlesen bebek icin hissini silonce oluyo gene kiz napican bebise konsantre olmamaya calis.ilk denemeye basladgmz ay ben oleydim.cin iskencesi gibiydi tobe yarabbim :)) sonra duzeldi
Valla her turlu denedim özledim olmadı gun aşırı 2 gune bir bilmem öyle böyle ya adam hiç kafayı yormuyor ogf yumurtlamam yaklaştı bilmem yıkan yat kalk ev işi falan hep yük srnde gibi oluyor relaxxx artık

Valla her turlu denedim özledim olmadı gun aşırı 2 gune bir bilmem öyle böyle ya adam hiç kafayı yormuyor ogf yumurtlamam yaklaştı bilmem yıkan yat kalk ev işi falan hep yük srnde gibi oluyor relaxxx artık
kismet canim bizimde vaktimiz var demekki bekliycz baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…