Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi meyve suyu niyetne icicez:)) bide sut buharida yaparız.heriflerede keciboynuzu pekmezi :))) ne varsa denicez artik kuzum birinden biri vesile olcak bize :))Deli kız ya çok seviyorum yahu sizleri tamam balım burunlar tutulup fondip yapıyoruz soğan suyunu
Birde reklamlar mubarek cok abartiyolar yiyemeyen alamayan insanlar var cok kiziyorum bazentv de reklamlari izleme ben ne gorsem esimle birbirimize bakiyodk ki hala ole :))) insallah kuzum insallah o gunleride görelim
helal olsun kuzumda o genelde kendi aklina gelince cekiyo.love pin var ya burda ona cok gulmustm.bi bayanin nicki bi tatli adiydi onu gordukce cani cekiyoms.sonra almis yedi bi sevindi bi sevindi :))Kuzular hakkinizi helal edin ismini söyledim meyvenin caniniz cekdyse ❤
Sogan kuru ALLAHIN izniyle ise yariyor kizlar ❤tabi meyve suyu niyetne icicez:)) bide sut buharida yaparız.heriflerede keciboynuzu pekmezi :))) ne varsa denicez artik kuzum birinden biri vesile olcak bize :))
Hadi yaaa oy kiyamamhelal olsun kuzumda o genelde kendi aklina gelince cekiyo.love pin var ya burda ona cok gulmustm.bi bayanin nicki bi tatli adiydi onu gordukce cani cekiyoms.sonra almis yedi bi sevindi bi sevindi :))
vallah kuzu deniycz onumzdeki ay.cok okudum herseye iyi geliyo.ucuga bile iyi geliyo kiz direk sıkıp suyunu surmek yaralari geciriyo o kadr faydaliSogan kuru ALLAHIN izniyle ise yariyor kizlar ❤
Evwet kuzum tabanlarda yara oluyor ya ona surunce bile iyi geliyormuş kuzum doğuştan ilac gibi kuzu ibrahim saracaca goremi yapicaksinizvallah kuzu deniycz onumzdeki ay.cok okudum herseye iyi geliyo.ucuga bile iyi geliyo kiz direk sıkıp suyunu surmek yaralari geciriyo o kadr faydali
tadida iyi olaydı on numara olurdu kuzuzan.ama mecbur icicez artik.benim yat komutu geldii iyi geceler kuzum kuzularm.yarin gorusurz opuyorm hepiciiinizii:)Evwet kuzum tabanlarda yara oluyor ya ona surunce bile iyi geliyormuş kuzum doğuştan ilac gibi
ona gore buyuk ihtimalle kuzu bi kac kez izledim onu ama genede iyice arastrcaz adet bitiminden iki gun sonra mi ne baslaniyms@dilekylmz22 kuzu ibrahim.saraca goremi yapcaksiniz
yeni hamise sorariz ornek modelimz o.o bilir kuzum Camelwhite@dilekylmz22 kuzu ibrahim.saraca goremi yapcaksiniz
Aynen kuzu ya tadi cok tatli ya hayirli geceler balim ❤tadida iyi olaydı on numara olurdu kuzuzan.ama mecbur icicez artik.benim yat komutu geldii iyi geceler kuzum kuzularm.yarin gorusurz opuyorm hepiciiinizii:)
İnşaallah balım ben bu ay süt buharını sarımsak testini yaptım heptabi meyve suyu niyetne icicez:)) bide sut buharida yaparız.heriflerede keciboynuzu pekmezi :))) ne varsa denicez artik kuzum birinden biri vesile olcak bize :))
Aynen bitanem sizede yaricak INŞALLAH❤yeni hamise sorariz ornek modelimz o.o bilir kuzum Camelwhite
insallah vesile olmistr kzuum aydi ben yatiyrm herifim kiziyo pit pit pit yaziyorm diye yarin devam ederiz optuuum hepiniz canlar :)İnşaallah balım ben bu ay süt buharını sarımsak testini yaptım hep
insallah kuzcumAynen bitanem sizede yaricak INŞALLAH❤
iyiyz kuzum hosgeldin ay ben uyuycm simdi ne muhabbetelr doncek ya tam gider ayak :)) neysem sabah okurum :))İyi geceler kuzular neapiyirsinzzzz
:) SENİN İÇİN AZ KONUŞCAM KUZU :)) İYİ GECELERR SANAA HOSBULDUM GÜLE GÜLE BU ARADA :)iyiyz kuzum hosgeldin ay ben uyuycm simdi ne muhabbetelr doncek ya tam gider ayak :)) neysem sabah okurum :))