Ahhh bu özel hastahaneler var ya sanki biz parayı sokaktan topluyoruz of of kuzum minik kurabiyen için herşeyi sen bilirsin ❤Kızlar hastaneye gittim biraz önce kan tahlili vercem dedim almadılar neymiş doktor istemesi gerekiyormuş3 gün sonra da randevu günü verdi galiba yine özele gitmem gerekecek o da 50 kan testi yapıyor
Evet kuzum muayene ücreti 35 tahlil için de ayrı 50 alıyorAhhh bu özel hastahaneler var ya sanki biz parayı sokaktan topluyoruz of of kuzum minik kurabiyen için herşeyi sen bilirsin ❤
hmm anladim kuzum.benmde dikkatmi cekti iste.vallah para varsa yaninda git yaptr canim.orasida nasil seymis oyle yaa cok garipKuşum benim göğüsüm biraz iri olduğundan o damarlar hep görünüyordu ben de o yüzden hiç ayırt edemiyorum
kiz daha dur gelmediyse kirmizilar beklycn kuzum sikinti yapmaGünaydın kızlar bugün bat günüm gelen giden Yok şimdilik sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kocaman kalın bi tek çizgi bana merhaba dedi
Bayılacaaam. Beklemekten valla ben iyice şaşırdım bu ay kesin hsg ve sonrasında aşılama düşünüyorum kafa bi milyon benimkiz daha dur gelmediyse kirmizilar beklycn kuzum sikinti yapma
Kuzu akşam acile gitsen mecbur bakacaklarEvet kuzum muayene ücreti 35 tahlil için de ayrı 50 alıyornormal hastane de muayene olmadan yapmıyormuş Yen'i öğrendim kuzum bakalım belki beklerim
Vallahi kuzum Allahım herkese yardım etsin hayat çok pahalıKuzu akşam acile gitsen mecbur bakacaklarbizim burası Paris gibi anacım muayene ücreti olmuş 70
Aminnn kuzum teşekkür ederim canımİyiki doğdun canım Allah uzun ömurler versin
dur bakalm bi kesinlessin ona gore bi yol secersn kuzum hayirlisi artkBayılacaaam. Beklemekten valla ben iyice şaşırdım bu ay kesin hsg ve sonrasında aşılama düşünüyorum kafa bi milyon benim
drn magnezyum vermedi mi canm.burda okudgma gore bu tur agrilr icin veriyoms.bide gunde bi tane maden suyu ic bol bolda suKizlarr benim 2 gunden beri bel agrim resmen soluma yayildi ayak bilegime kadar agri dolu sol kolumda o sekilde damarlarım agriyo ne yapmali bilemedim ya uyuyamiyorum ağırdan yuksege koyuyorum geriyorum yine aynı
Vermedi kuzum doktordan snra basladi agrilar ya 2 hafta sonra kontrolum iceyim bari bol boldrn magnezyum vermedi mi canm.burda okudgma gore bu tur agrilr icin veriyoms.bide gunde bi tane maden suyu ic bol bolda su
Saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah canimDaha yeni benim 5 haftalık :) amin inşallah öyledir
Her doktor magnezyumu vermiyor canım. Kramplarım vardı doktordan istedim decavit kullandığım için gerek görmedi. Decavitin içinde magnezyum da varmış. Kullandığı folikasit mineralliyse gerek duymuyor bazı doktorlar. M menis menis canım süt iç bol bol yoğurt ye.drn magnezyum vermedi mi canm.burda okudgma gore bu tur agrilr icin veriyoms.bide gunde bi tane maden suyu ic bol bolda su
Adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrendim canım. O hiç belli olmaz, varsa çıkar inş. Sıkma canınıKizlar kan verdim ama umudum yok. Doktor adetine dort gun kala cikmaz gerek yok dedi ben israr ettim tamam dedi. Moralimi bozdu.bir saate cikacak bakalim bekliyorum
Tesekkur ederim canım inşAdetime 3 gün kala idrar testiyle öğrendim canım. O hiç belli olmaz, varsa çıkar inş. Sıkma canını
Canim benim 4 gun önceden cikti ya varsa cikiyorTesekkur ederim canım inş
Ins cikar canim bekliyorum işte. Negatif cikarsa uzulecegim sanirim. Normalde adetten once boyle sancim olmazdi. Bi de akintim var umutlandirdim kendimi iyice bakalim ne olcakCanim benim 4 gun önceden cikti ya varsa cikiyor
Cano bol sut kuzu benimde vardi her gece sutle daha rahat uyuyorum balimVermedi kuzum doktordan snra basladi agrilar ya 2 hafta sonra kontrolum iceyim bari bol bol