- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Camelwhite kuzu saglik ocagi aliyor bizim burda sizinde alir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezamn belli olcak kuzumIns cikar canim bekliyorum işte. Negatif cikarsa uzulecegim sanirim. Normalde adetten once boyle sancim olmazdi. Bi de akintim var umutlandirdim kendimi iyice bakalim ne olcak
Bir saatten az kaldi canimNezamn belli olcak kuzum
Saglik ocagi test yapiyor. Ancak bazilari ertesi gun bazilari ogleden sonra veriyormus.Camelwhite kuzu saglik ocagi aliyor bizim burda sizinde alir
Hadi INŞALLAH kuzum❤Bir saatten az kaldi canim
Evet en azindan 3 gun beklemez yarina sonucu alir kuzumSaglik ocagi test yapiyor. Ancak bazilari ertesi gun bazilari ogleden sonra veriyormus.
Amin canımHadi INŞALLAH kuzum❤
Bence de git hemen saglik ocagina yaptir canim yarin alirsin sonucuEvet en azindan 3 gun beklemez yarina sonucu alir kuzum
he dokrotu verir ozaman gerek duyarsa ona canim bilmiyodmHer doktor magnezyumu vermiyor canım. Kramplarım vardı doktordan istedim decavit kullandığım için gerek görmedi. Decavitin içinde magnezyum da varmış. Kullandığı folikasit mineralliyse gerek duymuyor bazı doktorlar. @menis menis canım süt iç bol bol yoğurt ye.
Olur tabi stres yapma herşey güzel olacak inşallahAmin bitanem herkese Rabbim en kısa süred nasip etsin inşallah benim değerim henüz küçük ama inşallah artar sürekli kan ölçümü de yaptırmak istemiyorum stres olmayayım diye birkaç gün sonra gitsem olur herhalde değil mi
İnşallah daha daha iyi ve mutlu olacaksın şeker parem ay benim minik cimcimelerimin güzel annesi olacaksın inşallah ♥ ♥ ♥ demeden geçmicem cimcimenin teki adaşım olcak ben de onu çok çok kokulu kokulu burdan öpcem tabisi öteki cimcimeyi de öpecem oy oy mıncır mıncır sewerim ya kız ben onlarıAminnn...Ayyyyh yaaa çoook teşekkür ederim sana kuzum benim vallahi çok mutlu oldum bu doğum günü mesajlarını gördükçe kendimi daha iyi hissettim ❤❤❤
olmazsa sabah oraya giderim artık kuzum bakalım 1 gün sonra mı çıkıyor sonuç orda.Camelwhite kuzu saglik ocagi aliyor bizim burda sizinde alir
amin canım benim inşallahOlur tabi stres yapma herşey güzel olacak inşallah
Gidiyor canım elbette insanız ama yinede Allahtan başla kimse nasip edemez bize kaderimizi bemde kaç aydır kasık batması mide bulantısı daha neler neler bir sürü belirti yaşadım olmadı ağladım kendimi becerik siz gibi hissettim ama elime bişey gecmdi canım beklicez nir zamanı var elbetteAllah razı olsun canım benim işte insanın bi an tüm umutları gidiyor
Bugünde bi damlacık gördüm akşamı ve yarını bekliyorum canımsher33 kuzum nasılsın gelen giden var mı canım
Balim ben sabah verdim oglen cikmisti ama bazi saglik ocaklari ertesi gune sonucu söylüyorolmazsa sabah oraya giderim artık kuzum bakalım 1 gün sonra mı çıkıyor sonuç orda.