❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Olabi

olabilir kuzum düzenliyse senin bekle bakalım 14. Gün kesinse senin adete 3 4 gün kala çıkar belki kaç günün var
kiz ne dicem sana gulme ama :)) senin goguslernde hani kahverengi halaka olan yer var yaa o halkanin etrafinda mavi damar belirgin mi.benim goguslerde bi dokgunlk var ve o halkanin etrafmdaki damar belirgn.dikkat etmemistm ama boyle degildi gibi.hafif dolgun oyle cok agrmiyo ama dikkatmi cekti

kiz ne dicem sana gulme ama :)) senin goguslernde hani kahverengi halaka olan yer var yaa o halkanin etrafinda mavi damar belirgin mi.benim goguslerde bi dokgunlk var ve o halkanin etrafmdaki damar belirgn.dikkat etmemistm ama boyle degildi gibi.hafif dolgun oyle cok agrmiyo ama dikkatmi cekti
Kuşum benim göğüsüm biraz iri olduğundan o damarlar hep görünüyordu ben de o yüzden hiç ayırt edemiyorum :oops:

Günaydın kızlar bugün bat günüm gelen giden Yok şimdilik sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kocaman kalın bi tek çizgi bana merhaba dedi

Kızlar hastaneye gittim biraz önce kan tahlili vercem dedim almadılar neymiş doktor istemesi gerekiyormuş :KK43: 3 gün sonra da randevu günü verdi galiba yine özele gitmem gerekecek o da 50 kan testi yapıyor o_O

X