INŞALLAH gec dollenmedir adet olana kadar biraz da olsa umut oluyor uzme tatli canini bu ay olmassa öbür aya INŞALLAH ❤Hcg 0.10 cikti kizlar negatif yani
Sağol canim doktor da erken demisti test icin ins oyledirINŞALLAH gec dollenmedir adet olana kadar biraz da olsa umut oluyor uzme tatli canini bu ay olmassa öbür aya INŞALLAH ❤
Canım ben ilk kan testimi direk aile hekimine gidip yaptırdım öyle yap bence yarınKızlar hastaneye gittim biraz önce kan tahlili vercem dedim almadılar neymiş doktor istemesi gerekiyormuş3 gün sonra da randevu günü verdi galiba yine özele gitmem gerekecek o da 50 kan testi yapıyor
tamam canım ben sabah gidip kan vereyim oraya. inşallah değerlerim yükselmiştir kızlarCanım ben ilk kan testimi direk aile hekimine gidip yaptırdım öyle yap bence yarın
İnşallah yerleşmedir canım inşallah o kırmızılar 9 ay gelmez inşallah amin çok çok avuç dolusu aminBugünde bi damlacık gördüm akşamı ve yarını bekliyorum canım
İnşallah kuzum değerlerin tavan yapar inşallah güzel güzel haberler alırsın canımtamam canım ben sabah gidip kan vereyim oraya. inşallah değerlerim yükselmiştir kızlar
gitmedim canim adet olmadim adet bitince 3gun sonra gelin demis doktor simdi yumurtaliklara felan bakamazmis esimde gecikti demis hemen baktirmayin bi hafta gecikirse baktirin dimis ole iste bakalim gelecekmi kirmizilar :)Bejan19 kuzum dr gidecektin bugün sonucun ne oldu merak ettim seni inşallah hayrlı haber vardır canım
ayy boyle herkesin belirsiz.ogrenmesi zor beklemesi zor vallah allah kolaylik sabir versin.gitmedim canim adet olmadim adet bitince 3gun sonra gelin demis doktor simdi yumurtaliklara felan bakamazmis esimde gecikti demis hemen baktirmayin bi hafta gecikirse baktirin dimis ole iste bakalim gelecekmi kirmizilar :)
amin kuzummm inşallah.İnşallah kuzum değerlerin tavan yapar inşallah güzel güzel haberler alırsın canım
kızlar ben günde 1,5 paket sigara içiyordum. beni biraz zorluyor tam bir sigara kahve aşığıydım. kan ile kesinleşince bıraktım. içmiyorum 3 gündür. içen var mı aramızda sigara
sevgili sigara markasi nickli kuzum tahmin ettim ictigini:))) sende bendensin.ama ben o cizgiyi gordgmde birakmistm kiz agzima surmedim kendime sasirdm.ara ara krize girdm hatta sigara aserdim gene içmedim.dusunce gene iciyrm tabide gene olsa gene birajirim kiz kiyamamkızlar ben günde 1,5 paket sigara içiyordum. beni biraz zorluyor tam bir sigara kahve aşığıydım. kan ile kesinleşince bıraktım. içmiyorum 3 gündür. içen var mı aramızda sigara
Canım bebek istediğin anda bırakıcaksın aslında. Sen yanlış yapıyorsun. Zaten bırakıyorsan şimdi bırak bence. NAsılsa bebek istiyorsun... İlerisi içinde iyi olur.sevgili sigara markasi nickli kuzum tahmin ettim ictigini:))) sende bendensin.ama ben o cizgiyi gordgmde birakmistm kiz agzima surmedim kendime sasirdm.ara ara krize girdm hatta sigara aserdim gene içmedim.dusunce gene iciyrm tabide gene olsa gene birajirim kiz kiyamam
biliyrm kuzu iste birakmam lazim ama anca bebek olunca birakiyrm.bide ne guzel azaltmistmda o düşükten sonra.gene cok iciyrm.desme yarami birakcam zaten en kisa zamanda insallahCanım bebek istediğin anda bırakıcaksın aslında. Sen yanlış yapıyorsun. Zaten bırakıyorsan şimdi bırak bence. NAsılsa bebek istiyorsun... İlerisi içinde iyi olur.
biliyrm kuzu iste birakmam lazim ama anca bebek olunca birakiyrm.bide ne guzel azaltmistmda o düşükten sonra.gene cok iciyrm.desme yarami birakcam zaten en kisa zamanda insallah
kuzuuu napiyosn hic sesin cikmiyooINŞALLAH gec dollenmedir adet olana kadar biraz da olsa umut oluyor uzme tatli canini bu ay olmassa öbür aya INŞALLAH ❤
sevgili sigara markasi nickli kuzum tahmin ettim ictigini:))) sende bendensin.ama ben o cizgiyi gordgmde birakmistm kiz agzima surmedim kendime sasirdm.ara ara krize girdm hatta sigara aserdim gene içmedim.dusunce gene iciyrm tabide gene olsa gene birajirim kiz kiyamam
Naynn. Hamile olmadan önce bırakmıştım, uzun bir süre aklıma hiç gelmedi, ama şu sıralar geliyor. Fakat içmem. Doğumdan sonra da içmeyeceğim. Bırakmışken tekrar başlamam Sende öyle yap yapabilirsen canım.
İnşallah bebeğin sebep olurda içmezsin yeniden. Aynen ona en büyük kötülük bu olur. Nasıl zararlı bir çok şeyden uzak tutuyorsak kendimizi, bundan da tutmalıyız. Günahına girmeyelim bebeklerimizinbıraktım kuşum aynen aklıma geliyor ama korkuyorum miniğime zarar veremem zaten ondan içmiyorum. inşallah tiksinirim bir iki aya
ben de içmem kuzum söz verdim kendime arada yokluyor ama Allahım en çok istediğim şeyi nasip etmişken nankörlük yapamamben de inşallah ilerde bir daha başlamam kuzum
yani kuzum 9 ay icmiycen e emicek falan bide oyle geccek hic icmezsn.bende oyle dusunuyrm biraktmmi o kadr uzun sure bi daha baslamambıraktım kuşum aynen aklıma geliyor ama korkuyorum miniğime zarar veremem zaten ondan içmiyorum. inşallah tiksinirim bir iki aya y
ben de içmem kuzum söz verdim kendime arada yokluyor ama Allahım en çok istediğim şeyi nasip etmişken nankörlük yapamamben de inşallah ilerde bir daha başlamam kuzum
Yok kuzum hayatimda 1 tane bile icmedim kuzum ben ama kuzu okadar sagliksiz ki hersyee neden oluyormus doktorum icenin yaninda bile durma dedikızlar ben günde 1,5 paket sigara içiyordum. beni biraz zorluyor tam bir sigara kahve aşığıydım. kan ile kesinleşince bıraktım. içmiyorum 3 gündür. içen var mı aramızda sigara