İyiki doğdun canım Allah uzun ömurler versinİyikilerim var benim hayata değer yaşamaya değer sizlerde benim hep iyikilerimsiniz sizleri çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki bu kadınlar kulübündeyim iyiki bu topikde sizlerleyim ve her anımı paylaşıyorum sizinle iyi ki iyi ki iyi ki varsınız cansınız balsınız sizler_Masalim_ @sweett_@Saman Alevi @sher33 @dilekylmz22 etiketleyemediklerim hepiniz hepiniz hepiniz iyi ki varsınız minnoşlarım❤❤❤❤❤❤
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım evet bı dutum cok can sıkıcı ve bıktırıcı ama yapacak bişeu yok canım.Rabbim ol demedi. LazımYok balımda her ay adetten bi gün önce gelen akıntının içinde minik inçe ip şeklinde kırmızı leke gördüm umudum kalmadı artık önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim ve öbür aya aşılama bile düşünüyoruz artık çok yoruldum kırmızılardan
Buralardayım sizleri takipteyim kuzu ☺Esr02 kuzum benim napon nerelerdeydin
Arada ben burdayimmm deyiverBuralardayım sizleri takipteyim kuzu ☺
Ne bilim kuzu geceleri bi bakin ip yatiyom siz uykuda oluyonuz zaten senin hamişlik nasıl gdiyorr bakimArada ben burdayimmm deyiver
Iyi cok şükür kuzum benim senin bat nezman kuzumNe bilim kuzu geceleri bi bakin ip yatiyom siz uykuda oluyonuz zaten senin hamişlik nasıl gdiyorr bakim
8 Mart kuzu 9 da olabilirIyi cok şükür kuzum benim senin bat nezman kuzum
cnm bnm tebrik ederim çok sevindimKızlar oldu galiba
Daha yeni benim 5 haftalık :) amin inşallah öyledirTesekkur ederim canım. Oyle oldu sanirim benim de uykum var uzerimde bi kirginlik var ama acaba usuttum mu diye dusunuyorum ins bebektir. Kac aylık hamilesin?
Çok teşekkür ederim kuzumcnm bnm tebrik ederim çok sevindim
yeni hamise sorariz ornek modelimz o.o bilir kuzumCamelwhite
Tebrik ederim canımDaha yeni benim 5 haftalık :) amin inşallah öyledir
sagol kuzum.benimde normalde 5 gun suruyo ama en som bir bucuk gun surdu lekelenmler haric.sabah ac karnina ocme mecburiyeti yok yaniii ben ogle alsam içerim onu em iyisi :)) vallah insallah kalmisimdrda icmeye gerek kalmaz kuzumKuşum ben adetimin 7. Günü başladım yani Benin 5 gün sürüyor bittiğinin 2. Günü başladım 15 gün akşam 19.00 ve yatmadan 23 23.30 gibi içtim hep aç karnına ama evdeysen öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce diyorlar kuzum gerçi ben hafta sonları da kahvaltıdan önce içmiştim nasıl içine sinerse öyle yap bitanem gerçi inşallah bu ay hamilesindedir de gerek kalmaz inşallah
Adetinin 20. Günü mü kuzum geç mi yumurtluyorsun acaba baya da koyu çıkmış test alsana gerçi 10 gün var belli olur mu kiYorumlarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah bitanem dua ediyorum senin içinsagol kuzum.benimde normalde 5 gun suruyo ama en som bir bucuk gun surdu lekelenmler haric.sabah ac karnina ocme mecburiyeti yok yaniii ben ogle alsam içerim onu em iyisi :)) vallah insallah kalmisimdrda icmeye gerek kalmaz kuzum
Amin bitanem herkese Rabbim en kısa süred nasip etsin inşallah benim değerim henüz küçük ama inşallah artar sürekli kan ölçümü de yaptırmak istemiyorum stres olmayayım diye birkaç gün sonra gitsem olur herhalde değil miTebrik ederim canımAllah kucagına da almayı nasip etsin darısı diğer hamiş olmayı bekleyenlere