- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Ama canım ağlama üzme kendini öyle... Vardır Allahın bir bildiği zamanı var demek ki yıpratma bak kendiniBenim de umutlarım tükendi artık adeti bekliyorum yumurtlama hesabına göre perşembe günü adet olmam lazım yani iki gün sonra erken gebelik testi yaptım az önce koca bi negatifi gördüm moralimi bozmamaya çalışıyorum ama düşündükçe de ağlıyorum
erken gebelik testlerine inanma kuzum bence çoğu yanlış çıkıyormuş onların kuşum. normal testlerin de zaten 20 hcg den başlıyormuş. içini ferah tut. Allahım inşallah sana çok güzel bir evlat nasip etsinBenim de umutlarım tükendi artık adeti bekliyorum yumurtlama hesabına göre perşembe günü adet olmam lazım yani iki gün sonra erken gebelik testi yaptım az önce koca bi negatifi gördüm moralimi bozmamaya çalışıyorum ama düşündükçe de ağlıyorum
Amenna ve sadakna canımAma canım ağlama üzme kendini öyle... Vardır Allahın bir bildiği zamanı var demek ki yıpratma bak kendini
İlk çocuğun mu olacak olursa eğer? Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun inşallahAmenna ve sadakna canım
Ama yolda yürürken hamişleri bebek arabası ile gezenleri görünce üzülmemek elde değil yaş 32 oldu çokta küçük değilim ama elden de bi şey gelmez sabr ve tevekkülden başka Rabbim bilir biz bilemeyiz
Ağlama ama elbet zamanı var evet üzülüyor insan kuzucanım ama işte napalım demekki vakti var daha gerçi ben hala etkisindeyim bu ay olsun çok istiyordum eşim Mart'ta olmayacak ballı lokmam benim de adet normalde gelmesi lazım hala nazlı nazlı minik minik wc sonrası geliyor bakalım ne olacak bunun sonuBenim de umutlarım tükendi artık adeti bekliyorum yumurtlama hesabına göre perşembe günü adet olmam lazım yani iki gün sonra erken gebelik testi yaptım az önce koca bi negatifi gördüm moralimi bozmamaya çalışıyorum ama düşündükçe de ağlıyorum
Rabbim razı olsun tatlım inşallah gelmez 9 ay kırmızılar ama hamişlikle ilgili belirtimde yok bi tek göğüslerim dolgun acı sancı bi şey yok bazen kasıklarım anlık batıyo çok yol yürürsem belim ağrıyo iştahım yok canım hiç bi şey yemek istemiyoerken gebelik testlerine inanma kuzum bence çoğu yanlış çıkıyormuş onların kuşum. normal testlerin de zaten 20 hcg den başlıyormuş. içini ferah tut. Allahım inşallah sana çok güzel bir evlat nasip etsindaha adetine 2 gün var normal çıkmaması
Evet canım ilk olacak Rabbim verirse amin cümlesiyle beraber Rabbim kimseye aratmasın bu yolda sınamasınİlk çocuğun mu olacak olursa eğer? Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun inşallah
evet aynen yavallah yaa ama bu bariz yimirtaydi:)) oburu baska biseydi demekki.ay doğurana kadr jinekolog olup cikcaz e :))
kuzum ben ne kadar ümitsizdim benim hiç belirtim yok adet günü test yaptım negatif kesin diye gittim saçlarıma röfle yaptırdım gittim o hafta alkol aldımRabbim razı olsun tatlım inşallah gelmez 9 ay kırmızılar ama hamişlikle ilgili belirtimde yok bi tek göğüslerim dolgun acı sancı bi şey yok bazen kasıklarım anlık batıyo çok yol yürürsem belim ağrıyo iştahım yok canım hiç bi şey yemek istemiyo
Geçen ay yaşadığımı anca üstümden atmıştım canım ya eşimde çok ümitliydi bende şu an sarı akıntım var ama her an kahve rengi lekeye çevirip akabinde adet olmaktan korkuyorum çok zor Rabbim seni de beni de hiç kimseyi bu yolda sınamasın imtihan etmesin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun bi denem ♥ ♥ ♥Ağlama ama elbet zamanı var evet üzülüyor insan kuzucanım ama işte napalım demekki vakti var daha gerçi ben hala etkisindeyim bu ay olsun çok istiyordum eşim Mart'ta olmayacak ballı lokmam benim de adet normalde gelmesi lazım hala nazlı nazlı minik minik wc sonrası geliyor bakalım ne olacak bunun sonu
Kuzum inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla bebeğini kucağına almayı nasip etsin aminkuzum ben ne kadar ümitsizdim benim hiç belirtim yok adet günü test yaptım negatif kesin diye gittim saçlarıma röfle yaptırdım gittim o hafta alkol aldımdiğer hafta yaptım yine yok o derece hamilelikten uzaktım. tek belirtim bile hala yok. göğsüm benim acımıyor ki akıntım da yok sadece ara ara karın ağrım var o kadar kasık batmam da seyrek olursa günde 1 2 defa. lütfen üzülme ben seni çok iyi anlıyorumiçin rahatlıcaksa ağla ben de ağladım ama nolur isyan etme Allahıma yalvarıyorum inşallah rabbim nasip etsin en kısa sürede
üzülme canım bir işe yaramıyor benımde 2 gın sonra ama hiç aldırmıyorumBenim de umutlarım tükendi artık adeti bekliyorum yumurtlama hesabına göre perşembe günü adet olmam lazım yani iki gün sonra erken gebelik testi yaptım az önce koca bi negatifi gördüm moralimi bozmamaya çalışıyorum ama düşündükçe de ağlıyorum
Amin balım inşaallah üzme o tatlı canınıGeçen ay yaşadığımı anca üstümden atmıştım canım ya eşimde çok ümitliydi bende şu an sarı akıntım var ama her an kahve rengi lekeye çevirip akabinde adet olmaktan korkuyorum çok zor Rabbim seni de beni de hiç kimseyi bu yolda sınamasın imtihan etmesin inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun bi denem ♥ ♥ ♥
Canım yazdıkların geliyor arka arkaya gönder mi yapıyorsun?kizlar yarin sabah yapcaktim ama ayanamadim simdi yaptim cok sıkıştım öle yaptım ve gene negatif galba bu aksam geleck kirmizilar