- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
olabilir kuzum düzenliyse senin bekle bakalım 14. Gün kesinse senin adete 3 4 gün kala çıkar belki kaç günün varYok cnm gec yymurtlamyrm bakmstm yumurtladim 14. Gün ve catladi dayanamayıp test yaptm gebelk testi cikmadi daha günüme var dye galiba
Allah razı olsun canım benim işte insanın bi an tüm umutları gidiyorKul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım evet bı dutum cok can sıkıcı ve bıktırıcı ama yapacak bişeu yok canım.Rabbim ol demedi. Lazım
allah razi olsun kuzum sagolasinİnşallah bitanem dua ediyorum senin için
yumurtluyosn canim bu gunu yarini degerlendirYorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bnde ıyıyım balım cok sukurİyiyim kuzu sen nasılsın napıosun bugün doğan hatun olarak iyi hissediyorum kendimi balım
kiz ne dicem sana gulme ama :)) senin goguslernde hani kahverengi halaka olan yer var yaa o halkanin etrafinda mavi damar belirgin mi.benim goguslerde bi dokgunlk var ve o halkanin etrafmdaki damar belirgn.dikkat etmemistm ama boyle degildi gibi.hafif dolgun oyle cok agrmiyo ama dikkatmi cektiOlabi
olabilir kuzum düzenliyse senin bekle bakalım 14. Gün kesinse senin adete 3 4 gün kala çıkar belki kaç günün var
2hafta önce yumurtlamstm cnm yne mi yumurtluyorumduryumurtluyosn canim bu gunu yarini degerlendir
aaa gene boyle kirmizi oldu muuu.ayy gebelkte olablr bi kac gun bekle test yap.erken gebelk testi bulursn yarin yap hatta varsa keisn cikar.cok nadir iki kez yumurtlaynlr varmis ama onlarda istisna2hafta önce yumurtlamstm cnm yne mi yumurtluyorumdur
2 ay önce olmustu bnm böyle canm hamileydm o zamnaaa gene boyle kirmizi oldu muuu.ayy gebelkte olablr bi kac gun bekle test yap.erken gebelk testi bulursn yarin yap hatta varsa keisn cikar.cok nadir iki kez yumurtlaynlr varmis ama onlarda istisna
ayy hadi insallah sende kimyasal gecirmstn dimi yanlis mi hatirliyrm.erken gebelk testi al sabah yapp birayada yaz :)2 ay önce olmustu bnm böyle canm hamileydm o zamn
Evet cnm kimyasal gecrmstm gebelk testi yaptm ama cikmadi daha henüz erken galbaayy hadi insallah sende kimyasal gecirmstn dimi yanlis mi hatirliyrm.erken gebelk testi al sabah yapp birayada yaz :)
erkendr canim.ya biz hemen ogrenmek istiyrz ama en az 3 gun gecmesi lazim adet.hatta drlarn dedgi gibi 10 gun.tabi bizde o kadr sabir yok.insallah hamilesndrde saglikla alirsn kucagna canmEvet cnm kimyasal gecrmstm gebelk testi yaptm ama cikmadi daha henüz erken galba
Amin inşallah cnm Allah razı olsun.allah gönlümze gore versin inşallah hepmznerkendr canim.ya biz hemen ogrenmek istiyrz ama en az 3 gun gecmesi lazim adet.hatta drlarn dedgi gibi 10 gun.tabi bizde o kadr sabir yok.insallah hamilesndrde saglikla alirsn kucagna canm
insallah canim amiinAmin inşallah cnm Allah razı olsun.allah gönlümze gore versin inşallah hepmzn
Kuşum benim göğüsüm biraz iri olduğundan o damarlar hep görünüyordu ben de o yüzden hiç ayırt edemiyorumkiz ne dicem sana gulme ama :)) senin goguslernde hani kahverengi halaka olan yer var yaa o halkanin etrafinda mavi damar belirgin mi.benim goguslerde bi dokgunlk var ve o halkanin etrafmdaki damar belirgn.dikkat etmemistm ama boyle degildi gibi.hafif dolgun oyle cok agrmiyo ama dikkatmi cekti
Benim 7. Günde bile negatifti kuzum içini ferah tutGünaydın kızlar bugün bat günüm gelen giden Yok şimdilik sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım kocaman kalın bi tek çizgi bana merhaba dedi
Tutamıyorum ki kuzum olmayacak diye bile düşünüyorum artıkBenim 7. Günde bile negatifti kuzum içini ferah tut